NHL Global Series: Kölner Haier - Edmonton Oilers 03.10.2018 Klo 17.00

Edmonton Oilers ja Leon Draisaitlin ilahduttavat tänään fanaattisia kiekkofaneja Kölnissä!
Kölner - Edmonton
Lokakuu 03,2018
17:00

Saksalaisen seurajääkiekkoilun keskikastiin kuuluva Kölner Haie eli Kölnin hait saa tänään hienon mahdollisuuden pelata kotiyleisönsä edessä NHL-joukkue Edmonton Oilersia vastaan. Saksalaista urheilukulttuuria vähänkin tuntevien on helppo uskoa, että kölniläisjoukkueen 20 000 silmäparia vetävä Lanxess Areena on tänään täynnä ja meteli on sen mukainen! Mutta riittääkö kotiyleisön tuki siivittämään DEL-liigan viime vuoden semifinalistin voittoon asti?

Pääosin saksalaisista pelaajista, muutamalla Pohjois-Amerikkalaisella maustettuna, koostuva Kölner on ehtinyt pelata tällä kaudella jo kuusi ottelua DEL-liigaa. Ottelut ovat tuottaneet joukkueelle yhteensä kaksi voittoa, kaksi jatkoaika häviöitä ja kaksi suoraa tappiota. Maaliero taululla näyttää 14 -12 ja pistesarake 8 kappaletta. Edellisen kerran hait ovat olleet tositoimissa kolme päivää sitten ottelussa Red Bull Müncheniä vastaan.  Jaloissa siis pitäisi olla virtaa ennen iltapäivän yhteenottoa. Joukkueen paras pistemies tällä hetkellä on 22 – vuotias Fabio Pfohl tehoilla 3 + 4 ennen kokenutta kanadalaista Colby Genowayta (3 +2).

Edmonton Oilersin vierailu Kölnissä on ollut paikallistien lehtien ykkösjuttu jo muutaman päivän. Suurin syy tähän on Kölnin oman pojan, Leon Draisaitlin, paluu kaupunkiin. Lehdissä on kuvia Draisaitlista edestä ja takaa kun hän on esitellyt kaupunkia muun muassa Connor McDavidille sekä Oscar Klefbomille. Media on ollut myös hyvin kiinnostunut Draisaitlin ja hänen isänsä, Kölnerin valmentajan, Peter Draisaitlin keskinäisistä kohtaamisista.

Ennakkoasetelmien perusteella ottelussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki ja sen on myöntänyt myös Kölnerin Ryan Jones, joka on pelannut urallaan reilu 300 ottelua myös Edmonton-paidassa. Mieheltä kysyttiin mitä saksalaisfanit odottavat ottelulta niin vastaus oli katkeran suloinen ”Fanit varmasti odottavat, että Leon tekee 17 maalia, sen jälkeen odotellaan, että McDavid iskee 17 kaappia jonka jälkeen odotetaan vasta meidän osuvan maalipuiden väliin…”

Edmonton vie

Edmonton on selkeä suosikki otteluun ja joukkue mitä todennäköisemmin voittaa kamppailun. Myös kertoimet 7.00 - 6.50 - 1.28 puhuvat kanadalaisten puolesta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä