Copa America: Kolumbia – Chile lauantaina 29.6.2019 kello 02:00

Kuuma taisto jatkopaikasta! Kertoimet tähän peliin povaavat Kolumbialle voittoa, mutta saako Sanchez - Vargas kaksikko puhkaistua Kolumbian puolustuksen joka ei ole vuotanut vielä kertaakaan! Betsaa tulosvetoa ja seuraa matsia ilmaisen livestream lähetyksen myötä!
Copa America: Kolumbia – Chile
Kesäkuu 29,2019
02:00

Copa America: Kolumbia – Chile, yllättääkö Chile?

KOLUMBIA – CHILE – LIVELÄHETYS LA 29.6. KLO 02.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan huima peli, jossa vain voitolla yöhön ja jatkoon. Vastakkain osuivat Kolumbia ja Chile, jotka ovat viidentoista vuoden aikana pelanneet peräti 11 kertaa vastakkain. Mitä otteluun lupaa se, että peräti viisi kertaa on päädytty tasapeliin ja vain kahdesti Kolumbia on onnistunut Chilen voittamaan?

Edellinen ottelu on kuitenkin jo vuodelta 2016, joten ihan hirveästi näihin tilastoihin ei kannata tukeutua. Kolumbia voitti Copa America 2019  alkulohkossa ensin Argentiinan mainiosti 0-2, sen jälkeen kaatui Qatar 1-0 ja samoin lukemin sitten Paraguay. Iso juttu on se, että joukkue ei ole vielä päästänyt tässä turnauksessa maaliakaan, puolustus toimii ainakin tämän faktan perusteella. Maalit on merkitty Duvan Zapatalle (2), Gustavo Cuellarille (1) ja Roger Martinezille (1).

Mutta eipä ole Chile paljon pahemmaksi jäänyt. Ensimmäisessä pelissä 0-4 voitto Japanista, sen jälkeen 1-2 voitto Ecuadorista, mutta viimeisessä ottelussa jatkopaikan jo varmistuttua 0-1 tappio Uruguaylle. Maalit on merkitty Alexis Sanchezille (2), Eduardo Vargasille (2), Jose Fuenzalidalle (1) ja Erick Pulgarille (1). Kuka tahansa heistä pystyy sen maalin tekemään myös tässä pelissä, joten maalintekijävetoon tästä vinkkiä.

Kenelle kelpaa sankarin viitta?

Carloz Queirosin Kolumbia näytti edellisessä pelissä avauksessa tältä, olisiko tässä myös tähän otteluun ajatusta?

Kolumbia 4-3-3

Montero – Borja, Lucumi, Zapata, Arias – Cardona, Cuellar, Lerma – Diaz, Falcao, Cuardado

Reinaldo Rueda juoksutti kentälle Chilen avauskokoonpanon Uruguayta vastaan:

Chile 3-1-4-2

Arias – Maripan, Jara, Medel – Pulgar – Opazo, Hernandez, Aranguiz, Diaz – Sanchez, Vargas

Kolumbian Falcaon ja Cuardadon pitäisi viimeistään nyt herätä maalintekoon, ehdottomasti. Chilellä on pudotuspeleistä viime kerroista mainoita kokemuksia ja kokemuksen kautta se voikin tämän matsin hoitaa kotiin. Kertoimet tässä pelissä ovat kuitenkin vedonlyöntisivustoilla aika vahvasti Kolumbialle ja Unibet tarjoaa peliin 2.15 – 3.10 – 3.75 kertoimia. Matsin voi muuten katsoa suorana lähetyksenä sitä kautta ja samalla hoitaa livevedot kehiin. Samanlainen palvelu on myös tarjolla esim. LeoVegasin vedonlyöntisivustolla.

Mutta olisiko tämä sittenkin se tasainen tasuri, jossa voittaja ratkotaan vasta jatkoajalla tai jopa rankuilla? Sillä mennään tähän peliin!

Onko Vidal vedossa?

Päättyykö Chilen taru tähän?

Chilellä on kokenut jengi ja se tietää miten Copa voitetaan. Saako se hurmoksen päälle, vai onko nyt jonkun muun vuoro? Kolumbia pelaa erinomaista puolustuspeliä, onko se avain tämän pelin voittoon? Katso kohteet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä