Kolumbia - Englanti 3.7.2018 | vedonlyöntivinkit, kertoimet ja ennakko | Jalkapallon MM

Kolme Leijonaa aloitti turnauksen ilman kotikatsomon kisahuumaa, mutta nyt kun peli on kulkenut ja Harry Kane paukutellut maaleja, niin jo on alkanut Englannissakin kuhista.
Kolumbia - Englanti
Heinäkuu 03,2018
21:00

Englanti voitti alkulohkossa ensin Tunisian ja Panaman yhteismaalein 8-2, ja sitten se hävisi kakkosjoukkueilla pelatun loppuhöntsäilyn Belgiaa vastaan. Tästä Englanti sai palkaksi paljon Belgiaa helpomman kaavion puoliskon.

Kolumbia hävisi avausottelunsa Japanille 1-2, ja voitti sitten Puolan ja Senegalin yhteismaalein 4-0.

Kolumbia on viime aikoina ollut nouseva joukkue. Brasilian MM-kisoissa se yht’äkkiä pomppasi esille ja pelasi mainion turnauksen. 2014 Kolumbia putosi neljännesfinaaleissa niukasti Brasilialle. Se ei ole aikaisemmin ollut MM-turnauksen kahdeksan parhaan joukossa, joten se on jonkinlainen Etelä-Amerikan vastine Belgialle.

2014 joukkueesta pomppasi esille muutama tähtipelaaja, joista tunnetuin on Real Madridin kautta Bayern Muncheniin siirtynyt James Rodriguez.

Jose Pekermanin valmentama Kolumbia ei ollut erityisen häävi joukkue alkulohkossa,mutta nyt se on pelannut kaksi viimeistä ottelua ilman takaiskumaalia.

Kolumbia ei ole koskaan voittanut Englantia. Joukkueet eivät ole MM-kisoissa kohdanneet sitten Ranskan turnauksen vuonna 1998.

Kolumbia ei ole hävinnyt eurooppalaiselle joukkueelle kahdeksaan otteluun Pekermanin valmentajaksi tulon jälkeen. Viimeisissä kahdeksassa MM-ottelusa Kolumbia on tehnyt ainakin yhden maalin.

Kolumbian tähdellä James Rodriguezilla on loukkaantumisongelma pohkeensa kanssa. Uutiset kertovat, että Kolumbian valmentaja Pekerman jättää päätöksen Jamesin pelaamisesta viime minuutteihin. Radamel Falcao on joka tapauksessa joukkueen kärjessä, ja Spursin Sanchez sekä Barcelonan Mina ovat kova topparikaksikko. Jos James on sivussa, niin sitten Jefferson Lerma saattaa tulla keskikentälle hieman alemmas.

Kolumbian mahdollinen avaus: Ospina; Arias, Mina, D Sanchez, Mojica; C Sanchez, Uribe, Lerma; Quintero, Falcao, Cuadrado

 

Ottelu on Englannin jalkapallomaajoukkueen tärkein peli hyvin pitkään aikaan. Englannilta ei odotettu oikein mitään ennen kisoja, joukkue ja manageri ovat nuoria ja kokemattomia. Alkulohkossa Englanti kuitenkin pelasi hyvää, liikkuvaa futista, ja pikku hiljaa saarivaltakunnassakin on kisakuume alkanut nousta.

Englannilla on pitkästä aikaa oikea mahdollisuus mennä pitkälle arvoturnauksessa. Kolumbian jälkeen vastassa olisi Ruotsi tai Sveitsi, ja välierässä Kroatia tai Venäjä. Englanti ei ole aikoihin ollut kummoinen joukkue suurkisojen pudotuspeleissä. Se on osannut romahtaa, kuten EM-kisoissa Islantia vastaan. Onko uusi sukupolvi erilaista pelityylinsä lisäksi myös siinä, että se pelaa parasta peliään, kun on tiukka paikka?

Englannin rekordi pudotuskierroksilla on heikko. Viimeisistä kahdeksasta MM-kisojen pudotusottelusta se on voittanut vain kaksi. Englanti ei ole voittanut pudotuskierroksilla etelä-amerikkalaista joukkuetta sen jälkeen, kun se voitti vuonna 2006 Ecuadorin. Kaiken kaikkiaan Englannin tilasto MM-kisoissa Etelä-Amerikan joukkueita vastaan on 17 ottelua, kahdeksan voittoa, kolme tasuria ja kuusi tappiota.

Englanti pelasi Belgia-ottelun melkein täysin kakkosketjulla, ja manageri Southgate vaihtaa lähes koko ryhmän. Dele Alli oli loukkaantumisen vuoksi sivussa Panamaa ja Belgiaa vastaan, mutta nyt hän lienee kunnossa ja tulossa avaukseen. Raheem Sterling on ollut tähän saakka turnauksessa heikonlainen, mutta eiköhän hän vielä pääse kokeilemaan avauksessa. Englanti tarvitsee toisen vaarallinen kärkimiehen Kanen lisäksi, ja jos Sterling ei pian saa jotain aikaan, niin Rashford vienee hänen paikkansa.

Englannin mahdollinen avaus: Pickford; Maguire, Stones, Walker; Trippier, Lingard, Henderson, Alli, Young; Sterling, Kane

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 4.05 – 3.20 – 2.15. Kyllähän tässä on hieman Englannin kerroin laitettu liian alas. Taas ollaan tilanteessa, että suosittu Kolme Leijonaa on hivenen yliarvostettu. Kolumbia +0.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.76, ja sen voi pienellä pelata.

Aseta vetosi