Copa America 2019: Kolumbia - Paraguay sunnuntaina 23.6.2019 kello 22:00

Kinkkinen peli veikattavaksi - Kolumbian jatkopaikka ja lohkovoitto varmistunut ja Paraguay jahtaa tosissaan lohkokakkosen paikkaa. Pinnoja on kolme jaossa, mutta jaetaanko vain kaksi?
Copa America 2019: Kolumbia - Paraguay
Kesäkuu 23,2019
22:00

Copa America 2019: Kolumbia – Paraguay, millä asenteella Kolumbia?

Kolumbia on jo oman lohkovoittonsa varmistanut, mutta haluaako se lähteä löysäillen pudotuspeleihin? Kolumbia ei ole näissä kisoissa päästänyt vielä maaliakaan, joten Paraguayn on vaikea sitä palloa sinne pömpeliin pistää. Paraguay on pelannut näissä kisoissa kaksi tasapeliä, 2-2 ja 1-1. Vastustajina ovat olleet Qatar ja Argentiina, olisiko tässä se 0-0 peli tulossa? Ei jos Kolumbialta kysytään.

Katso kuitenkin kertoimet 0-0 pelille, eihän sitä koskaan tiedä! Pitkävetokertoimet peliin povailevat kuitenkin Kolumbialle ennakkosuosikin paineita, mutta kumpi painaa nyt enemmän, Kolumbian kolmas ”merkityksetön” voitto vai Paraguayn hinku varmistaa lohkon kakkospaikka ja varma paikka pudotuspeleihin? Argentiinalla tulee olemaan vaikeuksia Qatarin kanssa, joten pistekin voisi olla Paraguaylle kultaakin kalliimpaa. No, kaksi parasta lohkokakkosta kolmesta etenee jatkoon, joten tästä lohkosta on hyvin kolmen joukkueen jatkomahdollisuudet.

Unibet lupailee 2.05 – 3.40 – 3.55 pitkävetokertoimet tähän otteluun, ja ainakin tuo tasapelikerroin kannattaa joltain osin heittää lapulle. Sen verran tasapeliherkkää on Paraguayn meno ollut ja Kolumbian ei tarvitse pusertaa – lepuuttaako se jopa joitain pelaajia tulevia pudotuspelejä varten? Paljon mahdollista.

Veikkaus: Tasainen matsi luvassa?

Vaikka Kolumbian kokoonpano on aika paljon Paraguayn vastaavaa parempi, voi tässä ottelussa olla puntit aika tasan. Kolumbian ei ole mikään pakko voittaa ottelua, päinvastoin. Jos se pystyy omilla toimillaan Argentiinan ahdinkoa lisäämään niin ehkä tässä pelissä on jopa Paraguaylla voitonmahdollisuuksia?

Näillä kokoonpanoilla mentiin edellisessä pelissä, Kolumbia voitti viime hetkien maalilla vaivoin Qatarin ja Paraquai pelasi hienosti tasan Argentiinan kanssa. Samaan aikaan pelataan siis Argentiina – Qatar peli, olisihan se taas uskomatonta jos Argentiina möhlisi oman turnauksensa jo tuossa ottelussa. Qatar on ollut yllättävän sitkeää tillilihaa.

Kolumbia, 4-3-3

Ospina – Tesillo, Sanchez, Mina, Medina – Uribe, Barrios, Cuardado – Rodriguez, Zapata, Martinez

Paraguay, 4-2-3-1

Fernandez – Arzamendia, Alonso, Gomez, Piris – Rojas, Sanchez – Almiron, Rojas, Gonzalez – Santander

Paraguay päräyttää yllätyksen?

Kolumbian keskittyminen voi olla jo tulevissa pudotuspeleissä ja lepuutukseen pääsee useampikin ykköskorin janari? Tsekkaa kokoonpanot ennen betsaamista ja jännitä peliä livenä Unibet TV:n kautta!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä