Copa America 2019: Kolumbia – Qatar torstaina 20.6.2019 kello 00:30

Kolumbia suuri ennakkosuosikki Qataria vastaan. Tuskin nuori jengi nyt enää Kolumbiaa vastaan venyy yllätykseen?
Copa America 2019: Kolumbia – Qatar
Kesäkuu 20,2019
00:30

Copa America 2019: Kolumbia – Qatar, maalijuhlaa tiedossa?

Tämän ottelun joukkueet järjestivät varsin mukavat yllätykset ensimmäisellä kierroksella. Tai mukavat ja mukavat, riippuu hieman keneltä kysyy. Kolumbia hoiteli itse Argentiinan lukemin 0-2 ja Qatar nousi 2-2 tasapeliin Paraguayta vastaan. Tässä pelissä ei taideta samanmoisia yllätyksiä nähdä, sellainen tosiaan olisi tasapeli tai Qatarin voitto. Eiköhän Kolumbia tämän homman hoida.

 

No, eiköhän-asenteella se ei voi peliin lähteä, ei se Qatarkaan nyt niin huono joukkue ole, vaikka kertoimet peliin ovatkin varsin masentavat jo näin ennen ottelun alkua. Pitkävetokertoimet 1.32 – 4.90 – 10.50 eivät paljoa vierasjoukkueelle lupaile, mutta onneksi näitä matseja ei pelata kertoimien mukaan. Jos Kolumbia hölläilee pelissä, iskee Qatar ihan varmasti nuoruuden innolla.

 

Matsistahan löytyy jälleen todella runsaasti erilaisia vedonlyöntikohteita. Normaali tulosveto ja pitkäveto löytyy eri puoliajoille koko ottelun lisäksi, samoin voi betsata vaikka rangaistuspotkua, tuleeko sellainen ja tekeekö joukkueet siitä maalia? 3.20 kerroin rankkarille on ihan hyvä ottaa jännityksen vuoksi mukaan lapulle. Nämä pelaajat kun osaavat myös sen heittäytymisen taidon ja kyllähän joku tuomari vipuun menee?

Veikkaa Copa Americaa ja katso ottelut ilmaiseksi!

Tasoitusveto on suosittu betsikohde näissä vähän isommissa kerroineroissa, tästäkin voi lyödä vetoa aina 0-4 tasoitukseen asti Unibetillä. Kannattaa kuitenkin muistaa mitä tuo tasoitus tarkoittaa ja mitä peliltä vaaditaan että se oikea merkki osuu. Esimerkiksi Alkutilanne 0-1 kertoimet ja kertoimet 1.93 – 3.55 – 3.40, tuohon kakkoseen osuakseen Kolumbian pitää voittaa kahdella maalilla, yhden maalin voitto tuo tuon X-merkin kertoimen kotiin.

Jos nyt oikeasti uskot että Kolumbia paukuttaa tässä ottelussa sen 5-0 voiton, laita tasoitusveto 0-4 kiinni ykköselle, kerroin on 17.00. No, 5-0 tulokselle on sitten saatavissa kerroin 26.00 ja 6-1 tulokselle 91.00 kerroin. Valintakysymyksiähän nämä…

Kolumbian joukkue on kokenut, keski-ikä huitelee yli 27 ikävuoden tuolla puolen. Qatarin joukkue on hieman kokemattomampi, keski-ikä on n. 21 vuotta. Joukkue tähtää vuoden 2022 MM-kisoihin ja nämä ottelut ovat toki hyvää kokemusta niihin peleihin. Olisiko kokoonpanot jotain tätä luokkaa?

 Kolumbia 4-3-3

 Ospina – Tesilo, Mina, Sanchez, Arias – Uribe, Barrios, Cuardado – Martinez, Falcao, Rodriguez

Qatar 4-4-1-1

 Sheeb – Hassan, Salman, Rawi, Miguel – Afif, Khoukhi, Madibo, Haydos – Hatim – Ali

 Tämäkin ottelu Unibet TV:n kautta täysin ilmaiseksi!

Argentiina jäi varjoon, mihin Qatar jää?

Kolumbia karkaa lohkovoittoon - Qatar kärsijänä?

Qatar venyi hienosti tasapeliin, mutta nyt taitaa kyyti olla Kolumbiaa vastaan aika kylmää. Mitä lukemia tulosvetoon?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä