Serie A, Allsvenskan, SuperLigaen –korotetut kertoimet jalkapallovetoihin

Torstai on toivoa täynnä ja niin pitää myös sanoa ComeOn! vedonlyöntisivuston betseistä. Tällekin päivälle on korotettuja kertoimia eri futiskohteisiin. Tästä löydät kuumimmat kertoimet Italian Serie A:n, Ruotsin Allsvenskaniin ja Tanskan Superliigaan!

  • Jalkapallokohteet torstai 23.7.2020
  • Live: Viaplay ja ilmaiset livestream lähetykset vedonlyöntisivustoilla

ComeOn! jalkapallo triplavedot ja korotetut kertoimet sarjoihin Serie A, Allsvenskan, SuperLigaen

ComeOn! vedonlyöntisivusto tarjoaa tälle päivälle mukavasti korotetut kertoimet kolmeen eri liigaan. Tästä löydät Ruotsin Allsvenskaniin tarjolla olevat korotetut kertoimet, mukana on triplaveto kolmen joukkueen voitosta, puoliaika/koko ottelun tulosta Malmö – Hammarby otteluun ja myös over vetoa samaiseen peliin. Katso kohteet ja betsaa:

Tiistai 28.7.2020 Tuplat ja Korotetut Kertoimet

ComeOn! Superkertoimet eli Soccer Boosts löytyy myös päivän Italian Serie A:han… nämä kaikki vedot ovat tarjolla sinne. Ottelukohteet alkavat kello 20:30 aikaisintaan, joten ajoissa betsit sisään!

Maanantain 3.8.2020 Superkertoimet Norjan 1 Divisioona

ComeOn! tarjoaa muutaman maukkaan kohteen myös Tanskan liigaan – katso kohteet tästä!

Maanantain 3.8.2020 Superkertoimet Veikkausliiga

Tähän päivään voisi olla hyvä napata ylimääräistä pelirahaa – uusille pelaajille luvassa varsin mainio bonari, joko olet asiakkaana?

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Akkumulaattori vedot UKK

Yhdistelmäveto tai akkumulaattoriveto on veto, jossa vedonlyöjä lyö vetoa yhdestä tai useammasta lopputuloksesta samassa vetokupongissa. Yhdistelmäveto voittaa vain silloin kun vetokupongin kaikki kohteet menevät oikein.

Akkumulaattorivedon kerroin saadaan kertomalla yhteen kaikkien yksittäisvetojen kertoimet. Kahden kohteen yhdistelmäveto on nimeltään Tupla ja kolmen kohteen yhdistelmäveto on Tripla.

Yhdistelmävedossa eli akkumulaattorissa on riskinä koko vedon kariutuminen yhdenkin valitun vedon mennessä väärin. Mitä useampi kohde yhdistelmävedossa, sitä korkeampi kerroin vedolla on ja sitä epätodennäköisempää sen toteutuminen on.

Yhdistelmävedon pelaaminen on helppoa.

Valitse ensin omat pelikohteet vetolapullesi joista aiot lyödä vetoa. Valitse sen jälkeen vetolapustasi Yhdistelmäveto, mikäli se ei ole jo valittu. Aseta panos ja jännitä. Mikäli kaikki kohteet osuvat, saat pelikupongin mukaisen panos x kokonaiskerroin voiton.
Yhdistelmäveto houkuttelee pelaajia isojen kertoimien osalta. Yhdistelmävetoja kannattaa kuitenkin pelata harkiten, sillä kuten muussakin vedonlyönnissä, mitä isompi kerroin, sitä epätodennäköisempää kohteen toteutuminen on.

Triplavedoilla ja parannelluilla kertoimilla lisäjännitystä!

Triplakertoimet ja korotetut kertoimet tuovat lisäjännitystä ja parhaimmillaan paremmat voitot vedonlyöjille. Katso mitä ComeOn! Soccer Boostit tällä kertaa tarjoaa?

Aseta vetosi