Jalkapallo: Kreikka – Suomi kello 21:45 to 15.11.2018

Suomi lähtee peliin hieman siipirikkona, mutta luotto omiin on kova. Nyt on kuitenkin hilkulla että omissa soi ensimmäistä kertaa näissä peleissä, miten pahasti Kreikka tulee päälle? Betsataan kuitenkin Suomen voittoa?
Teemu Pukki Suomi-paidassa
Jalkapallo: Kreikka – Suomi
Marraskuu 15,2018
21:45

Jalkapallo: Kreikka – Suomi kello 21:45 to 15.11.2018

UEFA Nations League jatkuu jälleen torstaina Suomen osalta. Suomen tilanne on erinomainen ajateltuna lohkovoittoa, mutta vielä ei voi lipaista, ei ainakaan ennen kuin annetaan lupa.  Huuhkajat elää nyt melkoisessa myötätuulessa ja se on käsittämättömästi voittanut viisi viimeistä peliään. Olkoonkin että pelit on pelattu Valko-Venäjää, Unkaria, Viroa (x2) ja Kreikkaa vastaan.

Vielä käsittämättömämpää on se, että näissä viidessä pelissä Suomen maaliverkko on pysynyt koskemattomana, pitkälti hienon puolustuksen ja Lukas Hradeckyn. 10 ottelua suomi on pelannut tuloksin 8-1-1 ja maaliero 17-3. Näyttää ihan Saksan tuloksilta parhaina aikoina?

Katselusuositus!

Unibetin kertoimet eivät pidä Suomea suosikkina, ei lähellekään. Kreikka hallitsee kotijoukkueena kertoimia, 1.85 – 3.10 – 5.00, mutta jos Suomi pelaa omaa peliään, tästä pelistä voi olla saldona muutakin kuin tuliaispullo Ouzoa. Ja miksei olisi? Jos Kreikka pelaa yhtä vihkoon kun viimeksi Tampereella, peli voi olla vaikka 0-4 ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Pitää kuitenkin huomioida, että Kreikka pelaa nyt kotonaan. Vuoden 2018 puolella Kreikka ei ole pelannut kuin kaksi ottelua kotonaan, toisen se hävisi Sveitsille 0-1 ja lokakuun puolessavälissä se voitti Unkarin 1-0. Viimeisin matsi minkä Kreikka on pelannut, oli Suomea vastaan ja siinähän se hävisi 0-2.

Miljoonapottia jahtaamaan

Kreikka pelasi edellisessä ottelussa avauskokoonpanolla, joka oli seuraavanlainen. Minkälaisen kombon Michel Skibbe saa kentälle tässä ottelussa?

Barkas – Tsimikas, Sokratis, Manolas, Bakakis – Tziolis, Zeca – Pelkas, Fortounis, Bakasetas – Mitroglu

Suomen kokoonpano edellisessä ottelussa oli:

Hradecky – Uronen, Arajuuri, Toivio, Raitala – Soiri, Sparv, Kamara, Lod – Pukki, Tuominen

Valmentaja Markku Kanervalla on positiivinen ongelma kenet laittaa kentälle, mutta runko löytynee tuosta. Viime kerralla vaihdosta tuli Karjalainen, Skrabb ja Pirinen, näiden lisäksi on monta muuta pelaajaa jotka voisi heittää kehiin tässä tai seuraavassa Unkari-ottelussa, joka pelataan sunnuntaina. Valitettavasti Tim Sparv ja Rasmus Schüller joutuivat jättämään tämän tuplamaaottelukierroksen väliin. Samoin Jukka Raitala ja Joel Pohjanpalo joutuvat huilaamaan.

Keltainen kortti on alla Paulus Arajuurella, Jere Urosella ja Teemu Pukilla, toinen keltainen tässä ottelussa tietäisi lepohetkeä Unkaria vastaan.

Ottelun tuloksesta voi luonnollisesti lyödä vetoa. Pienimmät kertoimet ottelussa ovat Kreikan voitolle 1-0 (5.10), 2-0 (6.60) ja 2-1 tulokselle. Tasuritulokset 0-0 (5.65) ja 1-1 (5.85) ovat melkoisen pieniä. Pienin Suomen voittokerroin on 0-1 (9.15). Mitä siellä laitetaan kupongille? Suomi voittoon vai tasapeliä?

Lohkovoitto toisi Suomelle jo bonuksina miljoonapotin, puhumattakaan kovempien vastuksien tuomista yleisörahoista. Lisäksi rahaa tulee palkintorahoja jatkossa per ottelu enemmän, joten 1.5 miljoonan potti odottaa. Varmistaako Suomi voiton jo tässä pelissä?

Kannustusta kehiin!

Jatkuuko Huuhkajien huima lento?

Huuhkajat eivät vielä ole päästäneet näissä kinkereissä maaliakaan, mitä mahtaa käydä tässä ottelussa? Jatkuuko Huuhkajien huima lento Markku Kanervan opastuksessa ja ohjauksessa. Lyö vetoa nollapelin puolesta tai vastaan!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt