EURO 2020 karsinnat: Kreikka – Suomi klo 21:45 ma 18.11.2019

Kreikka - Suomi EURO2020 peli huipentaa nämä karsinnat Suomen osalta. Tuloksesta viis, Suomi on jo kisoissa, joten voitosta ei kannata ottaa paineita. Mitä betsejä tähän peliin? Katso kaikki kertoimet ja lyö vetoa!
Euro 2020 karsinnat: Kreikka - Suomi
Marraskuu 18,2019
21:45

EURO2020 Karsinnat: Kreikka – Suomi, viimeinen koitos!

Se on siinä! Suomi voitti iloisesti Liechtensteinin 3-0 ja EURO2020 kisapaikka varmistui saman tien. Illan muut pelit kuitenkin paljastivat että Suomen ei olisi tarvinnut edes voittaa ottelua jotta se olisi edennyt ensi kesän kisoihin. Mutta voitollahan tuo oli mukava juhlistaa ja kansa sai mitä se halusi – kansanjuhlat.

Kreikassa ei välttämättä ole mitään suomalaista kansanjuhlaa luvassa, sillä Kreikka on ottelun ennakkosuosikki. Suomalaiset juhlivat Liechtenstein -ottelun jälkeisen yön, ihan ei voi pelikunto olla se kaikkein paras tässä pelissä. Kreikka on lisäksi pelannut erinomaisesti kaksi viimeistä peliä Suomen päävastustajia Armeniaa ja Bosniaa vastaan voittaen molemmat.

Ottelun perus pitkävetokertoimet ovat 1.98 – 3.30 – 4.30, joten Kreikka on iso ennakkosuosikki. Suomella ei pelissä ole pahemmin panosta, mutta Kreikka haluaa varmasti napata kolmannen sijan tästä lohkosta ennen Bosniaa ja Armeniaa. Voitolla se onnistuisi.

Huuhkajat tositoimissa taas

Suomen joukkue Liechtensteinia vastaan oli tällä mallilla, tähän otteluun voi tulla isojakin muutoksia.

Hradecky – Pirinen, Arajuuri, Toivio, Raitala – Soiri, Kamara, Sparv, Lod – Tuominen, Pukki.

Vaihtopelaajat olivat: Jaakkola, Jensen, Joronen, Karjalainen, Kauko, Lam, O’Shaughnessy, Schuller, Skrabb, Taylor, Väisänen, Väisänen.

Kreikan kokoonpano Armenia-pelissä oli:

Vlachodimos – Giannoulis, Stafylidis, Chatzidiakos, Bakatis – Galanopoulos, Kourbelis – Bakasetas – Mantalos, Pavlidis, Limnios

Vaihtopelaajia olivat: Barkas, Bouchalakis, Donis, Fetfatzidis, Koulouris, Lambropoulos, Masouras, Mavrias, Paschalakis, Siovas, Tsimkas, Vasiliadis

Käy katsomassa mitä kaikkia vedonlyöntikohteita otteluun on tarjolla ja betsaa Kreikka – Suomi -ottelua. Ei maanantai-iltaa voi paljon paremmin viettää kuin Kreikka – Suomi ottelua katsomalla. Katso ottelu livenä ilmaiseksi ilmaisen livestreamin avulla Viafree-palvelun kautta.

Suomi nautiskelee...

...mutta mihin se tässä pelissä johtaa? Kreikka on suosikki, mutta päättäisikö Suomi vielä nämä karsinnat voitolla?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja