Kroatia - Englanti Jalkapallon MM-kisojen välierä!

Kroatia ja Englanti ottavat yhteen Jalkapallon MM-kisojen välierässä. Kumpi joukkue etenee Finaaliin? Nyt kannattaa lyödä vetoa, sillä kohteita on todella runsaasti. Lyö vetoa!
Kroatia - Englanti Jalkapallon MM-kisat 2018 välierä 11.7.2018
Kroatia - Englanti
Heinäkuu 11,2018
21:00

Kroatia – Englanti

Huima eurooppalaisten joukkueiden peliesitys tarjoaa jatkoa tässä pelissä kun Kroatia kohtaa Englannin. Kuuma peli luvassa ja Englanti on se iso ennakkosuosikki. Ei kuitenkaan niin iso etteikö Kroatia voisi tätä peliä voittaa, joko sitten ihan varsinaisella peliajalla tai vaikka jatko-ottelun jälkeen. Tai rankkareilla, niistähän tällä joukkueella on jo kokemusta kahdesta peräkkäisestä pelistä. Ei kahta ilman kolmatta?

Kroatian huolenaiheena on maalivahti Subasicin takareisi, onneksi loukkaantuminen taisi olla vain pahempi kramppi, sen verran hyvin mies pomppi Venäjän rankkareiden eteen.

Tuleeko tälle väitteelle katetta tässä matsissa?

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat viimeksi, joitain muutoksia lienee ainakin Kroatian joukkueeseen tulossa? Katso viimeisimmät kokoonpanot juuri ennen ottelua  – niistä voit saada jotain ajatusta viime hetken vedonlyöntiin.

Kroatia:

Subasic – Strinic, Vida, Lovren, Vrsaljko – Modric, Rakitic – Perisic, Kramaric, Rebic – Mandzukic

 Englanti:

Pickford – Maguire, Stones, Walker – Young, Lingard, Henderson, Alli, Trippier – Kane, Sterling

Kroatia – Englanti vedonlyönti ja kertoimet

Pitkävetokertoimet peliin osoittavat taas ennakkosuosikin. Tässä ottelussa se on Englanti, sillä esimerkiksi Unibet antaa tähän kertoimet 3.55 -3.15 -2.35. Kertoimet ovat kuitenkin niin tasaiset, että tästä pelistä ei voi sitä tasapelin mahdollisuutta poistaa ja mikään pelihän ei ole ohi ennen kuin tuomari on pilliin viheltänyt. Unibet tarjoaa jatkoonmenoon kertoimia 2.30 – 1.62, joten Englanti on tässäkin suhteessa suosikki.

Maalintekijävetoon on tarjolla jälleen mainioita kertoimia, mutta tehdäänkö ottelussa sitten paljon vai vähän maaleja? Molemmat ovat puolustaneet varsin hyvin, mutta toisaalta molemmilta sitten löytyy myös sitä maalintekovoimaa.

Kroatialta pakko laittaa lapulle Super-Mario Mandzukic (4.00) ja Andrej Kramaric (4.70). Englannilta puolestaan maalikunkku Harry Kane 2.35 ja vaikkapa Dele Alli 5.30. Suuri osa Englannin maaleista on tullut erikoistilanteista ja kulmapotkuista, joten olisiko taas toisen Harryn aika? Harry Maguiren maalintekokerroin 12.50 on houkutteleva.

Otteluun on jälleen tarjolla todella monta erilaista kohdetta ja livevedonlyönnin kautta matsiin saa lisää jännitystä jos sitä jonkun mielestä tästä vielä puuttuu. Kovat keskikentät ovat nyt vastakkain, kumpi etenee tästä finaaliin saakka?

Molemmissa fanijoukoissa juhlittiin, minkälaiset mahtavat olla finaaliinpääsyjuhlat? Ja kumpi juhlii?

Kroatia - Englanti, kivikovat keskikentät vastakkain

Kroatialla ja Englannilla on molemmilla kovat keskikentät, kumman keskikenttä vetää tässä ottelussa pidemmän korren? Betsaa maalintekijöistä aina ottelun tulokseen saakka. Meneekö Kroatia taas jatkoille?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt