Kroatia - Espanja 15.11.2018, viimeksi Espanja vei 6-0

Kroatia on ryhmäjumbo, mutta silläkin on vielä mahdollisuudet voittaa koko ryhmä ja päästä lopputurnaukseen. Edellisessä Espanja-ottelussa taisi olla menestyskrapulaa MM-Venäjän jälkeen.
Kroatia - Espanja
Marraskuu 15,2018
21:45

Espanja on ryhdistäytynyt Venäjän MM-kisojen jälkeen, ja MM-turnauksen hopeajoukkue Kroatia sitten on kyykännyt. Espanja johtaa Kansojen liigan A-liigan ryhmäänsä kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Kroatia on jumbona, sillä on pelattuna yksi tasuri Englantia vastaan sekä 0-6 -murskatappio Espanjalle avausottelussa. Suurturnauksissa odottamattoman hyvin pelanneilla joukkueilla on joskus tapana ottaa kunnon menestyskrapula, ja näin on kyllä käynyt kroatialaisille.

Kansojen liigan avausottelussa Espanjan Elchessä Kroatia hajosi tyystin palasiksi. Espanja paukutti kuusi maalia seitsemällä maalia kohti lähteneellä laukauksella. Pallonhallinta oli espanjalaisille 69-31, eli Espanja jauhoi, kunnes tuli hyvä paikka ja siitä pallo maaliin.

Venäjän MM-turnauksen jälkeen Kroatia menetti maajoukkueesta kolme kokenutta pelaajaa, joista kärkimies Mandzukicin menetys lienee se pahin. Maajoukkuepelit lopetti myös maalivahti Subasic sekä puolustuksen Corluka.

Espanja-tappion jälkeen pelattu maaliton tasapeli Englantia vastaan oli kroateille ryhdistäytymisen paikka. Ottelu pelattiin ilman katsojia, ja sivussa olivat myös veskari Kalinic, puolustuksen Vrsaljko sekä keskikentän Brozovic.

Kuukausi sitten Kroatia pelasi vielä ystävyysottelun Jordaniaa vastaan, ja se voitti pelin vain 2-1. Kentällä sillä tosin oli etupäässä kakkosketjun miehiä.

Espanja-ottelussa Kroatian päävalmentaja Dalic joutuu tulemaan toimeen ilman loukkaantuneita Pivaricia ja Strinicia.

Espanja on taas ollut oma, hyvä itsensä. Kroatian piekseminen 6-0 oli varmasti MM-kisoissa pettyneille pelaajille häyryjen päästämistä. Motivaatiopuolella ottelu oli epätasainen, ärsytetyt espanjalaiset ja menestyksestä kylliksi saaneet kroatialaiset vastakkain. Avausottelussaan Espanja otti hyvän 2-1 -voiton Englannista Wembleyllä

Kroatian voittamisen jälkeen Espanja pelasi vielä harjoitusmatsin Walesia vastaan lokakuun puolessa välissä, ja tämänkin se voitti vieraskentällä selvästi 4-1.

Viime ottelussaan Espanja sitten näytti heikkouksiaan, ja se hävisi kotonaan Englannille 2-3. Ottelu oli ensimmäinen kerta 31 vuoteen, kun Englanti voitti Espanjan tämän kotikentällä.

Luis Enriquen valmentama Espanja on nyt tilanteessa, jossa se ei oikein voisi menettää pisteitä. Kroatiakin voi vielä teoriassa nousta ryhmän voittoon.

Espanjallakin on muutama loukkaantunut. Sivussa ovat ainakin puolustuksen Carvajal ja Nacho sekä keskikentän Koke ja Alcantara.

Kroatian mahdollinen avaus: Kalinic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Milic – Rakitic, Brozovic, Modric – Rebic, Kramaric, Perisic

Espanjan mahdollinen avaus: de Gea – Azpilicueta, Ramos, I.Martinez, Alba – Niguez, Busquets, Ceballos – Asensio, Morata, Isco

 

Kroatialla ei ole pelissä muuta mahdollisuutta kuin voittaa. Jos se menettää pisteitä, niin ryhmän voitto on jo menetetty. Vetomarkkina on laittanut ottelun kertoimet niin, että Espanja suosikkina saa noin 2.15 -kertoimia ja Kroatia altavastaajana noin 3.80 -lukemia. Paras veto löytyy siitä, että ottelussa tulee yli 2.5 maalia, ja tälle Unibet antaa kertoimeksi 2.10. Kroatian on pakko pelata avointa peliä ja hyökätä rohkeasti, se ei voita varovaisella pelillä mitään.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä