Kroatia - Tanska 1.7.2018 - miten Tanska murtaa Kroatian keskikentän?

Kroatia ja Tanska taistelevat jatkopaikasta, Kertoimet ovat vahvasti Kroatialle, mutta voiko Tanska yllättää mainiosti pelanneet kroatialaiset? Lyö vetoa monipuolisesti myös tästä kohteesta ja katso mitä kaikkea on tarjolla livevedonlyönnin puolella! Betsaa!
Kroatia - Tanska su 1.7.2018 klo 21:00
Kroatia - Tanska
Heinäkuu 01,2018
21:00

Kroatia – Tanska

 Kroatia oli yksi pirteimmistä joukkueista alkusarjasta. Tanska ei pelannut huonosti sekään ja päästi kolmessa alkusarjan pelissä vain yhden maalin. Kroatian nippu on tällä hetkellä kovassa tikissä ja kieltämättä napsun tai kaksi Tanskan vastaavaa parempi. Etenkin Kroatian jo etukäteen vahva keskikenttä oli alkusarjassa vahva, jopa niin vahva että parhaimpia pelaajia pystyttiin jo viimeisessä pelissä lepuuttamaan. Tanskaa vastaan nämä tykit tulevat olemaan kunnossa. Modric – Brozovic – Rakitic, tässä todella kova kolmikko joka saa kivasti tukea puolustuksesta ja hyökkäävimmiltä pelaajilta kusen Perisic, Mandzukic ja Rebic.

Tanskan ykköspelaaja on Tottenhamin Cristian Eriksen, mutta muuten joukkue on nimenomaan joukkue ja tasainen sellainen. Kumpi tiimi tekee tiiminä tässä pelissä enemmän töitä, se todennäköisesti myös palkitaan.

Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin viisi kertaa, mutta edellisestä kohtaamisesta on jo reilusti yli 10 vuotta. Näillä peleillä ei tähän otteluun taida olla oikein mitään vaikutusta. Ottelun pitkävetokertoimet ovat Unibetillä 1.90 – 3.30 – 5.20.

Kannattaa vilkuilla myös muiden vedonlyöntisivujen tarjouksia, esimerkiksi Karamba tarjoaa tähänkin peliin huimia kertoimia.

Katso lisää Karamban kampanjasivulta.

Karamba tarjoaa MM-kisojen neljännesvälieriin sunnuntaille 1.7 huikeita, 11.00 – 21.00 kertoimia jatkoon menijöille näihin matseihin. Lunasata tarjoukset linkeistämme ennen pelin alkua:

Espanja - Venäjä

Kroatia - Tanska

 

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tähän matsiin:

Kroatia (4-3-3)

Subasic – Strinic, Vida, Lovren, Vrsaljko – Modric, Brozovic, Rakitic – Perisic, Mandzukic, Rebic

Tanska (4-2-3-1)

Schmeichel – Larsen, Christensen, Kjaer, Dalsgaard – Delaney, Schöne – Sisto, Eriksen, Poulsen – Jörgensen

Kroatia – Tanska vedonlyönti ja kertoimet

 Jalkapallon MM-kisojen pudotuspeleihin on luonnollisesti jälleen todella paljon tarjolla erilaista vedonlyöntiä. Tuomitaanko pelissä rankkari jommallekummalle? Siitä 2.55 kerroin vaihtoehdolle kyllä, ei vaihtoehto on saanut kertoimeksi 1.45

Siitä vähän nostalgiapläjäystä reilun 20 vuoden takaa. Schmeichel maalissa tuolloin myös:

Betsata voit taas vaikkapa siitä kummalle menee pelin hallintaprosentit tai minkälainen on ensimmäinen pelin maali, vai eikö maalia tule ollenkaan? Tämä tosin taitaa olla tässä pelissä mahdottomuus, sillä ratkaisuun asti pelataan. Se tietää sitä että pelissä voidaan nähdä jatkoaika ja jopa rankkarit, mutta Veikkaussivujen toimituksessa uskotaan Kroatian hoitavan homman kotiin Tanskan hyvästä yrityksestä huolimatta.

Miten jatkopaikka selviää?

Meneekö Kroatia suoraan varsinaisella peliajalla jatkoon? Vai vaaditaanko jatkoaika? Vai meneekö sittenkin Tanska jatkoon?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt