Kuntavaalit 2021 - Katso Kertoimet Ja Lyö Vetoa!

Kuntavaalit 2021 lähestyät. Katso vedonlyöntikertoimet ja veikkaa Kuntavaalit 2021 voittajia!
Kuntavaalit 2021
huhtikuu 18,2021
18:00

Suomalaiset vedonlyöjät innostuivat syksyllä 2020 ennennäkemättömän paljon politiikka vedonlyönnistä, kun sinivalkoiset veikkaajat löivät vetoa huimia määriä USA:n 2020 presidentinvaalien parissa. Yhdysvaltojen presidentinvaalien veikkaaminen löi suosiossa laudalta jopa viime kesän Mestarien liiga finaalin sekä vuoden 2019 kultajuhliin päättyneen jääkiekon MM-finaalin.

Keväällä 2021 Suomen valtaa vaalit, jotka ovat paljon lähempänä tavallista suomalaista kuin Donald Trump tai Joe Biden. Huhtikuussa 2021 pidetään nimittäin Kuntavaalit 2021 ja vaalien odotetaan olevan äänestäjien keskuudessa 2000-luvun suosituimmat.

Kuntavaaleissa on ollut koko tämän vuosituhannen nihkeät äänestysprosentit eikä äänestysaktiivisuus ole noussut kuin kertaalleen yli 60%. Poliittinen vastakkain asettelu vasemmiston sekä oikeiston välillä on kuitenkin juuri nyt ennennäkemättömän suurta ja jokaisella on omat mielipiteensä sekä hallituksen, että opposition toimista. Vaaleista odotetaan vilkkaita ja myös vedonlyöntisivut ovat ennakoineet tätä tuomalla tarjolle paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikertoimia Kuntavaalit 2021 voittajaveikkauksiin.

Peruussuomalaiset ennakkosuosikki

Perussuomalaiset on tällä hetkellä vahvin ehdokas kuntavaalien voittajaksi, arvioi vedonlyöntiyhtiö Betsson. Niukasti toiseksi olisi jäämässä SDP, ja Kokoomuksen nousu ykköseksi olisi jo iso yllätys.

Perussuomalaisten ykkössija antaisi vedonlyöjille tämänhetkisillä kertoimilla rahat takaisin 1,8-kertaisesti. SDP:n kerroin on 1.90 ja viime kuntavaalien ykkösen Kokoomuksen peräti 8.00. Perussuomalaisten suosion tasaisen nousun uskotaan syövän nimenomaan Kokoomuksen sekä myös Keskustan aiempia äänimääriä.

Perussuomalaiset ovat kiertäneet todella ahkerasti puoluejohdosta lähtien maakunnissa kosiskelemassa sekä äänestäjiä että uusia ehdokkaita kuntavaaleihin. Perinteisesti vahva kuntapuolue Keskusta sen sijaan on pienimuotoisessa kriisissä ja kun Jussi Halla-Aho kumppaneineen antaa puolueelle jatkuvasti ympärikorvia hallitustehtävistä niin maalaispuole näyttää näiden vaalien suurimmilta häviäjältä. Ja nämä keskustalta vapautuvat äänet satavat nimenomaan persuille.

Kuntavaalit 2021

 • ⭐Suomi: Suurin puolue (äänimäärä) voittaja⭐
  Perussuomalaiset - Kerroin 1.80

  SDP - Kerroin 1.90

  Kokoomus - Kerroin 8.00

  Keskusta - Kerroin 20.00

  Vihreät -Kerroin 25.00

  Vasemmistoliitto - Kerroin 75.00

  RKP - Kerroin 150.00

  Kristillisdemokraatit - Kerroin 200.00

  Liike Nyt - Kerroin 250.00

  Joku Muu - Kerroin 250.00
  Pelaa

SDP tai Persut yllätysvoittoon Helsingissä?

Perussuomalaiset on ennakkosuosikki koko Suomen mittakaavassa mutta pääkaupunkiseudulla tilanne on kimurantimpi. Helsinki ollut pitkään Kokoomuksen leikkikenttä mutta se on nyt kaksissa edellisissä vaaleissa hävinnyt suosiossa Vihreille. Kokoomus joutuu lähtemään Kuntavaalit 2021 taisteluun myös ilman kolmea luetettavaa muskettisoturiaan Jan Vapaavuorta, Jaana Pelkosta sekä Ben Zyskowiczia. Kokoomus menettää pormestarinpaikan ja ykkössijan mutta onko Vihreät voittajia vai nouseeko SDP tai Perussuomalaiset yllättäen takaa ohi?

Perussuomalaiset eivät ole järin suosittu puolue suurkaupungeissa mutta Helsingissä puolueella on taskussaan valttikortti Jussi Halla-Aho. Oppositiojohtaja on ilmoittanut tavoittelevansa Helsingissä pormestarin virkaa ja edellisten eduskuntavaalien koko maan ääniharava saa varmasti runsaasti ääniä Helsingin vaalipiirissä. Riittävätkö ne jopa voittoon asti?

SDP ja pääministeri Sanna Marin sen sijaan ovat todella suosittuja ja galluppien mukaan Marinilla on kansan luottamus. Marin itse ei ole ehdolla Helsingissä mutta SDP:llä on pääkaupungissa kelpo ehdokkaita Nasima Razmyarian johdolla. Mikäli Haavisto-gate yhtään horjuttaa epävarmoja Vihreitä äänestäjiä niin nämä äänet saattavat hyvin sataa SDP:lle. Hallituksen vastikään tekemä eläkeuudistus saattaa myös puoltaa SDP:tä.

Kuntavaalit 2021

Kuntavaalit 2021 – Lyö vetoa!

Yltä löydät kaksi suosituinta vedonlyöntikohdetta Kuntavaalit 2021 skabaan. Koko Suomen ja Helsingin suurimman puolueen lisäksi veikkauksia voi jättää erilaisiin H2H-vetoihin. Lisäksi myöhemmin on luvassa kertoimia Helsingin uudelle pormestarille sekä eri vaalipiirien kuten Tampereen ja Turun suurimmille puolueille. Seuraa artikkeliamme ja pysyt kärryillä uusista kertoimista. Kerroin laatikkoon ”pelaa” nappulaa painamalla pääset käsiksi kaikkiin sillä hetkellä tarjolla olevaan Kuntavaalit 2021 vedonlyöntikertoimiin.

 

Kuntavaalit 2021

Kuntavaalien vedonlyöntiasetelmat koko Suomeen: 1) PS, 2) SDP, 3) Kokoomus. Onko tämä myös lopullinen marssijärjestys?

Aseta vetosi