La Liga: Athletic Bilbao - Real Madrid 5.7.2020 klo 15.00 Vihje ja kertoimet

Real Madrid on menossa La Ligan mestaruuteen. Athletic Bilbao ei ole heikko vastus, ainakaan Baskimaassa, mutta Realin puolustus on viime kierroksilla hoitanut pisteet kotiin.
Athletic Bilbao - Real Madrid
Heinäkuu 05,2020
15:00

La Liga: Athletic Bilbao – Real Madrid

Estadio San Mamés, Bilbao, Espanja

Pitkävetokertoimet (Unibet) 5.10 – 3.60 – 1.74

Livestream: Unibet

Jos Real Madrid voittaa sunnuntain ensimmäisessä La Ligan ottelussa vieraskentällä Athletic Bilbaon, niin sitten sen etumatka ennen Barcelonaa on ainakin hetken jo seitsemän pistettä. Vetomarkkina on jo aivan varma, että Real vie Espanjan mestaruuden. Esimerkiksi Unibetilla Real Madridin mestaruuskerroin on enää 1.07.

Athletic Bilbao vieraskentällä ei ole aivan helppo vastus. Bilbao on nyt sarjassa kahdeksantena ja kahden ottelun voittoputkessa. Kaiken kaikkiaan koronabreikin jälkeen Athletic on pelannut kuusi matsia saldolla 3-2-1. Neljästä viime matsista se on voittanut kolme. Viime keskiviikkona Athletic Bilbao otti komean 2-0 -voiton vieraskentällä heikossa kunnossa olevasta Valenciasta.

Kotikenttä on ollut baskijoukkue Athleticille vahvuus koko kauden. Se on kotiotteluiden sarjataulukossa viitosena.

Jos Athletic on hyvässä kunnossa, niin Real Madrid on erinomaisessa kunnossa. Se voittanut kaikki kuusi otteluaan koronatauon jälkeen. Vastukset eivät ole olleet erityisen kovia. Ehkä joukkueen parhaat voitot ovat olleet viime kierroksen 1-0 -voitto Getafesta ja kesäkuun puolivälin 3-0 -voitto Valenciasta, vaikka Valencia nyt onkin ollut huono.

Realin puolustus on La Ligan paras

Real on nykyään joukkue, jonka pelaaminen pohjaa loistavaan puolustukseen. Kauden 33 La Ligan matsissa Realin puolustus on päästänyt vain 21 maalia. Se on voittanut kolme viimeistä matsiaan yhteismaalein 4-0. Se hinkkaa kärsivällisesti systeemiään, puolustaa hyvin ja tekee tarvittavan voittomaalin. Viimeksi Getafea vastaan ottelun ainoan teki Sergio Ramos rankkarista toisella jaksolla.

Real Madridin puolustus on ollut rautaa, mutta nyt siinä saattaa olla aukko, kun Raphael Varanen pelaaminen on epävarmaa. Varane joutui päävamman vuoksi Getafe -matsissa vaihtoon, pallo osui keskelle naamaa. Luultavimmin Varane pelaa.

Nacho on edelleen sivussa. Hazardilla oli Getafe -matsissa huilivuoro, ja nyt hän on ripeillä jaloilla mukana.

Bilbaolta puuttuu kokenut keskikentän Benat. Muuten kotijoukkue on hyvässä kunnossa.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 5.10 – 3.60 – 1.74, eikä näistä oikein pelattavaa löydy. Real ei ole ollut ylivoimainen, vaikka onkin vienyt kuusi putkeen, mutta sitten taas sen puolustus on niin kova, että sitä vastaan pelaaminen ei houkuta.

Pelataan tähänkin vähämaalista matsia. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.86, ja se kelpaa hyvin. Real on pelannut kolme viimeistä alle 2.5 maalin.

Athletic Bilbaon mahdollinen avaus: Simon; Capa, Yeray, Martinez, Yuri; Lopez, D Garcia; Muniain, R Garcia, Cordoba; Williams

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Casemiro, Valverde; Hazard, Benzema, Isco

La Ligan betsit Unibetille

Athletic Bilbao vastaan Real Madrid alle 2.5 maalia. Unibetin kerroin tälle on 1.86.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä