La Liga: Atletico Madrid - Barcelona 21.11.2020 klo 22.00, huippumatsi Unibet TV:ssä

Barcelonan kausi on sujunut heikosti. Silti se on kertoimien puolella suosikki. Fiksu betsaaja lyö panoksensa kotijoukkueen puolesta.
Atletico Madrid - Barcelona
Marraskuu 21,2020
22:00

La Liga: Atletico Madrid – Barcelona

Wanda Metropolitano, Madrid, Espanja

Kertoimet (Unibet): 2.85 – 3.45 – 2.55

Live Stream: Unibet TV

Leo Messin ja Luis Suarezin piti kohdata tänään, kun Barcelona tekee reissun Atletico Madridin vieraaksi. Entisten seurakavereiden kohtaaminen ei nyt kuitenkaan onnistu, kun Suarez sai maaottelupelien aikana koronatartunnan. Mutta toki tästä on silti tulossa hyvä ottelu.

Barcelonalla ei mene ollenkaan hyvin. Itseasiassa ensimmäisten otteluiden aikana koko La Liga on ollut yllätyksiä täynnä. Sarjaa johtaa Real Sociedad ja Villareal on kakkosena. Atletico Madrid on kolmas, Real Madrid kannoilla. Barca on vasta kahdeksantena.

La Ligan joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluita, mutta kun hieman tasottelee pelien määrää, niin Atletico Madrid on oikeastaan parhaimmissa asemissa. Se on pelannut kaksi matsia vähemmän kuin sarjakärki Real Sociedad ja pisteitä on vain kolme vähemmän. Barcalla on sama määrä matseja kuin Atleticolla, mutta pisteitä kuusi vähemmän.

Atletico Madrid ei ole La Ligassa vielä hävinnyt, alla on neljän voiton putki. Viimeksi se voitti kotonaan Cadizin 4-0.

Barca hävisi lokakuussa peräkkäin Getafelle ja Real Madridille. Viimeksi se voitti kotonaan Betisin 5-2.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Atleticon puolustus edelleen rautaa

Alkukaudesta näyttää siltä, että Atletico Madridilla voisi taas tällä kaudella olla todellinen mahdollisuus pelata mestaruudesta. Barcalla ja Real Madridilla on kummallakin selviä ongelmia, kun taas Atletico jatkaa sitä samaa päävalmentaja Diego Simeonen rakentamaa uraa, jolla se on mennyt jo vuosikausia.

Atletico Madridin puolustus on edelleen erinomainen. Seitsemässä ottelussa se on päästänyt vain kaksi maalia. Tämän lisäksi se on tehnyt La Ligassa toiseksi eniten maaleja, yhteensä 17. Luis Suarez ja Joao Felix ovat kumpikin tehneet jo viisi.

Barca ei ole ollenkaan entisensä. Ongelmat eivät kadonneet uuden päävalmentajan Ronald Koemanin tulon myötä. Leo Messin tyytymättömyys taitaa jatkua. Messi on tehnyt vasta kolme maalia, ja se ei ole aivan tavallista. Barcasta Ansu Fati on tehnyt neljä maalia, mutta nyt hän on sivussa.

Atletico Madridin ja Barcelonan kokoonpanot

Suarezin lisäksi ottelusta on sivussa paljon muitakin pelaajia. Atleticolta Lucas Torreita on myös koronapotilas. Savic, Herrera, Hermoso ja Vrsaljko ovat muuten vain sivussa.

Diego Costa alkaa olla taas pelikunnossa, mutta ei vielä missään nimessä avauksessa.

Barcelonasta Sergio Busquets on sivussa polvivamman vuoksi. Fati ja Araujo ovat myös sairastuvalla. Philippe Coutinho on parantumassa omasta vammastaan ja voisi olla jo vaihtopenkillä.

Atletico Madridin mahdollinen avaus: Oblak; Trippier, Felipe, Gimenez, Lodi; Llorente, Kondogbia, Koke, Saul; Felix, Correa

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Pjanic, De Jong; Dembele, Messi, Pedri; Griezmann

Barcelonasta on tehty matsiin suosikki, vaikka sen pelaamisessa on ongelmia. Vanha maine painaa betsimarkkinoilla. Asiat kuitenkin ovat sitä, miltä ne näyttävät. Atleticolla menee nyt paremmin. Atletico Madrid +0 asian handicap saa Unibetilla kertoimeksi 2.02 ja sitä voi mielihyvin pelata. Tasapelillä panos palautetaan.

Ensimmäisen maalin tekijä -vedossa Atletico Madridin Joao Felix saa kertoimeksi 7.50, ja sitäkin voi pelata. Joao Felix vielä laukoo joukkueensa rankkarit, siitä lisäboostia vedolle.

La Ligan betsit Unibetille!

Atletico Madrid +0 asian handicap, kerroin 2.02 ja Joao Felix avausmaali, kerroin 7.50.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt