La Liga: Barcelona - Getafe 15.2.2020, Barca sekaisin, Getafe iskussa

Barcelona on kolme pistettä La Ligan ykkösjoukkuetta Real Madridia perässä, ja huolestuttavalta näyttää Barcan kannalta. Messi kannattelee joukkueen hyökkäystä ja riitelee seurajohdon kanssa.
Barcelona - Getafe
Helmikuu 15,2020
17:00

Barcelona jahtaa sitkeästi Real Madridia, mutta hankalaksi se menee, jos Real ei enää häviä. Sillä on nyt alla viiden liigavoiton putki.

Barcelona menetti La Ligan kärkipaikan Valencia -tappiossa tammikuun lopulla. Sen jälkeen se on voittanut kaksi liigamatsia maalin erolla.

Barca ei ole se sama joukkue, joka dominoi La Ligaa. Se ei enää murskaa vastustajia, seurajohto sählää ja saa aikaan riitoja tähtipelaajien kanssa, ja vielä ikääntyvät tähdet, eli oikeastaan Luis Suarez, ovat pitkään sairastuvalla.

Getafe on kauden yllättäjä. Se on sarjakolmonen ennen Atletico Madridia ja Sevillaa.

Nyt olisi Getafella mainio paikka päästä mukaan Mestareiden liigaan. Toki paha kyykähdys sen viekä pudottaa pois top nelosesta, Atletico Madrid ja Sevilla ovat vain kolmen pisteen päässä.

Getafe ei ole koskaan pelannut Mestareiden liigaa. Eurooppa-liigassa se on muutaman kerran ollut mukana, kuten tälläkin kaudella. Getafe stadionille mahtuu reilut 17 000 katsojaa, se olisi mukava lisä superrikkaiden jättiseurojen joukkoon.

Kaipa Madridin liepeiltä tulevan Getafen menestys on ollut nähtävissä. Viime kaudella se oli jo vitonen, ja kohtaa pikapuolin Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Ajaxin.

Unibetin kertoimet: Voittaja La Liga 2020/2021

Barca vei kauden ensimmäisen

Jose Bordalasin valmentama Getafe voisi nyt voitolla nousta jo neljän pisteen päähän Barcelonasta. Edellisen kerran Getafe tosin on voittanut Barcan La Ligassa marraskuussa 2011.

Tämän kauden ensimmäisessä ottelussa Getafen kotistadionilla Barca vei voiton 2-0.

Getafe on voittanut neljä viimeistä La Ligan otteluaan vakuuttavalla maalierolla 9-0. Se on juuri nyt pelkkiä tuloksia katsoen paremmassa kunnossa kuin Barca, ja varmasti joukkuehenki pikkuseurassa on parempi juuri nyt kuin tunnelma Nou Campilla.

Barcan ehdoton ykkönen Leo Messi on ollut viime aikoina keskellä kärhämää seuran urheilutoimenjohtajan Eric Abidalin kanssa. Vielä tämä ei ole kentällä juurikaan näkynyt. Barcan edellisessä ottelussa Real Betisiä vastaan Messi syötti kolme maalia de Jongille, Busquetsille ja Lengletille.

Barcelonan ja Getafen kokoonpanot

Suarezin lisäksi myös Ousmane Dembele on sairastuvalla ja pitkään sivussa. Barcan kärjessä on aukko, kun seura ei saanut tammikuussa hankittua tarpeeksi kovaa korvaajaa kärkeen.

Barcelonan joukkueesta on Suarezin ja Dembelen lisäksi varmuudella sivussa pelikiellossa oleva puolustaja Clement Lenglet. Umtitilla on lievä kolhu ja Semedo on sairastellut, joten heidän pelaamisensa on hieman epävarmaa.

Getafen kokenut pakki Damian Suarez on pelikiellossa, muuten Bordalas voi laittaa kentälle vahvan avauksen.

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Umtiti, Pique, Alba; Arthur, Busquets, De Jong; Fati, Griezmann, Messi

Getafen mahdollinen avaus: Soria; Cabaco, Dakonam, Etxeita, Olivera; Cucurella, Maksimovic, Arambarri, Nyom; Molina, Mata

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.43 – 4.60 – 8.25. Barca on sekaisin, ja Getafe elämänsä kunnossa. Getafe +1.5 Unibetin kertoimella 1.68 sopii lapulle. Hurjemmat voivat vetää vaikka Getafe +1 asian handicap, siitä Unibet maksaa komeasti 2.23.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä