La Liga: Barcelona - Sevilla 6.10.2019, Barcalla ollut tahmea alkukausi

Leo Messi on ollut alkukaudesta lähinnä hoitelemassa vaivojaan, ja Barcelonan peli ei ole kulkenut. Nyt sillä on pieni voittoputki, mutta ei joukkue edelleenkään ole kovin vakuuttava.
Barcelona - Sevilla
Lokakuu 06,2019
22:00

Barcelona on piristymään päin, ainakin tulosten puolesta. Joukkueen alkukausi oli hankala, Messi oli sairastuvalla eikä peli sujunut. Nyt Barcalla on alla kolmen voiton putki. Viimeksi se voitti Mestarien liigassa Milanon Interin 2-1.

Vaikka Barcalla olikin hankalaa alkuvuodesta, niin La Ligan kärjessa Real Madrid on vain kahden pisteen päässä.

Sekä Barcalla että Sevillalla on La Ligassa saldona 4-1-2. Sevilla on voittanut kaksi viimeistä otteluaan, joista viimeisin oli Eurooppa-liigassa APOEL:a vastaan.

Barcelonan kauden surkein hetki oli 0-2 tappio Granadalle syyskuun puolen välin jälkeen. Tämän notkahduksen jälkeen homma sitten alkoi toimia paremmin. Ensin La Ligassa Barca voitti peräkkäin Villarealin ja Getafen, kunnes kahdella Luis Suarezin maalilla meni nurin Inter.

Messi jaksoi jo koko Inter -matsin

Vaikka tulokset ovat olleet nyt parempia, niin ei Barcan peli ole lähelläkään sitä, mitä se on ollut parhaimmillaan. Interiä vastaan se oli ensimmäisen puoliskon vastaanottavana osapuolena.

Tämän kauden La Ligasta uhkaa tulla tasainen, kun Barca ei ole lähdössä karkumatkalle. Tällä hetkellä seitsemän parasta on vain kolmen pisteen sisällä.

Leo Messi pelasi keskiviikon Inter -ottelussa jo täydet 90 minuuttia, ja se on hyvä merkki Barcalle, Joukkue tuntuu olevan kovin riippuvainen pienestä argentiinalaisesta.

Barca on edelleen hyvä tekemään maaleja, mutta puolustuksessa on ollut ongelmia. Barcelona on tehnyt La Ligassa 16 maalia, vain Villareal on ollut parempi. Barca on sitten kyllä päästänyt kymmenen kassia.

Lopeteguin uusi yritys

Sevillaa valmentaa Real Madridista viime kaudella nopeasti potkut saanut Lopetegui. Sevilla aloitti kauden hyvin voittamalla ensin Espanyolin ja perään Granadan. Syyskuun loppupuolella Sevilla hävisi peräkkäin ensin Real Madridille ja sitten Eibarille. Viimeisessä La Ligan ottelussa Sevilla voitti kotonaan Real Sociedadin 3-2.

Lopeteguin tultua Sevillan ykkösmieheksi joukkue uudistui. Takavuosien avainpelaajat Ben Yedder ja Sarabia lähtivät muualle, uusista miehistä muun muassa Kounde, Torres ja de Jong ovat avauksen pelaajia. Vaihtuvuus on ollut kova, mutta hyvin Sevilla tuntuu tästä selvinneen.

Barca on ilman Albaa sekä Junior Firpoa, joten vasemman pakin paikalla on ongelma. Semedo tullee paikkaamaan. Umtiti on myös sivussa ja Lenglet pelikiellossa, joten topparikaksikko lienee Todibo sekä Pique.

Sevillalla on oikeastaan vain yksi loukkaantumishuoli, kun puolustuksen Carrico joutunee jäämään sivuun. Uusi mies de Jong ei ole vielä tehnyt maalia, mutta ilmeisesti hän saa edelleen aloittaa.

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Pique, Todibo, Semedo; Arthur, Busquets, De Jong; Griezmann, Suarez, Messi

Sevillan mahdollinen avaus: Vaclik; Navas, Carlos, Kounde, Reguilon; Banega, Fernando, Jordan; Ocampos, De Jong, Nolito

 

Barcan voittokerroin on noin 1.50, ja se on aivan liian vähän. Joukkue ei ole vielä ollut kovinkaan kummoinen. Sevilla +1 asian handicap saa kertoimeksi Unibetilta 2.06, ja se kelpaa vetolapulle. Barcan yhden maalin voitolla panoksen saa takaisin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä