La Liga: Mallorca - Barcelona 13.6.2020 klo 23.00 Vihje

La Ligan mestaruus on Barcelonan omissa käsissä. Se johtaa liigaa kahden pisteen erolla ennen Real Madridia, eikä enää ole edes El Clasicoita pelattavana. Messi ja Suarez ovat pelikunnossa, joten hyvältä näyttää katalaanien kannalta.
Mallorca - Barcelona
Kesäkuu 13,2020
23:00

La Liga: Mallorca – Barcelona

Estadio de Son Moix, Palma de Mallorca, Espanja

Pitkävetokertoimet (Unibet) 9.50 – 6.00 – 1.29

Livestream: Unibet klo 23.00

Barcelona on La Ligan kärjessä kaksi pistettä Real Madridia edellä. Kärkijoukkueilla on vielä 11 matsia jäljellä, eli homma on vielä aikalailla auki. Barca aloittaa pelit koronatauon jälkeen Mallorcassa.

Mallorca on juuri putoamisrajan alla, edellä on viivan päällä Celta Vigo pisteen päässä. Mallorca on nousijajoukkue, ja vähän näyttää siltä, että siitä on tulossa hissijoukkue.

Mallorca oli melko hyvässä kunnossa ennen taukoa, mutta nyt se ei enää merkitse mitään. Se on voittanut viimeisistä viidestä La Ligan ottelusta kaksi. Edellisessä pelissä se voitti Eibarin vieraissa 2-1.

Barcan voittaminen olisi toki jo pienoinen maanjäristys. Edellisen kerran Mallorca on voittanut Barcelonan kymmenen vuotta sitten. Viimeiset kuusi keskinäistä Barcelona on voittanut maalierolla 24-4.

Barca oli vaisu ennen taukoa

Ennen koronataukoa Barca voitti kotonaan Real Sociedadin niukasti 1-0, ja sitä ennen se oli hävinnyt El Clasicon Madridissa 0-2. Tauko tuli Barcalle siis hyvään kohtaan, jos koronatauosta niin ylipäänsä voi sanoa. Barca oli hieman kehnossa kunnossa maaliskuussa. Koko kauden aikana Quique Setienin ryhmä on hävinnyt viisi liigamatsia.

Barcalla ei ole tällä kaudella enää El Clasicoita pelattavana. Jos se hoitaa pikkuseurat rutiinilla, niin kompastuskohdat voisivat olla vierasmatsi Sevillassa ja kotiottelu Atletico Madridia vastaan.

Kuten muutkin suursarjat koronatauon jälkeen La Liga pelataan kovalla tahdilla. Viikolla Barca pelaa taas Leganesia vastaan ja sitten siitä muutaman päivän päästä on Sevillan reissu. Tässä kohdassa laaja ja kovatasoinen pelaajarinki on kyllä valtava etu.

Mallorcan ja Barcelonan kokoonpanot

Barcelonalla on suuri rinki, eikä loukkaantuneita ole kovinkaan paljon. Ousmane Dembele on sivussa pitkään takareisivamman vuoksi, mutta elintärkeät Leo Messi ja Luis Suarez ovat täydessä iskussa. Barca on edelleen hyvin pitkälti Messin joukkue. Vetomarkkinakin on ottanut siitä kiinni. Mr Greenilla on erikoisveto ja huippukerroin, jos Messi tekee vähintään kaksi maalia Mallorcaa vastaan, niin panoksen saa takaisin kertoimella 15.00.

Messi hieman pelästytti Barcan väkeä viime viikolla, kun loukkasi hieman reittään, mutta nyt hän on pelikunnossa. Pitkä koronatauko on antanut Suarezilla aikaa parantua polvileikkauksestaan. Griezman tullee avaukseen Messin ja Suarezin kanssa.

Lenglet on Barcan puolustuksessa pelikiellossa. Umtiti tullee avaukseen. Nelson Semedo ei pelaa, koska hän sähläsi koronarajoitusten kanssa. Semedo meni pitämään parinkymmenen ihmisen synttärijuhlat itselleen, ja nyt hän joutuu testeihin ja istuskelemaan kotona, kun muut pelaavat.

Mallorca pelaa ilman Koutrista ja Agbenyenua, mutta Salva Sevillan pelikielto on ohi.

Vetomarkkinoilla Barca on luonnollisesti todella iso suosikki. Unibetilla matsin kertoimet ovat 9.50 – 6.00 – 1.29. Muut ilman katsojia pelattavat sarjat ovat osoittaneet, että kotiedulla ei nyt oikein ole merkitystä. Barca -1.5 saa kertoimeksi 1.81, sitä voisi betsata.

Mallorcan mahdollinen avaus: Reina; Gamez, Raillo, Valjent, Pozo; Kubo, Baba, Sevilla, Rodriguez; Hernandez, Budimir

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; De Jong, Busquets, Vidal; Griezmann, Suarez, Messi

La Ligan betsit Unibetille

Barca -1.5 kertoimella 1.81 Unibetille.

Aseta vetosi