La Liga: Real Madrid - Alaves 10.7.2020 klo 23.00 Vihje ja kertoimet

Real Madrid on menossa liigamestaruuteen. Kahdessa viime matsissa ottelun ainoan maalin on tehnyt Realin puolustuksen ikisankari Sergio Ramos rankkarista.
Real Madrid - Alaves
Heinäkuu 10,2020
23:00

La Liga: Real Madrid – Alaves

Alfredo di Stéfano Stadium, Madrid, Espanja

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.21 – 6.50 – 14.00

Livestream: Unibet

Jos Real Madrid nyt voittaa Alavesin, niin se on taas neljä pistettä edellä Barcelonaa. Jäljellä olisi sitten vielä kolme matsia. Real Madrid on kevään 2012 jälkeen voittanut La Ligan vain kerran.

Alaves on La Ligassa sijalla 16. Putoamisrajan alla Mallorca on kuuden pisteen päässä.

Real Madridilla on komea putki koronabreikin jälkeen – seitsemän matsia, seitsemän voittoa. Joukkueen nykymenosta kertoo paljon se, että kolme viimeistä se on voittanut lukemin 1-0, ja näitä ennen kehno Mallorcakin meni nurin vain 2-0.

Real pelaa puolustuksen varassa. Se ei päästä maalia, ja sitten jostain onnistuu tekemään sen yhden tarvittavan. Viime matsissa Athletic Bilbaota vastaan Real Madridin kassin teki Sergio Ramos rankkarista. Samaten Sergio Ramos teki pelin ainoan maalin rankkarista myös edellisessä matsissa Getafea vastaan. Näitä ennen Espanyolia vastaan maalintekijänä oli Casemiro.

Alaves on surkeassa kunnossa

Real Madrid on tämän kauden liigassa päästänyt vain 21 maalia. Atletico Madrid, jolla viime vuosina on ollut koko Espanjan, ja ehkä myös koko Euroopan kovin puolustus, on nyt päästänyt viisi La Liga -maalia enemmän.

Jos Real on hyvässä kunnossa, niin Alaves ei todellakaan ole. Sillä on alla viiden tappion putki. Kehno jakso alkoi 0-6 -tappiolla Celta Vigoa vastaan. Viiteen matsiin Alaves on tehnyt vain yhden maalin. Ennen koronataukoa se oli paremmassa kunnossa, ja tämä on nyt seuran pelastus.

Alaves antoi viikonloppuna potkut päävalmentaja Asier Garitanolle. Viimeinen herätys joukkueelle, ettei vain käy niin, että putoaminen kuitenkin olisi edessä.

Juan Muniz hoitaa Alavesin valmentamisen kauden loppuun asti.

Real Madridin ja Alavesin kokoonpanot

Real Madrid on ottelussa pahasti vajaamiehisenä. Kaksi viime matsia ratkaissut Sergio Ramos ja toinen puolustuksen avainpelaaja Dani Carvajal ovat kumpikin pelikiellossa varoitustilin täyttymisen vuoksi. Nacholla on edelleen reisivamma, mutta Raphael Varane lienee mukana päävammansa jälkeen.

Eden Hazardkin taitaa olla sivussa nilkkavamman vuoksi. Vinicius Junior ja Marco Asensio saattaisivat olla kärjessä Karim Benzeman kanssa.

Alavesin puolustuksen Ruben Duarte on loppukauden sivussa. Veskari Fernando Pacheco on lihasvaivojen vuoksi pois ainakin tästä pelistä. Näitä lukuunottamatta Alaves on kunnossa.

Kertoimet peliin ovat Unibetilla 1.21 – 6.50 – 14.00, ja nämä lienevät kohdallaan. Real Madrid on nykyisellään todellinen under -joukkue, silti alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi peräti 2.28. Toki siihen voi lantin sijoittaa.

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Mendy, Militao, Varane, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Vinicius, Benzema, Asensio

Alavesin mahdollinen avaus: Jimenez; Aguirregabiria, Laguardia, Magellan, Marin; Pons, Fejsa, Pina, Mendez; Joselu, Perez

La Ligan betsit Unibetille

Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi Unibetilta 2.28, ja sehän sopii!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä