La Liga: Real Madrid - Eibar 14.6.2020 klo 20.30 Vihje ja kertoimet

Real Madrid jahtaa Barcelonaa, joka on La Ligan kärjessä kahden pisteen karkumatkalla. Alkukaudesta surkeassa kunnossa ollut Eden Hazard on nyt huhujen mukaan iskussa, mutta saapa nähdä, että onko.
Real Madrid - Eibat
Kesäkuu 14,2020
20:30

La Liga: Real Madrid – Eibar

Alfredo di Stéfano -stadion, Madrid, Espanja

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.26 – 6.40 – 11.00

Livestream: Unibet klo 20.30

Real Madrid jahtaa La Ligassa Barcelonan etumatkaa kiinni. Eroa on kaksi pistettä ja pelejä jäljellä 11. Real pelaa koronatauon jälkeen kotiottelunsa Alfredo di Stéfano -stadionilla, ja ilman katsojia tietenkin.

Eibarin pitäisi olla Realille helppo vastus. Eibar on sarjassa sijalla 16, eroa karsintarajan alle on kaksi pistettä.

Tällä kaudella La Ligan kärkikaksikko ei ole ollut niin ylivoimainen kuin parhaimmillaan. Silti Barca ja Real Madrid ovat selvästi kärjessä, La Liga on tällä kaudella ollut aikaisempaa tasaisempi. Real on 27 ottelussaan jo 11 kertaa jäänyt ilman voittoa.

Joukkueen ehdottomasti paras osa on puolustus. Se on päästänyt tällä kaudella vain 19 liigamaalia, ja sillä lukemalla se on La Ligan ykkönen, jopa naapuriaan Atletico Madridia parempi.

Realin hyökkäys ei ole ollut entisellään Cristiano Ronaldon poislähdän jälkeen, eikä Chelseasta tullut Eden Hazard ole tällä kaudella ollut minkäänlainen vahvistus joukkueelle. Hazardista kaavailtiin Realin hyökkäyksen uutta maestroa, mutta taitaa olla niin, että pelaajakaupoille seuran on taas lähdettävä.

Matsit treenikentällä

Real loppukauden kotistadion Alfredo di Stéfano on joukkueen harjoituskenttä. Jää nähtäväksi, että mitä se merkitsee pelille. Ainakin Bundesliigassa kotietu on ollut ilman katsojia olematon.

Real oli heikossa kunnossa ennen koronataukoa, vaikka se voittikin Barcan El Clasicossa maaliskuun alussa 2-0. Heti seuraavassa matsissa Real sitten hävisi vieraissa Real Betisille 1-2.

Pikkuinen Eibar on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa La Ligassa viimeiset viisi kautta. Kahtena viime kautena se on ollut mukavasti sijoilla yhdeksän ja 12. Tällä kaudella baskijoukkue kyllä on pahasti putoamispeleissä mukana.

Eibar on hävinnyt jo 14 matsia, ja vain Mallorca ja Espanyol ovat hävinneet enemmän. Madridissa on hankala saa tähän korjausta. Viimeisistä viidestä Eibar on hävinnyt neljä. Barcan Nou Campilla helmikuussa se otti neniin 0-5.

Eibar ja Real Madrid kohtasivat marraskuussa Eibarin kentällä. Real voitti 4-0.

Onko Hazard kunnossa?

Koronatauon aikana joukkueet saivat loukkaantuneita mukaan peliin. Realin joukkueesta Marco Asensio sekä Eden Hazard ovat taas mukana. Hazard lienee heti avauksessa. Huhu kertoo, että nyt mies olisi iskussa, mutta saapa nähdä. Ainoat Realin poissaolot ovat varmuudella Nacho sekä Luka Jovic.

Eibarin joukkueesta Gonzalo Escalante on pelikiellossa. Ivan Ramis on sairastuvalla.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.25 – 6.40 – 11.00. Mutta eipä hätää, 888sportilla on uusille asiakkaille matsiin korotetut kertoimet, Realin voitosta saa kertoimeksi 7.00 ja Eibarin voitosta 81.00. Tokihan tämä on Real Madridille huima ylikerroin. Käy lukemassa 888sportin sivuilta kampanjaehdot!

Normikertoimilla fiksuin veto Realin matsiin lienee alle 2,5 maalia komealla Unibetin kertoimella 2.63. Maalinteko on varmasti Eibarille vaikeaa Realin kovaa puolustusta vastaan, eikä Realin hyökkäyskään mikään kone ole.

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos; Isco; Hazard, Benzema

Eibarin mahdollinen avaus: Dmitrovic; Arbilla, Oliveira, Bigas, Cote; Leon, Diop, Cristoforo, Orellana; Enrich, Charles

La Ligan betsit Unibetille, 888sportilta erikoistarjous

888sportille Real Madrid kampanjakertoimella 7.00. Unibetille alle 2.5 maalia kertoimella 2.63.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä