La Liga: Real Madrid - Getafe 2.7.2020 klo 23.00 Vihje ja kertoimet

Real Madrid on menossa kohti La Ligan mestaruutta. Sillä on homma hallussa, kun Barcelona taas alkaa hajota sisältä päin. Real jatkaa sarjakärjessä, vaikka se nyt häviäisi Getafelle.
Real Madrid - Getafe
Heinäkuu 02,2020
23:00

Valioliiga: Real Madrid – Getafe

Alfredo di Stéfano Stadium, Madrid, Espanja

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.37 – 4.75 – 9.20

Livestream: Unibet

Real Madrid taitaa mennä kohti La Ligan mestaruutta. Barcelona hyytyi kalkkiviivoille. Realilla on nyt yksi piste enemmän ja yksi matsi vähemmän pelattuna. Tasaotteluihin mennään, kun Real pelaa nyt kotonaan Getafea vastaan. Real Madrid on toki selvä suosikki, mutta ei Getafe mikään heittopussi ole. Se on kuitenkin sarjaviitonen.

Real Madridin saldo koronabreikin jälkeen on komea, viisi matsia ja viisi voittoa. Viimeksi Real pelasi vieraissa Espanyolia vastaan ja lopputulos oli 1-0, Casemiro oli maalintekijänä.

Real ei nykyisellään ole joukkue, joka murskaa vastustajansa. Sen menestys tällä kaudella nojaa puolustuksen varaan. Zizou Zidane on onnistunut rakentamaan Realille puolustuksen, joka on koko liigan kovin. Se on iso meriitti, että puolustus pitää paremmin kuin Atletico Madridin legendaarisen jämäkkä peräpää.

Real Madrid on 32 ottelun jälkeen päästänyt 21 maalia. Neljä vähemmän kuin Atletico Madrid ja 14 vähemmän kuin pahin kilpakumppani Barcelona.

Zizoun taidonnäyte

Ei Realin hyökkäyskään ole ollut heikko. Se on tehnyt La Ligan toiseksi eniten maaleja 60, joka on neljätoista vähemmän kuin Barcelona.

Suuri osa Realin menestyksestä on kyllä taas annetta manageri Zidanelle. Zizou on saanut joukkueeseen ryhtiä, kun taas toinen jättiläinen Barcelona on ilmeisen sekaisin. Tässä kohdassa managerin auktoriteetin ja peliymmärryksen merkityksen näkee selvästi.

Tällä kaudella La Liga on ollut aikaisempaa tasaisempi. Real Madridkin oli aikaisemmin kaudella pitkät ajat vaisu, mutta nyt kun pelataan ratkaisuista, niin se saa joukkueestaan parasta irti

Getafe aloitti koronatauon jälkeen häviöllä, jonka jälkeen se pelasi kolme tasuria. Viime ottelussaan se sitten voitti kotonaan Real Sociedadin 2-1. Kuntokäyrä on siis nouseva. Jos Getafe nyt sattuisi voittamaan Madridissa, niin se nousisi kahden pisteen päähän nelospaikan Sevillasta. Mestareiden liigan pelit ovat siis vielä saavutettavissa Getafellakin.

Getafen joukkueesta voisi nostaa Juan Matan esille. Mata teki viime matsissa kaksi maalia, joista ensimmäisen rankkarista. Koko kauden La Ligan saldo Matalla on 11 maalia. Getafen Angel on tehnyt kymmenen kassia, kun Real Madrid taas on ollut melkein kokonaan riippuvainen Benzeman osumista. Ranskalaiskärki on tehnyt 17 liigamaalia, vain Messi on tehnyt enemmän.

Real Madridin ja Getafen kokoonpanot

Realin Vinicius Junior tuli Espanyolia vastaan vain vaihdosta kentälle, nyt hän voisi olla avauksessa. Isco pudonnee nyt avauksesta ja Eden Hazard siirtynee oikealle. Zidane saattaa tuoda tuoreita jalkoja keskikentälle, kun Mendy ja Modric olivat viime matsissa pelikiellossa. Nyt he voisivat olla heti mukana.

Nachon paluu sairastuvalta on lähellä, mutta Vazquez ja Jovic ovat edelleen sivussa.

Getafen manageri Bordelas tuonee saman joukkueen kentälle kuin viime ottelussakin. Pikku seuralla ei ole niin paljon vaihtoehtoja.

Unibetilla kertoimet on laitettu niin, että Real Madridin voitosta saa vain 1.37. Getafen yllätysvoitto taas maksaisi 9.20. Lyödään betsi vieraille tasoituksella. Real Madrid ei voita murskalukemin, vaan kontrolloidusti puolustuksen kautta. Eikä Getafe tosiaankaan ole heittopussi. Getafe +1.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.74.

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Hazard, Benzema, Junior

Getafen mahdollinen avaus: Soria; Suarez, Etxeita, Rodriguez, Olivera; Nyom, Maksimovic, Arambarri, Cucurella; Duro, Mata

La Ligan vedot Unibetille

Real on suosikki, mutta kupongille Getafe +1.5, kerroin on 1.74.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä