La Liga: Real Madrid - Real Betis 2.11.2019, Real Madrid pikku hiljaa pääsemässä jaloilleen

Viimeksi Real Madrid voitti kotonaan Leganesin 5-0, mutta ei sen kausi kokonaisuudessa ole ollut erityisen vakuuttava. Real Betis on ollut pettymys, mutta piristymistä voisi kai odottaa.
Real Madrid - Real Betis
Marraskuu 02,2019
22:00

Real Madrid on La Ligan kakkonen pisteen Barcelonaa perässä. Tämän kauden liigasta näyttää tulevan tasaisempi kuin aikoihin, kuusi ensimmäistä joukkuetta ovat kolmen pisteen sisällä. Kauden yllätysjoukkue Granada saattaa jo viikolla nousta sarjakärkeen.

Real Betis ei kuulu kärkiryhmiin. Se on vasta sijalla 15, ja putoamisraja on vain kolmen pisteen päässä.

Real Madrid voitti keskiviikkona liigapelissä Leganesin vakuuttavasti 5-0. Viisi eri pelaajaa kävi maalinteossa. Madridin alkukausi on ollut hieman kummallinen, mutta Leganesin voittaminen oli vanhaa tuttua Real Madridia.

Real Madrid oli Leganesia vastaan selvästi parempi. Se laukoi 22 kertaa, kun Leganes vain viidesti.

Ennen Leganes -ottelua Zizou Zidanen Real Madrid voitti vieraissa Mestareiden liigassa Galatasarayn 1-0. Joukkueen piti viikonloppuna pelata Barcelonan Camp Noulla El Clasico, mutta Katalonian mellakat ovat nyt niin rajuja, että peli piti siirtää myöhemmäksi.

Unibetin kertoimet: Voittaja La Liga 2020/2021

Real Madridilla kotiputki edessä

Real Madridilla olisi hyvät mahdollisuudet kääntää kausi nousuun. Se pelaa seuraavat viisi ottelua kotikentällään, ja tässä on mukana paljon tärketä peleja, kuten PSG:n ja Galatasarayn kohtaaminen.

Real Betis on ollut tällä kaudella pettymys. 11 ottelusta se on kerännyt vain 12 pistettä. Sen kauden alku oli melko hyvä, kun kuudesta ensimmäisestä ottelusta se sai kaksi voittoa ja kaksi tasuria. Sitten tuli kolmen tappion putki.

Viime kierroksella Real Betis taas sai pelinsä kulkemaan, kun se voitti kotonaan Celta Vigon 2-1. Voittomaalin teki Fekir varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Viime toukokuussa Betis voitti Real Madridin tämän Santiago Bernabeulla 2-0, ja vielä sitä edellisenkin vierasottelun Real Madridia vastaan Betis voitti. Syyskuussa 2017 lukemat olivat 1-0. Onko se sitten niin, että ei kahta ilman kolmatta?

Real Madridin ja Betisin kokoonpanot

Sarja on kaikin puolin tiukka. Betis on nyt lähellä putoamisrajaa, mutta yhdeksäs sija on vain kahden pisteen päässä.

Marco Asensio ja Nacho ovat sivussa Real Madridin joukkueesta, ja tuskin Gareth Balekaan tulee kentälle. Balella on ilmeisesti pohjevammaa, ja on hän muutenkin aika alhaalla Zidanen listalla.

James Rodriguez oli Leganes -ottelusta sivussa, kun hän sai toisen lapsensa.

Modric tuli loukkaantumisen jälkeen viime ottelussa vaihdosta mukaan, ja nyt hän saattaisi olla avauksessa.

Betisillä on pitkä lista loukkaantuneita, ja niin se usein on joukkueilla, jotka alisuorittavat. Ainakin Javi Garcia, Dani Martin, William Carvalho, Francis Guerrero ja Wilfrid Kaptoum ovat sivussa.

Betisin manageri Rubi tuskin tekee kokoonpanoon muutoksia Celta -ottelun jälkeen. Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta.

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Hazard, Benzema, Rodrygo

Real Betisin mahdollinen avaus: Joel; Emerson, Mandi, Feddal, Moreno; Bartra, Ismael; Canales, Fekir, Joaquin; Iglesias

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.29 – 6.30 – 9.50. Kova on vetomarkkinoiden luotto Real Madridiin, vaikka ei se järin vakuuttava ole tällä kaudella ollut. Alle 3.5 maalia saa Unibetilla kertoimeksi 1.94, ja sitä voi kokeilla. Betis antoi vieraissa Barcan ja Villarealin tehdä sitä vastaan viisi maalia, mutta ei se niin huono joukkue ole. Osasuna- ja Granada -vierasotteluissa tehtiin yhteensä yksi maali. Kahdessa viime kotiottelussa Real Madrid on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia, mutta sekin on näissä kyllä ylisuorittanut. Valistunut arvaus lopputulokseksi on 2-0 tai 3-0.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä