La Liga: Sevilla - Ath. Bilbao 3.1.2020 kello 22:00

Espanjan La Liga palaa joulutauolta. Vuoden toisessa ottelussa kohtaavat Sevilla ja Athletic Bilbao, kummalle maistuu pisteet paremmin? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa pelistä!
La Liga: Sevilla - Athletic Bilbao
tammikuu 03,2019
22:00

La Liga: Sevilla – Athletic Bilbao, vahva kotijoukkue voittoon?

La Ligan kolmonen Sevilla lähtee Espanjan pääsarjanotteluun Athletic Bilbaota vastaan tänään illalla ennakkosuosikkina. Sevilla päätti vuoden kahteen vierasvoittoon eikä joukkue ole hävinnyt kuin kahdesti edellisessä 15 ottelussa. Voittoja samaisesta viidestätoista on kymmenen eikä joukkue ole tässä otannassa jäänyt kuin kerran maaleitta.

Athletic Bilbaolla La Ligan yksi parhaista puolustuksista

Bilbaon kausi alkoi yskähdellen mutta viime aikoina on ollut merkkejä paremmasta. Joukkue on voittanut kuusi edellisestä kymmenestä ja se on pitänyt niin ikään kuusi nollapeliä tässä samassa otannassa. Bilbao ei ole päästänyt yhtään takaiskumaalia edellisessä kolmessa ja joukkue onkin päästänyt La Ligassa vain 12 maalia, joka on sarjan toiseksi paras tilasto.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Yhteenveto

Edellisessä viidessätoista näiden joukkueiden kohtaamisessa on aina löydetty voittaja eikä tasapeleille ole ollut sijaa. Vaikka Ath. Bilbaon peli on parantunut, se on ollut huono La Liga:n vierasotteluissa. Bilbao ei ole onnistunut maalinteossa kuin neljästi edellisessä kymmenessä vieraspelissä. Sevilla sen sijaan on voittanut 7/9 tämän kauden kotipeleistä ja 6/9 näistä on tuottanut nollapelin.

Perjantai-illan huumaa, millä aikavyöhykkeellä sinä katsot matsin?

 

Sevilla - Athletic Bilbao

Uskomme Sevillan voittoon tässä ottelussa. Parhaat pitkävetokertoimet tarjoaa Coolbet lukemin 1.66. - 3.95 - 5.75.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä