La Liga: Sevilla - Barcelona 19.6.2020 klo 23.00 Vihje ja kertoimet

Barcelona on edelleen La Ligan kärjessä. Sevillan kohtaaminen vieraissa on sen loppukauden kovin matsi. Sevilla on nyt La Ligan kolmonen.
Sevilla - Barcelona
Kesäkuu 19,2020
23:00

La Liga: Sevilla – Barcelona

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla , Espanja

Pitkävetokertoimet (888sport) 3.75 – 3.75 – 1.90

Livestream: Unibet klo 23.00

Barcelona on edelleen La Ligan kärjessä. Eroa on nyt viisi pistettä, kun Barca on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Real Madrid. Nyt Barcelonalla on edessä loppukauden kovin matsi. Jos se voittaa Sevillan vieraissa, niin Espanjan mestaruus alkaa jo olla lähellä. Jos se taas häviää, niin sitten mestaruus on Realin käsissä.

Sevilla on liigan kolmantena. Se pelaa ensi kauden Mestareiden liigan paikasta. Viitosena oleva Real Sociedad on pelannut yhden matsin vähemmän, ja on neljä pistettä Sevillaa perässä. Atletico Madrid on nelospaikalla.

Barcelona ja Sevilla ovat pelanneet koronabreikin jälkeen kaksi matsia kumpainenkin. Barca on voittanut molemmat, kun Sevillan saldo on 1-1-0.

Sevilla on yksi La Ligan suurista joukkueista. Se kuuluu siihen ryhmään, joka on Barcelonan ja Real Madridin sekä joskus Atletico Madridin perässä. On hieman yllättävää, että Sevilla ei ole ollut La Ligassa neljän parhaan joukossa kuin kerran viimeisen yhdeksän kauden aikana. Kahden viime kauden aikana Sevilla on ollut seitsemäs ja kuudes.

Sevillalla hyvä putki alla

Sevillaa valmentaa entinen maajoukkueen ja Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetegui, ja hän on saanut homman toimimaan. Hyvä juttu Lopeteguille, jonka valmennusura näytti jo menevän alamäkeä surkean Madridin keikan jälkeen.

Sevilla on nyt La Ligassa kuuden tappiottoman ottelun putkessa. Viimeksi Sevilla on voittanut Barcan lokakuussa 2015, kolme viimeistä se on hävinnyt Katalonian jättiä vastaan.

Sevillan viimeisin matsi oli vierastasuri Levantea vastaan. Lopputulos oli 1-1, ja peli oli tasainen. Levante tasoitti Sevillan de Jongin avausmaalin aivan ottelun lopussa.

Barcelonan viime matsi oli 2-0 -kotivoitto Leganesista. Fati teki ensimmäisen maalin ja Messi toisen. Griezmannin maalin VAR hylkäsi paitsiona. Barcelona hallitsi ottelua tyystin, Leganes ei hirveästi palloa pelissä saanut.

Barcelona on hävinnyt tällä kaudella La Ligassa viidesti, jokainen näistä on ollut vierasmatsi. Kauden ensimmäisen Sevilla -ottelun Barca voitti Nou Campilla lokakuussa 4-0.

Sevillan ja Barcelonan kokoonpanot

Sevillan Lopeteguilla on käytettävissä täysin terve ryhmä. Fernando oli Levantea vastaan penkillä, mutta nyt hän voisi olla avauksessa. Samaten Suso ja Oliver Torres ovat lähellä avauksen paikkaa.

Barcelonan puolella Ousmane Dembele on edelleen sivussa takareisivamman vuoksi. Jordi Alba on mukana pelikieltonsa jälkeen.

Barcelona hankki hieman yllättäen talvella Leganisesta tanskalaisen kärkimiehen Martin Braithwaiten. Mallorca -ottelussa hän teki maalin. Leganes -pelissä hän ei ollut mukana ollenkaan, joten nyt hän voisi taas olla tuoreilla jaloilla heti avauksessa. Luis Suarez olisi sitten vielä pitkän loukkaantumisen jälkeen penkin puolella.

Barcelona on ottelussa liian suuri suosikki. 888sportilla kertoimet ovat 3.75 – 3.75 – 1.90. Ei Barcelona kuitenkaan Sevillaa voita vieraissa useammin kuin joka toisella kertaa. Kotietu on nyt kevyempi, mutta silti Sevillan kerroin on varmasti ylikerroin. Mallorcan Barca voitti hiljattain vieraissa 4-0, mutta Mallorca on yksi liigan kehnoimmista.

Sevilla +0.5 saa 888sportilla kertoimeksi 1.92. Se kelpaa kupongille.

Sevillan mahdollinen avaus: Vaclik; Navas, Kounde, Carlos, Escudero; Banega, Fernando, Jordan; Ocampos, De Jong, Munir

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Vidal, Busquets, De Jong; Braithwaite, Griezmann, Messi

La Ligan betsit 888sportille

Sevilla +0.5 888sportin kertoimella 1.92. Siitä veto!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä