La Liga -tupla: Alaves - Barcelona ja Leganes - Real Madrid 19.7.2020 klo 18.00 ja 22.00 Vihje ja kertoimet

La Liga on yhtä kierrosta vailla valmis. Real Madrid on mestari, kun Barcelona mureni loppusuoralla. Barca on aikalailla muutenkin sekaisin, kauden jälkeen seura tehnee muutoksia.
Alaves - Barcelona ja Leganes - Real Madrid
Heinäkuu 19,2020
18:00 ja 22:00

Alaves – Barcelona ja Leganes – Real Madrid

Estadio Mendizorrotza, Vitoria-Gasteiz, Espanja ja Estadio Municipal de Butarque, Leganes, Espanja

Pitkävetokertoimet (888sport) 5.40 – 4.15 – 1.60 sekä 2.85 – 3.80 – 2.30

Stream: Unibet klo 18.00 ja 22.00

Espanjan La Ligassa pelataan viimeinen kierros. Real Madrid on mestari, se varmistui jo viikko sitten. Suhdanteet futiksessakin vaihtelevat nopeasti. Vielä viime kaudella Real Madrid oli kriisijoukkue, ja Barcelona selvästi sitä edellä. Nyt Real Madrid on vakaa ja Barca on kriisissä.

Real Madrid vaihtoi viime kaudella manageria kahdesti, ja vasta kun takavuosien pelaaja- ja managerilegenda Zizou Zidane tuli takaisin laittamaan asiat kuntoon, niin homma lähti toimimaan.

Nyt Realilla on La Ligassa alla huima voittoputki. Se hävisi viimeisen matsin ennen koronabreikkiä Real Betisin kentällä, mutta tauon jälkeen Real on ollut rautaa. Se on voittanut kaikki kymmenen matsia kesäkuisen paluun jälkeen.

Real ei ole joukkue, joka murskaa vastustajat suurinumeroisesti. Sillä on tiukka puolustus ja sen varassa se hoitaa matsit kotiin. Koronatauon jälkeisissä kymmenessä ottelussa se voitti viidesti vain yhden maalin erolla.

Realin puolustus on ollut niin hyvä, että se ansaitsee erityismaininnan. Kymmenen voiton putkessa se on päästänyt vain neljä maalia, ja kaksi näistä tuli kahdella viime kierroksella.

Leganesilla vuori kiivettävänä

Realin viimeisen kierroksen vastuksella Leganesilla on vielä pelattavaa, vaikka se pahassa paikassa onkin. Leganes on nyt juuri putoamisrajan alla. Celta Vigo olisi pisteen päässä rajan päällä, mutta iso on vuori Leganesilla kiivettävänä. Olisi saatava pisteitä Real Madridilta, että voisi säilyä sarjassa. Leganesin maaliero on vielä niin kehno, että sen olisi käytännössä voitettava. Se tarkoittaa sitä, että Leganesin on ainakin jossain vaiheessa oltava aktiivinen ja haettava voittomaalia. Realille riittää vastustajan virheiden odottelu.

Zidane peluuttanee hyvää kokoonpanoa. Joukkueen olisi pidettävä pelivire kasassa tulevaan Mestareiden liigan lopputurnaukseen.

Vetomarkkinoilla odotetaan, että motivaatioetu antaisi Leganesille mahdollisuuden. Real Madridilla on kuitenkin kovatasoinen avausryhmä, joten ei Leganesin kerroin 2.85 Unibetilla kyllä houkuta pelaamaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.00, ja laitetaan se tuplaan. Realin puolustus on rautaa, ja vaikka Leganes miten yrittäisi, niin kyllä se tässä kohtaamisessa on pelkkä nallipyssy.

Barca hyytyi kalkkiviivoilla

Barcelona menetti mestaruuden koronatauon jälkeen. Se palasi peleihin sarjakärjessä, mutta ote ei pitänyt. Viime matsissa Barca sitten meni vielä kotona Camp Noulla häviämään keskikastin Osasunalle. Jos valmentaja Quique Setien ei saa kauden jälkeen potkut, niin ihmehän se on. Xavia ollaan haviteltu Barcan uudeksi päävalmentajaksi, mutta ilmeisesti hän ei ole tulossa vielä ensi kaudella, vaikka onkin ilmoittanut olevansa tulevaisuudessa kiinnostunut hommasta.

Barcan leirissä ollaan nykytilanteesta sen verran tyytymättömiä, että jotain muutosta tulee. Leo Messikin on ilmaissut turhautumista, ja siinä saattaa olla uhkana se, että vuoden päästä Messi jättää Barcelonan.

Barcan viimeinen matsi on vieraissa Alavesia vastaan. Barcalla on useampi avainpelaaja sivussa, pois pelistä ovat ainakin Griezmann, Pique, Rakitic, Dembele, Junior Firpo ja vielä Umtitikin taitavat olla sivussa. Osalla on pelikieltoja, osa on sairastuvan puolella.

Barca saattaa olla aika matalalla peli-innolla kentällä. Avainpelaajat odottavat parempaa ensi kautta, ja uudistusta valmennus- ja johtoportaan puolelle.

Alaves on kuivilla, sijalla 15. Sen panos ottelussa on lopettaa kausi komeasti kotikentällä antamalla suurelle ja mahtavalle Barcelonalle kyytiä.

Viime matsissaan Alaves voitti vieraissa Real Betisin 2-1. Ei se nykyiskussa varmaan hirveän paljon Barcaa heikompi ole.

Barcelonan voittokerroin on 1.60, ja se on liian vähän. Alavesille voisi varovaisesti panostaa, mutta paras veto otteluun on yli 2.5 maalia kertoimella 1.66. Barcan puolustus on hutera, ja eiköhän kauden viimeisessä matsissa ole sen verran vallaton meno, että verkot soivat useamman kerran.

La Ligan betsit Unibetille

Real Madridin matsiin alle 2.5 maalia ja Barcan matsiin yli 2.5 maalia. Unibetille yhteiskertoimeksi tulee 3.32.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä