La Liga -tupla: Real Madrid - Cadiz sekä Getafe - Barcelona 17.10.2020 klo 19.30, yhteiskerroin 3.33

Viikon päästä lauantaina La Ligassa pelataan kauden ensimmäinen El Clasico, kun Real Madrid tekee matkan Kataloniaan Barcelonan Nou Campille. Ensin tehdään näiden kahden matseista tälle viikonlopulle tupla.
Real Madrid - Cadiz sekä Getafe - Barcelona
Lokakuu 17,2020
19:30 sekä 22:00

La Liga: Real Madrid – Cadiz sekä Getafe – Barcelona

Santiago Bernabeu, Madrid sekä Coliseum Alfonso Perez, Getafe, Espanja

Live stream: Unibet TV

La Ligan jättiseurat Real Madrid ja Barcelona ovat kentällä tänään. Rakennetaan siitä tupla vetolapulle.

Real Madrid pelaa ensin, se kohtaa kotikentällään Santiago Bernabeulla tyhjien katsomoiden edessä Cadizin.

Neljän ottelun jälkeen Realin saldona on 3-1-0. Tässä vaiheessa kautta ei oikein vielä voi vetää johtopäätöksiä sarjan kärjestä. Real Madridkaan ei ole vielä kohdannut La Ligan parempia joukkueita.

Tuleva viikko on merkittävä Realille. Mestareiden liiga lähtee taas käyntiin. Real Madridin UCL -avaus on kotipeli Shakhtar Donetskia vastaan keskiviikkona. Viikon päästä on La Ligassa kauden ensimmäinen El Clasico.

Koronavirus on sekoittanut futismaailmassa myös siirtomarkkinat, ja lähinnä niin, että Real Madridkaan ei ole hankkinut vahvistuksia. Samat vastuunkantajat ovat avauksessa kuin viime vuonnakin. Karim Benzeman ja Sergio Ramosin kautta homma edelleen kulkeen. Eden Hazard on taas loukkaantuneena, ja hieman jo alkaa nousta mieleen, että oliko Hazardin ostaminen Realilta todellinen virheliike.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Cadizin ja Real Madridin kokoonpanot

Cadiz on sarjanousija. Se on vahvistanut joukkuetaan. Uusia ovat muun muassa Alvaro Gimenez, Choco Lozano sekä Ivan Alejo ja vielä Alvaro Negredokin on tullut ilmaisella siirrolla.

Realilta Carvajal sekä Odriozola ovat sivussa, samaten Hazard. Maaottelukierros toi rasitusta Realin tähdille, ja manageri Zidane joutuu tasapainoilemaan tämän kanssa. Mordic pelasi paljon Kroatian paidassa, ja saattaa olla levon aika. Isco voisi tulle hänen tilalle.

Cadizilta Quezada ja Iza ovat sivussa.

Real Madrid on luonnollisesti suursuosikki, sen voittokertoimet ovat 1.20 -luokkaa. Sen kauden alku on ollut kovin rauhallinen, ja nyt voi vielä tulla lepuutuksia tiukan otteluohjelman vuoksi. Cadiz tulee tietenkin parhaillaan, ja latinki on kova, kun päästään suuren ja mahtavan kotikentälle. Cadiz +2 asian handicap saa kertoimeksi Unibetilta 1.71. Sillä lähdetään liikkeelle, Realin tasan kahden maalin voitolla panos palautetaan.

Barcelonassa menee paremmin

Getafe vastaan Barcelona matsissa kertoimet ovat Unibetilla 5.10 – 3.80 – 1.73. Barca on nyt pelannut kolme matsia saldolla 2-1-0 ja Getafe neljä matsia saldolla 2-1-1. Viime kierroksella Barca pelasi Sevillan kanssa 1-1. Getafen viime matsi oli 0-3 -tappio Real Sociedadin kentällä. Kauden kolme ensimmäistä ottelua Getafe pelasi päästämättä maaliakaan.

Barcelonallakin on kova viikkoa edessä. Mestareiden liiga alkaa jo tiistaina kotiottelulla Ferencvarosia vastaan ja viikon päästä lauantaina Real Madrid tulee kylään. Getafe on keskikastin paremman puoliskon joukkue, joka jäi viime kaudella Eurooppa-liigan paikasta kaksi pistettä, eli se voi pelata rauhassa vain La Ligaa.

Barcelona oli kauden alla kriisijoukkue, kun joukkueen sielu, sydän ja selkäranka Leo Messi halusi lähteä muualle. Messi jäi, kun seurajohto teki siirron mahdottomaksi. Nyt Barcan leiristä on kuulunut uutisia, että Messi oli vaikuttunut uuden päävalmentajan Koemanin metodeista. Se oli Barcelonalle iso juttu, jos Messi olisi tyytyväinen ja sitoutunut joukkueeseen.

Getafen ja Barcelonan kokoonpanot

Getafen ryhmä on mainiossa kunnossa. Ainoastaan Ndiayen pelaaminen on epävarmaa. Barcan puolelta ykkösveskari tebr Stegen on sivussa, samaten puolustuksesta Umtiti sekä Alba. Firpon pelaaminen on epävarmaa. Pjanic sai kolhun Bosnian maaottelu Puolaa vastaan, mutta hän taitaa pystyä pelaamaan. Messi, Ansu Fati ja Griezmann olivat kaikki maajoukkueiden matkassa. Koeman saattaa kierrättää tiukassa otteluohjelmassa kärkipelaajia.

Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.95, ja sen voi ottaa tuplaan. Barca teki Villarealia vastaan neljä maalia ja Celta Vigoa vastaan kolme, samaan kastiin Getafekin kuuluu. Tuskin Koeman vielä on kaikkia Barcan puolustuksen ongelmia ehtinyt fiksata, niin Getafellekin tulee paikkansa. Kyllä matsi menee vähintään kolmeen maaliin useammin kuin joka toisella kertaa.

Cadiz +2 asian handicap Unibetin kerroin 1.71 sekä Getafe vastaan Barca yli 2.5 maalia kerroin 1.95. Yhteiskerroin 3.33.

La Ligan vedot Unibetille

Cadiz +2 asian handicap kertoimella 1.71 sekä Barcan matsiin yli 2.5 maalia kertoimella 1.95. Kokonaiskerroin siis 3.33.

Aseta vetosi