La Liga -tupla: Sevilla - Real Betis & Valencia - Levante 11.6.-12.6.2020 klo 21.30 & 23.00

La Liga alkaa taas, ja heti alkuun on ohjelmassa paikallismatseja. Koronatauon jälkeen pelataan ensin Sevillan kentällä paikallismatsi, kun vastassa on Real Betis. Seuraavana päivänä Valenciassa vieraana on saman kaupungin Levante.
Sevilla - Real Betis ja Valencia - Levante
Kesäkuu 11,2020
21:30 ja 23:00

La Liga Sevilla – Real Betis ja Valencia – Levante

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla, Espanja sekä Estadio de Mestalla, Valencia, Espanja

Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.91 – 3.80 – 3.85 sekä 1.75 – 4.15 – 4.35

La Liga jatkuu koronatauon jälkeen ottelulla Sevilla vastaan Real Betis. Seuraavana päivänä toinen Espanjan pääsarjoista on Valencian ja Levanten peli. Näistä kahdesta rakennetaan tauon jälkeisen La Ligan ensimmäinen betsi.

Bundesliigan jatko on osoittanut, että kotiedun merkitys on vähäinen, kun pelataan ilman katsojia. Saksan pääsarjassa on pelattu koronatauon jälkeen 37 matsia ja vain kahdeksassa kotijoukkue on voittanut. Vierasvoittoja on tullut peräti 19. Ero taukoa edeltäneeseen aikaan on suuri.

Nordicbetillä Sevilla – Betis -matsin kertoimet ovat 1.91 – 3.80 – 3.85. Valencian ja Levanten ottelun kertoimet ovat 1.75 – 4.15 – 4.35.

Vieraille tasoitusbetsit

Ensin Sevillan peli: Sevilla on nyt sarjakolmonen yhdeksän pistettä kakkosena olevaa Real Madridia edellä. Real Sociedad ja Getafe ovat pisteen perässä. Real Betis on tukevasti sarjataulukon puolivälissä sijalla 12, pisteitä 33. Putoamisrajan alla Mallorca on kahdeksan pisteen päässä.

Sevillan keskikentän Nemanja Gudelj on pelikiellossa yhden ottelun. Muista poissaoloista ei vielä ole tietoa viikkoa ennen matsia. Puntit ovat tasan, koska eivät kertoimenlaskijat tiedä sen enempää.

Kuukausi sitten kolme Betisin pelaajaa Joel Robles, Juanmi ja Pedraza saivat positiivisen tuloksen koronatesteissä, mutta vielä ei ole viimeisiä uutisia heidän tilanteestaan. Ilmeisesti kaikki kolme sairastivat koronan oireettomana. Luultavimmin he ovat mukana. Betisillä ei ole pelikieltoja.

Kotietu ei nyt paina

Sevilla on joukkueista toki paperilla parempi, mutta hankala sille on antaa tässä vaiheessa, pitkän tauon jälkeen ja heikommalla kotiedulla, yli 50 prosentin voittomahdollisuutta. Laitetaan tuplaan vierasjoukkue tasoituksen kanssa. Real Betis +1 saa kertoimeksi 1.92, eli tasurilla Betis voittaa. Betsi ei ole aasialainen, eli Sevillan maalin voitolla veto on tappio.

Valencian ja Levanten matsissa ovat vastakkain sarjaseiska Valencia ja keskikastin Levante. Hieman sama asetelma kuin Sevillan ja Betisinkin matsissa. Nyt vain vetomarkkina on painanut kotijoukkueen kerrointa vielä alemmas, ja siihenkin laitetaan vastaan. Levante +1 saa kertoimeksi 2.12. Tauon jälkeen, uudessa tilanteessa on sen verran kysymysmerkkejä, että alikertoimisia kotijoukkueita vastaan voi surutta betsata.

Valencian joukkueesta on Kondogbia yhden ottelun sivussa kurinpidollisista syistä. Garay on sairastuvalla pitkälle syksyyn, ja Torresin sekä Piccinin pelaaminen on epävarmaa.

Levanten Lopez on pitkäaikaisloukkaantunut, muista joukkueen poissaoloista ei ole vielä tietoa.

 

La Ligan betsit Nordicbetille

Real Betis +1 saa Nordicbetilla kertoimeksi 1.92, Levante+1 taas 2.12. Yhteiskerroin tuplalle on 4.07.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä