La Liga: Villareal - Barcelona 5.7.2020 klo 23.00 Vihje ja kertoimet

Barcelonalta taisi La Ligan mestaruus lipsahtaa ohi loppusuoralla. Kolme tasuria koronatauon jälkeen oli liikaa ja Real Madrid pääsi ohi.
Villareal - Barcelona
Heinäkuu 05,2020
23:00

La Liga: Villareal – Barcelona

Estadio de la Ceramica, Villareal, Espanja

Pitkävetokertoimet (Unibet) 4.25 – 4.00 – 1.77

Livestream: Unibet

Barcelona yrittää ottaa Real Madridia kiinni La Ligan kärjestä, mutta taitaa olla turha homma. Barca on itse pilannut mestaruusjahtinsa. Joukkue taitaa olla aika sekaisin, ja ihme olisi, jos päävalmentaja Setien vielä saa jatkaa ensi kaudellakin. Leo Messikin on ollut pitkin kautta tyytymätön joukkueen tilaan, ja Messin merkitys Barcalle on edelleen melkoinen.

Barcelona ei ole koronatauon jälkeen hävinnyt otteluakaan, mutta kun se on pelannut kuudesta liigamatsista kolme tasan, niin se on ollut liikaa. Kaksi viimeistä Barcelona on vielä pelannut 2-2, ensin Celta Vigoa ja sitten Atletico Madridia vastaan. Joukkueen puolustus ei ole häävi.

Barcelonan 2-2 -tasuri Atletico Madridia vastaan jotenkin kuvasti sitä, miten sekaisin joukkue on. 120 miljoonalle eurolla viime kesänä hankittu Antoine Griezmann aloitti ottelun vaihdossa eikä häntä otettu kentälle kuin vasta 90. minuutilla, vaikka joukkue jahtasi voittomaalia.

Barcan pakkaa on vielä viikolla hämmennetty sillä, että uutiset kertoivat Leo Messin olevan valmis jättämään Barcelonan kesällä 2021. Messi on ollut tällä kaudella taas erinomainen, mutta riidat seurajohdon kanssa varmaan alkavat kypsyttää miestä.

Villareal ollut kesäkuussa joukkueista parempi

Villareal vieraissa ei ole Barcalle helppo peli, päin vastoin. Villarealkaan ei ole koronabreikin jälkeen hävinnyt, eikä se ole pelannut tasureitakaan kuin yhden, joten se on paremmassa iskussa kuin suuri ja mahtava Barca. Sarjataulukossa Villareal on viitosena, kolme pistettä Sevillaa perässä. Sillä on vielä kaikki mahdollisuudet ensi kauden Mestareiden liigaan, mutta hävitä ei oikein enää saisi. Pelejä on jäljellä enää viisi.

Villareal pelaa joka tapauksessa erinomaista kautta. Viime kaudella se oli sijalla 14, ja nyt taitaa jonkinlainen europelien paikka olla joka tapauksessa tulossa.

Syyskuussa nämä joukkueet kohtasivat Nou Campilla, kun maailma oli vielä ennallaan. Silloin Barca voitti niukasti 2-1. Se teki vartissa molemmat maalinsa, ja Griezmann näistä ensimmäisen. Villarealin Santi Cazorla kavensi juuri ennen taukoa.

Villarealilta puuttuu ottelusa ainakin toppari Funes Mori, keskikentän Iborran pelaaminen on epävarmaa. Muuten joukkue on hyvässä kunnossa.

Jokohan Griezmann pääsisi Barcelonan avaukseen? Dembele, Umtiti ja de Jong ovat ainakin loukkaantumisten vuoksi sivussa.

Arthur on lähdössä kesällä Barcelonasta Juventukseen eikä häntä nyt nähdä ainakaan avauksessa.

Barcelonan voittokerroin otteluun on Unibetilla 1.77, ja kyllä se nyky-Barcalle on liian vähän. Melkein joukkue on jo heittänyt pyyhkeen kehään. Kupongille Villareal +0.5 Unibetin kertoimella 2.08.

Villarrealin mahdollinen avaus: Asenjo; Gaspar, Albiol, Torres, Moreno; Cazorla, Trigueros, Anguissa, Chukwueze; Moreno, Bacca

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Vidal; Griezmann, Suarez, Messi

La Ligan vedot Unibetille!

Villareal +0.5. Unibetin kerroin on 2.08.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä