Lauantai 24.2. ottaako Iivo Niskanen mitalin? Betsaa ja voita!

Lauantai ja miesten 50 km. Huikea päivä tulossa!

Lauantai 24.2. ja Pyeongchangin olympialaisten toiseksi viimeinen päivä. Samalla päivä on Suomelle iso mitalitoivo, sillä käydään 50 kilometrin miesten yhteislähtö. Kertoimet kertovat Iivo Niskasen huimasta kultamahdollisuudesta, mutta päivän kunto ratkaisee. Toki päivään mahtuu useampi muukin tapahtuma joista riittää rutkasti vedonlyöntimahdollisuuksia.

Curlingissa nähdään miesten loppuottelu ja naisten pronssiottelu. Yöllä on luvassa myös rattikelkkailun miesten 4-hengen ryhmäkisa ja lumilautailussa miesten Big Airin -finaali ja hieman myöhemmin vuorossa on miesten ja naisten parisuurpujottelun finaalit. Päivään mahtuu myös pikaluistelua niin miesten kuin naisten osalta.

Miesten jääkiekossa nähdään kahden pettyneen joukkueen pronssitaisto, se toki kiinnostaa betsaajia ihan mukavasti. Tiukkojen välieräpelien jälkeen ottelu voi repsahtaa vaikka mihin suuntaan, joten varaudu yllätyksiin.

Isoin jännitysmomentti suomalaisilla on kuitenkin miesten 50 kilometrin perinteisen yhteislähtö. Siinä Risto-Matti Hakola, Matti Heikkinen, Iivo Niskanen ja Perttu Hyvärinen lähtevät kello 07:00 liikkeelle. Iivo Niskanen on yksi näiden kisojen isoin suosikki siihen suomalaiseen kultamitaliin. Unibet täräyttää tähän Iivolle voittokertoimen 3.50 ja mitalikerroinkin on 1.60. Unibetin kertoimien mukaan isoimmat haastajat ovat Alexey Poltoranin 3.75 ja mitalikerroin 1.60, Dario Cologna 5.00 ja 1.85.

Matti Heikkisen mitalikerroin on 15.00 ja voittokerroin 51.00, myös Perttu Hyvärinen on päässyt kertoimiin 301.00 voittokertoimella ja 61.00 mitalikertoimella. Raskas kisa tulee olemaan joka tapauksessa, toivottavasti Iivo tästä ottaa mitalin Suomen niin muuten ankeaan mitalisaldoon.

Iivo tietää mitä se vaatii, joten betsit kiinni Iivon voitolle?

Nyt jos koskaan kannattaa napata Unibetin uniikki jopa 100 euron riskitön ensiveto ja betsata Iivo Niskasen mitalin tai voiton puolesta. Win-Win tilannetta olisi nyt tarjolla. Jos et ole vielä Unibetin jäsen niin tämä on se paikka napata nyt ilmainen pelitili itselle ja pistää betsit kehiin.

Olympialaiset lauantai 24.2. helmikuuta

Alppihiihto:

Klo 04.00 Joukkuekilpailu; TV: Yle TV2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Curling:

Klo 08.35 Miehet: loppuottelu; TV: Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Klo 13.05 Naiset: pronssiottelu; TV: Yle TV2, Areena ja Eurosport Player.

Jääkiekko:

Klo 14.10 Miehet – Pronssiottelu; TV: TV5, Eurosport 1 & 2 ja Eurosport Player.

Maastohiihto:

Klo 07:00 Miehet 50km yhteislähtö, Perinteinen, FIN: Risto-Matti Hakola, Matti Heikkinen, Iivo Niskanen, ja Perttu Hyvärinen; varalla: Lari Lehtonen; TV: Yle TV2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Lumilautailu:

Klo 03:00 Miehet Big Air – finaali, Yle TV2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Klo 05:00 Miehet parisuurpujottelun finaalit; TV: Yle TV1, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Klo 05:00 Naiset parisuurpujottelun finaalit; TV: Yle TV1, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Pikaluistelu:

Klo 13.00 Miehet – Yhteislähtö; TV: Eurosport Player.

Klo 13.00 Naiset – Yhteislähtö; TV:  Eurosport Player.

Rattikelkkailu:

Klo 02.30 Miehet 4-hengen ryhmä; TV: Eurosport Player.

Iivo näyttää mallia viime vuoden MM-kisoista. Tällä kertaa lähdetään yhteislähdöllä.

Iivo näyttää mallia viime vuoden MM-kisoista. Tällä kertaa lähdetään yhteislähdöllä.

Aseta vetosi