Leicester - Chelsea 18.3.2018, Conten viimeinen turnee

Chelsealla ei ole enää muuta jäljellä kuin FA Cup. Manageri Conte lähtenee pois Englannista kauden jälkeen, pokaali olisi komea voittaa ennen lähtöä.

Sunnuntain jälkimmäisessä FA Cupin ottelussa kaksi Valioliigan joukkuetta kohtaavat. Leicesterin King Power -stadionilla vierailijana on Chelsea.

Kummallakin joukkueella oli viikolla seikkailunsa Espanjassa. Leicester piti lyhyen aurinkoleirin Marbellassa. Chelsea taas putosi viikolla Mestareiden liigasta, kun Barcan Leo Messi taituroi Nou Campilla kotijoukkueelle 3-0 -voiton.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran. Syyskuussa Leicesterissä liigaottelussa Chelsea voitti 2-1.

Alavireinen kausi Chelsealla

Chelsean kaudesta uhkaa tulla pettymys. Se on Valioliigassa nyt viidentenä, ja paikan saaminen ensi kauden Mestareiden liigaan alkaa pian olla hankalaa. Tottenham on liiganelosena jo viiden pisteen päässä. FA Cup olisi suurseura Chelsealle nyt sitten ainoa mahdollisuus saada jotain juhlittavaa tästäkin kaudesta. Tämä kausi on vielä melko varmasti Chelsean managerin Antonio Conten viimeinen Englannissa, hänellekin sopisi varmaan lähteä pois pokaalia kannetellen.

Conte on jo haastatteluissakin todennut FA Cupin olevan heille nyt tärkeän turnauksen.

”Usein hyvää kautta ja huonoa kautta verrataan siihen, että onko voittanut jotain. Viime kaudella olimme fantastisia. Tälläkin kaudella olemme pelanneet fantastisesti. Mutta täytyy kuitenkin ymmärtää, että mikä joukkueen tilanne on juuri nyt, millä tasolla mennään”, Conte sanoi Guardianille.

Leicester on levännyt

Leicesterin etu ottelussa on se, että se on saanut huilata viikon. Viime viikonloppuna Leicester kukisti komeasti Valioliigan sarjajumbon West Bromwichin tämän omalla kentällä 4-1. Viiden liigaottelun kuntopuntarissa Leicester on Chelsean yläpuolella, kummallakin on tosin kasassa kuusi pistettä. Chelseankin viimeinen Valioliiga-ottelu oli voitto, Crystal Palace kaatui Stamford Bridgellä 1-2.

Leicesterillä on alla hyvä kotiotteluiden putki. Se ei ole kotistadionilla tämän vuoden puolella vielä hävinnyt. Tosin yksikään sen vuoden 2018 vieraista ei ole ollut kova joukkue, paras vastus tähän mennessä lienee ollut Watford. Edellisen kerran Leicester hävisi King Power -stadionilla muutama päivä ennen joulua, kun Manchester City voitti sen Liigacupissa rankkarikisan jälkeen.

Chelseasta on tehty otteluun selvänlainen suosikki. Unibetilla pelin kertoimet ovat 3.60 – 3.50 – 2.10. Kumpikin joukkueista tykkää hyökätä, Unibetin kerroin 1.86 yli 2.5 maalia -vedolle kelpaa pelikupongille.

Leicesterin mahdollinen avaus: Schmeichel – Simpson, Morgan, Maguire, Chilwell – Mahrez, Ndidi, Iborra, Albrighton – Iheanacho, Vardy

Chelsean mahdollinen avaus: Caballero – Azpilicueta, Christensen, Cahill – Zappacosta, Kante, Bakayoko, Alonso – Willian, Hazard – Morata

Kumpikin joukkueista tykkää hyökätä, Unibetin kerroin 1.86 yli 2.5 maalia -vedolle kelpaa pelikupongille.

Aseta vetosi