Valioliiga: Leicester – Liverpool klo 14:30 lauantaina 1.9.2018

Leicester lähtee hakemaan ensimmäistä Valioliigamaalia Liverpoolin verkkoon tällä kaudella. Tuleeko kotijoukkueen maali ja mihin se riittää kovakuntoista Poolia vastaan? Tsekkaa kertoimet ja lyö vetoa lauantain ensimmäisestä matsista!
Leicester Liverpool Veikkaussivut Valioliiga
Valioliiga: Leicester – Liverpool
Syyskuu 01,2018
14:30

Valioliiga: Leicester – Liverpool klo 14:30 lauantaina 1.9.2018

Leicester saa vieraaksi sarjajohtaja Liverpoolin. Liverpoolin maaliin palloa ei kolmessa pelissä ole saatu vielä kertaakaan, joten onko Leicester ensimmäinen joka sen pallon sinne pistää? Alisson on ollut vakuuttava maalin suulla, toki nelikko Robertson, Gomez, van Dijk ja Alexander-Arnold on yksi ehjimmistä nelikoista mitä tulee kolmeen ensimmäiseen peliin. Paljon mahdollista, sillä Manchester United -tappion jälkeen Leicester on napannut kaksi kovaa voittoa. Tulosvedossa voisi kaavailla tähän lukemia 0,1 – 1,2,3.

Leicesterin puolustus on esiintynyt edukseen ja etenkin Pereyra, Maguire ja Chiwell ovat olleet hyvässä vireessä. Mahdollisuuksia tässä pelissä vähentään Jamie Vardyn pelikielto, mutta Iheanacho / Okazaki hyökkääjäkombo pääsee näyttämään omaa osaamistaan.

Jamie Vardy keskittyy jatkossa ainoastaan Leicesterin peleihin. Siis kun pelikielto aikanaan loppuu:

Liverpoolilta Mo Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino ovat jatkaneet siitä mihin viime kaudella jääneet, toki tässä ottelussa Jurgen Klopp voi antaa Daniel Sturridgelle jo hieman enemmän peliaikaa. Muitakin muutoksia voi olla tulossa. Tässä oletetut kokoonpanot:

Leicester (4-2-3-1)

Schmeichel – Chilwell, Maguire, Morgan, Pereira – Mendy, Ndidi – Gray, Maddison, Albrighton – Iheanacho

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Keita, Wijnaldum, Milner – Mane, Firmino, Salah

Leicester – Liverpool kertoimet

Pitkävetokertoimet tähän matsiin paljastavat suosikin ja se on Liverpool. Unibet antaa kertoimiksi 7.75 – 4.90 – 1.45, joten tasapelikin olisi odotuksiin nähden iso yllätys. Otteluun povataan noin kolmea maalia, sillä yli 2.5 maalia on saanut kertoimeksi 1.70 ja alle 3.5 puolestaan 1.44.

Vardyn ollessa Leicesteriltä sivussa, keskikenttämiehet Gray 8.00 ja Maddison 5.50 voisivat olla hyvä kohde. Maalitili on avattu tältä kaudelta ja olisihan se makeaa onnistua toistamiseen tällä kaudella kotiyleisön edessä Liverpoolia vastaan. Liverpoolin Mane on tehnyt 3, Salah 2 ja Milner yhden, samoin kuin Sturridge. Olisiko puolustajan aika onnistua Leicesteriä vastaan? Van Dijkin kerroin on 9.00, Alexander-Arnoldin 11.00. Maistuisi.

Brightonia vastaan oli hieman nihkeää, miten käy Leicesteriä vastaan?

Muista tehdä tarvittavat muutokset Fantasy Premieriin!

Tämän viikon deadline on tuntia ennen tämän ottelun alkamista, joten 13:30 on se hetki kun on oltava oma jengi valmiina. Valahtaako vaihdoissa jo Wildcardin puolelle vai selvitäänkö muutamalla vaihdolla. -4 pisteen tappio kahdesta vaihdosta on oikeutettu tässä vaiheessa kautta kun haetaan kuumaa komboa rosteriin. Muista myös kapteenin valinta, mättääkö Sergio Agüero tälläkin kertaa nipun maaleja Newcastlen verkkoon?

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt