Valioliiga: Leicester - Liverpool, kärkipari Tapaninpäivän tansseissa!

Liverpool on kertoimien mukaan iso ennakkosuosikki, mutta Leicester ei kotona huonosti pelaa. Kumpi on tämän Tapaninpäivän herra ja hidalgo? Betsaa nyt!
Valioliiga: Leicester – Liverpool
Joulukuu 26,2019
22:00

Valioliiga: Leicester – Liverpool, tasainen kärkikamppailu?

Joulun jälkeen saadaan heti huimaa herkkua kun tapaninpäivän tansseissa kohtaavat Leicester ja Liverpool. Liverpool on kertoimien mukaan (3.65 – 3.70 – 2.08) suosikki voittamaan tämän ottelun, mutta onko tuossa Leicesterin kertoimessa jopa hieman ylimääräistä silavaa?

Leicester on pelannut oivallisen syksyn muutamia kauneusvirheitä lukuunottamatta ja Liverpool pelaa sekin melkoisessa otteluruuhkassa. Ei tämä missään tapauksessa näin selvä kakkonen ole, sitä mieltä me olemme. Jamie Vardy on huimassa vireessä ja maaleja syntyy jokaista jengiä vastaan. Putki katkesi Norwich -tasurissa, mutta omankin maalin oli aiheuttamassa Jamie Vardy.

Tätä miestä tässäkin ottelussa kupongille maalintekijävetoon, ihan ehdottomasti. Kerroin Unibetillä on muuten 2.30, ottelun pienin. Mo Salahin kerroin on 2.55 ja Sadio Manellakin kerroin on 2.63. Onko siinä ottelun maalintekijät? Ja peli päättyy 1-2? Vai sittenkin 2-2? Vai 3-2 ja Vardy tekee hattutempun?

Veikkaus: Molemmat tekevät maalin?

Edellisessä ottelussa Manchester Cityä vastaan Leicester aloitti tällä kokoonpanolla, mitä muutoksia tulee?

Schmeichel – Chilwell, Soyuncu, Evans, Ricardo Pereira – Ndidi – Barnes, Maddison, Tielemans, Perez – Vardy

Liverpoolin kokoonpano edellisessä pelissä oli tämä, tuosta ainakin Ox taisi loukkaantua sen verran pahemmin että ei ole mukana tässä pelissä? Keskikentällä saatetaankin nähdä mielenkiintoisia nimiä.

Alisson – Robertson, Gomez, van Dijk, Alexander-Arnold  – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Keita – Mane, Firmino, Salah

Joka tapauksessa tässä ottelussa kohtaavat sarjan kaksi parasta joukkuetta ja tämä ottelu voi olla jopa käänteentekevä. Jos Pool voittaa tämän, ero on Leicesteriin jo todella iso, voitolla Leicester hieman kuroisi umpeen jo nyt isolta vaikuttavaa eroa. Liverpoolilla näitä pelejä ei todellakaan olisi varaa hävitä, se nimittäin johti viime vuonnakin jouluna ja kuinkas sitten kävikään?

Nappaako Poolin perhe tärkeän voiton? Betsaa!

Kuuma Valioliigan kärkikamppailu, Vardy varmistaa pisteet?

Jamie Vardy on melkoisessa kammovireessä, montako leipää Jamie pistää Liverpoolin uuniin tässä pelissä?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä