Leicester - Manchester City 18.12.2018, Liigacupin finaali kahden voiton päässä

Liigacupin neljännesfinaaleissa on mukana kovia joukkueita. Viime kaudella Manchester City pudotti Leicesterin juuri samassa vaiheessa. Lue veikkausvihje otteluun alhaalta!
Leicester - Manchester City
Joulukuu 18,2018
21:45

Englannin Liigacupissa pelataan jo neljännesfinaaleja. Leicester saa kotikentälleen Manchester Cityn. Joukkueet kohtasivat viime kaudela aivan samassa tilanteessa samassa turnauksessa. Silloin peli päättyi ensin 1-1, mutta City meni rankkareilla jatkoon. Leicester ja Man City eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet.

Leicester hävisi viikonloppuna Valioliigassa vierasottelun Crystal Palacelle 0-1. Se on nyt voittanut vain yhden neljästä viime ottelustaan. Kehnompi jakso on pudottanut Leicesterin nyt liigataulukossa puolivälin alapuolelle.

Kahdella aikaisemmalla Liigacupin kierroksella Leicester on mennyt jatkoon rankkareilla. Varsinaisella peliajalla ottelut Wolverhamptonia ja Southamptonia vastaan päättyivät maalittomina, pilkut sitten menivät Leicesterille. Ennen näitä kahta ottelua Leicester voitti Fleetwood Townin 4-0.

Leicesterilla on ollut takavuosina jonkinlaista menestystä Liigacupissa. Se on voittanut turnauksen kolmesti, viimeisin voitto on tosin vuodelta 2000. Tällä kaudella homma menee tiukoille. Jos se onnistuu voittamaan Man Cityn, niin seuraavaksi vastassa voisi olla kaavion mukaan Arsenal, Spurs tai Chelsea.

Leicesterin ongelma viime otteluissa on ollut maalinteko. Viimeisissä kolmessa liigaottelussa joukkue on osunut vain kerran. Ykköskärki Jamie Vardy on ollut viime otteluissa loukkaantuneena sivussa, mutta nyt hän lienee taas pelikunnossa. Maajoukkuetoppari Harry Maguirekin on taas pelikuntoinen. Englannin maajoukkueen Ben Chilwellin pelaaminen on epävarmaa. Hänellä on polvivamma.

Leicesterilla on kova ohjelma edessä. Tulevana viikonloppuna se matkaa Chelsean kentälle, ja sitten Tapaninpäivänä se kohtaa taas Man Cityn liigapelissä.

Kymmenen päivää sitten Man City hävisi Chelsealle vieraissa 0-2. Tämä jälkeen joukkue sai rivit kasaan, ja se voitti Hoffenheimin sekä Evertonin muutaman päivän välein.

City ja Liverpool ovat tällä hetkellä selvät ykköset Englannin joukkueista. City on voittanut kauden 17 Valioliiga-ottelusta 14 ja hävinnyt vain yhden, silti se on vasta sarjakakkonen.

City on pelannut tällä kaudella Liigacupissa vain kaksi ottelua, eikä sille ollut kovinkaan hankalaa voittaa ensin Oxford 3-0 ja sitten Fulham 2-0.

Pep Guardiola tuntuu ottavan Liigacupin tosissaan. Tässä vaiheessa loppuottelu on jo kahden voiton päässä, joten ei ole enää syytä jarrutella. Guardiola on vahvistanut, että Kevin De Bruyne on avauksessa. De Bruyne on tällä kaudella kärsinyt hyvin paljon polvivammasta, mutta nyt hän taas on pelikunnossa. Tuntuma voi sitten olla vielä hukassa.

Arijanet Muric tullee maaliin, ja hänen edessään ilmeisesti pelaavat ainakin Stones, Kompany ja Foden. Brittilehtien mukaan Guardiola on laittamassa kovan ryhmän avauksen kärkeen. Gabriel Jesus, Sterling ja Sane ovat kova pala Leicesterin puolustukselle.

Leicesterin mahdollinen avaus: Ward; Simpson, Maguire, Morgan, Chilwell; Iborra, Ndidi; Albrighton, Iheanacho, Gray; Vardy

Man Cityn mahdollinen avaus: Muric; Walker, Stones, Kompany, Zinchenko; Foden, Delph, De Bruyne; Sterling, Jesus, Sane

Maalintekijäveikkaukseen Gabriel Jesus / Vardy

Gabriel Jesus stats  Jamie Vardy stats

 

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 8.25 – 5.25 – 1.37, ja aivan varmasti Cityn voittokerroin on liian vähän. Leicesterin pelaaminen tasoituksella on sopivan varovainen betsi. Leicester +1.5 saa kertoimeksi 1.80, ja se kelpaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä