Valioliiga: Leicester – Norwich, Pukki-Partyt ohi, Vardy-Partyt jyrää!

Jos oli Teemu Pukki alkukierrosten sensaatio, sitä on Jamie Vardy ollut melkein 10 viime peliä. Montako maalia Vardy tässä pelissä tekee ja viimeisteleekö Pukki taas maalin? Tekeeko molemmat maalin?
Valioliiga: Leicester – Norwich
Joulukuu 14,2019
17:00

Valioliiga: Leicester – Norwich, Vardy tekee yhden, kaksi vai kolme?

Pukki-partyt on jo hyvän aikaa sitten vaihtuneet Vardy-Partyihin ja sama taitaa jatkua tässä pelissä. Vardy on onnistunut jo kahdeksassa peräkkäisessä pelissä tekemään vähintään maalin vastustajan verkkoon ja tuskin melkein jumbojoukkue Norwich pystyy pitelemään Valioliigan kuumimman jengin kuuminta pelaajaa? Jos pystyy niin hatunnostoa ilmoille!

Ottelun peruskertoimet kertovat tämän ottelun odotusarvon, Leicester ottelun voittaa jos ei vahinkoja satu. Unibet rykäisee tähän otteluun kertoimet 1.22 -6.80 – 13.00, joten Norwichilla on tässä matsissa statistin rooli. Leicester ei ole kotona tällä kaudella vielä hävinnyt ja kun kahdeksassa pelissä on päästetty vain neljä maalia, ei Pukkikaan auta. No voi sieltä maali tulla, mutta ei taida auttaa jos kotijoukkue tekee sen 4-5 maalia?

Tässä Leicesterin avaus jolla se lähti voitolliseen Aston Villa -peliin viime viikonloppuna. Jotain samankaltaista sieltä on odotettavissa?

Schmeichel – Chiwell, Soyuncu, Evans, Ricardo Pereira – Ndidi – Tielemans, Praet – Maddison – Iheanacho, Vardy

Norwich puolestaan hävisi tällä aloituksella toiselle nousijajoukkueelle, Sheffield Unitedille kotonaan 1-2, alkaa olemaan kanarialintujen eväät ja leivänmuruset jo syöty? Hetken oli kivaa, nyt ei enää?

Krul – Byram, Godfrey, Zimmermann, Aarons – Vrancic, Tettey – Hernandez, McLean, Buendia – Pukki

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Veikkaus: Monellako maalilla Leicester nappaa kolme pinnaa?

Jos Leicesterin voitto on ”varma”, niin tähän matsiin voi hakea vaikkapa oikeaa Leicesterin voittomarginaalia tai vaikkapa kertoimia Vardyn maalille / maaleille?

 • Leicester voittaa yhdellä maalilla – 4.30
 • Leicester voittaa kahdella maalilla – 4.10
 • Leicester voittaa kolmella maalilla – 5.10
 • Leicester voittaa neljällä maalilla – 7.50
 • Leicester voittaa viidellä maalilla – 13.00
 • Leicester voittaa kuudella maalilla – 26.00

Leicester voittaa seitsemällä tai useammalla maalilla – 46.00

Vardyn maalista saa 1.42 kertoimen, parista maalista luvassa on 3.25 kertoimet, hattutempusta sitten 9.00. Teemu Pukin vastaavat kertoimet ovat hattutempusta 151.00, parista maalista 21.00 ja maalikerroin on 3.80. Ehkä näistä voisi tuon maalin laittaa lapulle roikkumaan?

Norwich ei ole este eikä hidaste - miten hurjaa tästä tulee?

Leicester on tulikuuma, Norwich jääpuikko. Onko tasoero näin iso ja nähdäänkö tässä kauden suurin voitto? Ehkä.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja