Lentopallo EM-turnaus: Euroopan mestari 12.-29.9., Välierä-ennakko ja kertoimet

Illalla pelattavissa välieräotteluissa kohtaavat Serbia ja Ukraina (21:30) sekä Ranska - Italia (22.00). Unibet TV näyttää molemmat ottelut suorana lähetyksenä täysin maksutta.
Lentopallon Euroopan mestari
Syyskuu 24,2019
21:00


Live Stream:
Katso kaikki lentopallon EM-kisojen välierä – ja finaaliottelut ilmaisena suoratoistona netissä! Unibet TV näyttää kaikki kisojen ottelut suorina lähetyksinä- yksinoikeudella.


Eilen pelatuissa otteluissa Sammelvuon Venäjä kaatui yllättävästi jatkoasta Slovenialle luvuin 1–3. Ennakkosuosikki Puola lätisti Saksan puhtaasi 3-0.

Tänän pelataan toisen välieräparin ottelut, josta ohessa vinkkitoimituksemme ennakot.

Ensimmäisessä ottelussa  klo 21.30 kohtaavat Serbia sekä Ukraina ja klo 22.00 pelataan ennakolta kovatasoisin neljännesfinaali, kun  kisojen isäntä Ranska kohtaa Italian.

Suureksi yllätykseksi sunnuntain EM-lentopallon  loppuottelussa pelaavatkin Serbia ja Slovenia.

Tiistain välierä 1: Serbia – Ukraina – 24.09. klo 21.30

Illan ensimmäisessä välierässä Serbia on selvä suosikki, sen voittokertoimet ovat vetomarkkinoilla ottelupäivän aamuna noin 1.05 ja lukemat ovat tällä hetkellä laskusuuntaan. Kannattaa tarkistaa viime hetken kertoimet
peliyhtiön sivustolta.

Serbia on ollut kisoissa vakuuttava. Alkulohkoissa se menetti yhden erän Espanjalle, mutta kaikki muut ottelut se hoiti puhtaasti 3-0. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Tsekki laittoi sen ensimmäisessä erässä tiukille, lukemat olivat Serbialle 31-29. Tsekillä oli erässä peräti neljä eräpalloa. Kaksi muuta erää serbit sitten hoitelivat helpommin.

Serbian ykköspelaajat Tsekki-voitossa olivat 17 pistettä tehnyt Uros Kovacevic, viisi pistettä blokanut Marko Podrascanin sekä neljä ässää syöttänyt Srecko Lisinac.

Ukraina pudotti viime kierroksella Belgian 3-2, ja se oli toki kova yllätys. Vetopuolella Ukrainan Belgia-voitosta sai noin 4.00 -kertoimia. Ukrainan ja Belgian ottelu oli melkoista vuoristorataa. Ukraina vei ensimmäisen erän 25-22, ja toisessakin se oli jo selvässä johdossa 18-11, mutta Belgia nousi 22-19 -johtoon ja lopulta 25-21 -voittoon.

Alkulohkossa Ukraina hävisi Puolalle ja Hollannille 0-3, esimerkiksi Tsekin se voitti 3-1.

Serbian kertoimet ovat liian vähän peleihin. Toki se on suosikki, mutta ei Ukraina tässä aivan selkäsaunaa tule ottamaan. Yli 138.5 pistettä saa Unibetilta kertoimeksi 1.82, ja sen voi pelata. Tähän riittää se, että häviäjä saa pelissä ainakin 21 pistettä per erä.

Tiistain välierä 2: Ranska – Italia- 24.09. klo 22.00

Illan kovempi matsi on Ranskan ja Italian kohtaaminen Nantesissa. Joukkueet pelasivat jo vastakkain alkulohkossa ja sen pelin Ranska voitti 3-1. Ranska on ollut vakuuttava turnauksessa. Italia on tähän mennessä ollut ainoa joukkue, joka on vienyt siltä erän. Joukkueen supertähti Earvin Ngapeth oli ensimmäiset viisi ottelua sairastuvan puolella, mutta nyt hän on taas mukana. Italia-ottelussa Venäjän Zenit Kazanissa pelaava Ngapeth oli jo Ranskan paras pelaaja.

Kotikentällään koko turnauksen pelaava Ranska on ollut vakuuttava. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Ranska voitti Suomen, eikä suomalaisilla kyllä ollut ottelussa mahdollisuuksia. Toisessa erässä, hyvin selvän avauserän jälkeen Suomi oli hetken niskanpäällä, mutta senkin erän Ranska vei 25-23.

Italia on antanut vastustajille erävoittoja melkein joka matsissa. Kreikka, Romania ja Bulgaria veivät siltä alkulohkossa yhden erän. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Italia voitti Turkin 3-0.

Italialle on tullut pienoinen loukkaantumisongelma, jonka joukkue hoiti ottamalla ryhmään uuden pelaajan. Hakkuri Filippo Lanza ei pysty enää pelaamaan turnauksessa, ja nyt Italian joukkue on tuonut mukaan Oreste Cavuton. Cavuto pelaa jo Ranskaa vastaan.

Ranskan voitosta saa Unibetilla kertoimeksi 1.48. Sitä voi pelata. Kertoimet ovat laskussa. Kotijoukkue Ranska on elämänsä kunnossa ja vie ottelu ainakin seitsemän kertaa kymmenestä.

 

Fiksuin betsi ennen pudotuspelejä on Ranska, jos kerrointa saa vähintään neljä. Joukkue on ollut vakuuttava, kotikenttäetu tuntuu olevan kohdallaan ja joukkueella on helponlainen kaavio.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä