Levante - Barcelona 16.12.2018, pikkuinen Levante on pärjännyt hyvin

La Ligan kärki on tasainen. Barca johtaa edelleen, mutta madridilaiset ovat lähellä. Levante on sarjassa seitsemäntenä, ja kun sen kärki on joukkueen paras osa, niin luulisi, että tänään tulee maaleja.
Levante - Barcelona
Joulukuu 16,2018
21:45

Suuri ja mahtava Barcelona pelaa tänään pienen Levanten kotikentällä. Barca on La Ligan ykkönen, sen etumatka Atletico Madridiin on maalierosta kiinni, Barcelonalla tosin on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kolmosena on Real Madrid kahden pisteen päässä. La Ligasta taitaa tulla tällä kaudella taas oikein jännittävä sarja. Viime La Ligan ottelussa Barca voitti vieraissa Espanyolin 4-0.

Levantekin on pelannnut hyvän kauden. Se on sarjassa nyt seitsemäntenä saldolla 6-4-5. Levantella on kolmen tappiottoman Espanjan liigan ottelu putki alla. Viimeksi se oli vierasjoukkueena hurjassa ottelussa, joka päättyi Eibarin kentällä 4-4.

Viime kaudella Barcelona voitti La Ligan helposti. Se hävisi vain kerran 38 ottelusta, voitto se nappasi 28. Eroa viime kauden kakkoseen Atletico Madridiin tuli selvät 14 pistettä. Barcan viime kauden ainoa tappio tuli tässä samaisessa ottelussa Levanten kentällä, ja se oli hullu ottelu. Levante vei pelin 5-4, kun se teki toisen jakson alussa kymmenessä minuutissa kolme maalia.

Tällä kaudella Barca on jo hävinnyt kahdesti ja jäänyt neljä kertaa tasapeliin 15 liigaottelussaan. Barca on tehnyt maaleja entiseen tahtiin, nyt 41 tehtynä, mutta puolustus on ollut kovilla. Barca on päästänyt jo 19 maalia, ja tässä kategoriassa se ei ole lähelläkään liigan parhaita. Atletico Madridilla on perinteisesti jo kova puolustus, ja se on päästänyt 12 maalia tällä kaudella.

Viikolla Barca pelasi Mestareiden liigan ottelun Nou Campilla. Peli päättyi 1-1, Barcelona pelasi kovin varamiehisellä kokoonpanolla, muun muassa Messi, Alba, Busquets ja Pique aloittivat pelin vaihtopenkillä.

Nyt Barcelona pelannee parhaalla avauksellaan. Umtiti on vielä sivussa polvivaivaisena, joten Lenglet tullee topparin paikalle. Dembele on ollut viime aikoina hyvä, ja hän saanee jatkaa avauksessa Messin vierellä.

Levante nousi La Ligaan Segunda Divisionin voittajana vuonna 2017. Viime kaudella se sai pidettyä sarjapaikkansa 15. sijalla. Tällä hetkellä se pelaa aivan resurssiensa ylärajoilla, ei näin pienen seuran pitäisi olla esimerkiksi seitsemän sijaa suuren Valencian yläpuolella.

Levante on liigan kolmanneksi paras maalintekijä. Sillä on nyt tehtynä 27 osumaa, yhtä paljon kuin Sevillalla. Vain Barca ja Celta Vigo ovat osuneet useammin maaliin. Levanten kauden kovin saavutus on aivan varmasti Real Madridin voittaminen Madridin Santiago Bernabeu -stadionlla 2-1 lokakuun puolen välin jälkeen.

Levanten paras jakso oli syyskuun lopusta noin kuukaisi eteenpäin, jolloin se voitti neljä ottelu peräkkäin. Tämän jakson jälkeen se on voittanut vain yhden viidestä. Voitto oli komea 3-0 Athletic Bilbaosta, mutta muuten Levante taitaa olla pikku hiljaa vajoamassa paikalleen puoli välin alapuolelle.

Levantella ei ole uusia loukkaatumishuolia, mutta pitkäaikaisloukkaantuneet Sadiku, Garcia, Doukoure ja Perez huilailevat edelleen.

Levanten mahdollinen avaus: Oier; Cabaco, Suarez, Chema; Tono, Bardhi, Gomez, Rochina, Jason; Marti, Morales

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Dembele, L Suarez, Messi

 

Ottelun kertoimet ovat suurin piirtein 9.85 – 6.85 – 1.25, ja kaipa lukemat kohdallaan ovat. Vetomarkkina odottaa maaleja, yli 3.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.65. Siihen voisi hypätä kelkkaan. Barcan kärki on kunnossa, ja Levantekin osaa kotonaan tehdä maaleja. Se on viimeksi jäänyt kotonaan nollille helmikuussa. Unibetin kerroin yli 3.5 maalia -betsille on 1.68.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä