EURO2020 Karsinnat: Liechtenstein - Suomi tiistaina 11.6. kello 21:45

Suomi hakee kolmea pistettä Liechtensteinilta. Millä lukemilla voitto tulee?
EM-karsinnat veikkaus
EURO2020 Karsinnat: Liechtenstein - Suomi
Kesäkuu 11,2019
21:45

EURO2020 Karsinnat: Suomi käy hakemassa pisteet!

Suomi kohtaa EURO2020 karsinnoissa seuraavaksi kääpiövaltio Liechtensteinin. Joukkue ei ole pahemmin pöyhistellyt maaotteluissa. Samaan aikaan kun Suomi kohtasi lauantaina Bosnia-Hertsegovinan Tampereella, kävi Liechtenstein pelaamassa oman vierasottelun Armeniaa vastaan. Ja kuten tiedämme, Suomi pesi hienosti Bosnia-Hertsegovinan lukemin 2-0 ja samaan aikaan Armenia höykytti Liechtensteihin 3-0 kotonaan. Ei ihme että Suomi on iso suosikki!

Ottelun pitkävetokertoimet kertovat sen, että Suomi on tässä pelissä ylivoimainen ennakkosuosikki. Sanoimmeko juuri tuon? Jalkapallo-ottelu ja Suomi suosikki? Kyllä vaan, tämä peli on sitten ihan pakko voittaa, lepsuiluun ei ole varaa. Kertoimet Nordicbetillä, 15.50 – 6.55 – 1.21 sysää tietty kaikki paineet Suomelle voiton suhteen, mutta tämä ottelu on vaan yksinkertaisesti hoidettava.

Yhden maalin tasoituksella kertoimet saa hieman tasaisemmaksi 4.75 – 3.30 – 1.69 ja parin maalin tasoituksella voi Suomelle vielä betsata, 2.08 – 3.40 – 3.00, mutta kakkosen osuminen kohdilleen vaatisi jo Suomen kolmen maalin voittoa. Ei kannata ahnehtia tasoitusvedossa ja Suomelle riittää tässä maalin voitto.

Ihan kohtuullisen kertoimen saa Suomelle ensimmäisen puoliajan voitosta, siinä kertoimet ovat 10.50 – 2.65 – 1.61. Entä saako molemmat joukkueet pallon verkkoon? Sille kerroin peräti 2.85, ei -vaihtoehto on kuorrutettu kertoimella 1.40.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Huuhkajat ottaa rutiinivoiton

Miten edelliset ottelut vaikuttavat tähän peliin? Liechtensteinilla alla varmasti raskas matka Armeniaan ja Huuhkajat pääsee kotiottelun jälkeen aika tuoreena yrittämään voittoa tässä pelissä. Tai ei siis mitään yrittämään vaan ottamaan.

Suomen kokoonpano Bosnia-Hertsegovinaa vastaan oli seuraava, mitä muutoksia Markku Kanerva kokoonpanoon tekee? Runko varmaan säilyy tämänlaisena, mutta nyt voisi muutamat pelaajat saada hienon näytön paikan?

Hradecky – Uronen, Arajuuri, Toivio, Granlund – Forsell, Kamara, Sparv, Skrabb – Lod, Pukki

Liechtensteinilla ei kauheasti nimimiehiä ole joukkueessaan, joukkueen avaus Armeniassa oli tämänlainen. Jotain muutoksia voi tähänkin tulla, ehkä jopa hieman hyökkäävämpää settiä?

Hobi – Goppel, Hofer, Malin, Wolfinger – Salanovic, Polverino, Sele, Hasler – Buchel, Frick

Suomi on näissä karsinnoissa hävinnyt nyt Italialle 0-2, voittanut Armenian 2-0 ja Bosnia-Hertsegovina ottelu päättyi lukemiin 2-0 Liechtensteinin ottelut ennen Suomi-peliä ovat päättyneet 0-2 Kreikkaa vastaan ja 0-6 Italiaa vastaan. Armenian kanssa Liechtenstein päätyi 0-3 tulokseen. Saako kääpiö maaliakaan Suomen verkkoon? Ei mitenkään todennäköisesti.

Liechtenstein ei ole vielä maalia tehnyt...

...eikä se taida sitä tässäkään pelissä tehdä. Tulosvetoon kuitenkin 0,1 - 1,2,3,4, mutta kuitenkin niin että Huuhkajat tästä tuo kolme pistettä tuliaisina. Näin sen täytyy olla!

Aseta vetosi