Liga Primera: ART Municipal Jalapa - Juventus Managua FC 30.03.2020 klo 01.00 - Vihje ja Kertoimet

Nicaraguan Liga Primerassa pelataan 30.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin ART Municipal Jalapa - Juventus Managua FC. Lue vihje ja lyö vetoa!
Liga Primera: ART Munincipal Jalapa - Juventus Managua FC
Maaliskuu 30,2020
01:00

Liga Primera: ART Municipal Jalapa – Juventus Managua FC

Pitkävetokertoimet (Coolbet) 2.65 – 3.67 – 2.50

TV/Stream: –

Nicaraguan jalkapallon pääsarjassa Liga Primerassa pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaksi ottelua. Otteluista ensimmäisessä toisensa kohtaavat ART Municipal Jalapa ja Juventus Managua. Ottelu on molemmille iso ja niin sanottu kuuden pisteen taistelu. Liga Primerassa pelaa kymmenen joukkuetta ja runkosarjan kuusi parasta jatkavat pudotuspeleihin. Illan ottelupari löytyy juuri sarjasta sijoilta 5. ja 6., kotijoukkueen ollessa pykälän edellä kahden pisteen turvin. Illan otteluparin takana kärkkyvät sekä Real Madriz että Chinandega oma paikkaansa puolivälierissä.

Jalapa vahva kotijoukkue

Leonidas Rodriguezin valmentama kotijoukkue on pelannut tammikuussa alkaneella Liga Prime kaudella 5 kotiottelua eikä joukkue ole hävinnyt näistä yhtään. Ainoa pistemenetys on tullut Managua FC:lle, joka on koko sarjan kärkijoukkue, tuo ottelu päättyi kaksi viikkoa sitten tasan 1-1. Jalapa on onnistunut kotistadionillaan maalinteossa kahdeksassa ottelussa putkeen. Joukkueen vaarallisen pelaaja on ollut yllättäen brassipakki Gabriel Coelho joka on iskenyt edelliseen neljään kotipeliin kolme maalia.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut eivät jaa yhteistä näkemystä siitä kumpi on ottelun ennakkosuosikki. Isäntien voitolle tarjotaan kerrointa 2.35 – 2.65 välistä, vieraille 2.33 – 2.55. Maltillinen ja hyvä valinta otteluun löytyy molempien joukkueiden maalinteosta. Edellisestä kuudesta keskinäisestä viidesti molemmat ovat tehneet maalin sekä otteluissa on rikottu yli 2.5 maalin raja. Juventus on jäänyt maaleitta tässä sarjassa viimeksi 2016 kun taas Jalapa on jäänyt kotona maaleitta viimeksi lokakuussa. Parhaat kertoimet otteluun tarjoaa Coolbet.

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.64
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.87
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin + ottelussa yl 2.5 maalia – 2.19

Juventukselle ei suju vieraissa

Juventus Managua eli Los Pibes on neljän ottelun voittoputkessa tässä otteluparissa, joka nostaa hieman sen osakkeita vetomarkkinoilla. Edellisestä viidestä ottelusta joukkue on pelannut kaksi 0-0 tasapeliä ja hävinnyt yhden, siitä huolimatta joukkue on paukuttanut hurjat 11 maalia kolmessa viimeisimmässä kamppailussa. Juventuksen vierassaldo on kuitenkin karmaiseva. Joukkue on napannut viimeksi täydet pisteet vieraista 11.08.2019 eli neljätoista ottelua sitten. Vastus oli tuolloin ART Municipal Jalapa.

Molemmat onnistuvat!

Iso peli puolivälierätaistelun kannalta, Jalapa vahva kotona, Juventus kolmeen peliiin 11 kaappia. Maalikarkelot jatkuvat tässä ottelussa! Lyö vetoa Nicaraguan Liga Primerasta!

Aseta vetosi
BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt