Liga Primera: Juventus Managua - Deportivo Ocotal 16.04.2020 klo 02.00 - Vihje ja Kertoimet

Nicaraguan Liga Primerassa pelataan 16.04.2020 useita ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Juventus Managua - Deportivo Ocotal. Lue vihje ja lyö vetoa!
Liga Primera: Juventus Managua - Deportivo Ocotal
huhtikuu 16,2020
02:00

Liga Primera: Juventus Managua – Deportivo Ocotal

Pitkävetokertoimet (Coolbet) 1.52 – 4.20 – 6.50

Stadion: Estadio Olimpico del IND Managua 

TV/Stream: –

Juventus Managua isännöi keskiviikon ja torstain välisenä yönä Deportivo Ocotalia Nicaraguan Liga Primerassa. Kotijoukkue hakee ottelussa vimmatusti pisteitä, joilla se voisi kuroa vain yhden pisteen eron kiinni Chinandega FC:n perässä ja näin nousta sarjan pudotuspeleihin.  Juventus on varsin vahva kotijoukkue ja se on kuudesta edellisestä kotiottelusta voittanut neljä ja pelannut kahdesti tasan. Edellinen Real Madriz kamppailu päättyi varsin erikoisesti, kun vieraat astelivat pois kentältä koska joukkue oli tyytymätön ottelun tuomariin… Juventus Managuelle määrättiin ottelusta 3-0 voitto.

Kerroinpoiminnat

Deportivo Ocotal on yksi maan pääsarjan huonoimmista joukkueista. Joukkue on kerännyt 16 ottelussa vain 10 pistettä ja neljä edellistä vierasottelua ovat päättyneet kaikki tappioon. Isommassa kuvassa Jose Reynaldo Clavasquin valmentaja joukkue on hävinnyt kuusi ottelua edellisestä seitsemästä. Me uskomme ottelussa kotivoittoon!

Parhaat kertoimet otteluun tarjoaa Coolbet.

  • Juventus Managua voittaa – 1.52
  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 2.16
  • Tasoitus (3 way) 0-1, Juventus Managua voittaa – 2.35

Tilastofaktaa otteluun Juventus Managua – Deportivo Ocotal

➡ Kolmesta edellisestä keskinäisestä molemmat ovat voittaneet yhden ja kerran on pelattu 0-0 tasan

➡ Molempien joukkueiden maaliero on tällä kaudella negatiivinen, joten ottelussa on lupa odottaa vähämaalista

➡ Deportivo ei ole voittanut yhtään ottelua edellisestä seitsemästä, joukkue on myös päästänyt ottelun avausmaalin jokaisessa eikä ole luonnollisesti pitänyt nollia.

Kotijoukkue vie

Tässä otteluparissa Juventus Managua on vahvoilla kotikentällä. Kotivoitto vähintään kahden maalin erolla? Lyö vetoa Nicaraguan Liga Primerasta!

Aseta vetosi
BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt