Liga Primera: Juventus Managua - Real Madriz 12.04..2020 klo 03.00 - Vihje ja Kertoimet

Nicaraguan Liga Primerassa pelataan 12.04.2020 useita ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Juventus Managua - Real Madriz. Lue vihje ja lyö vetoa!
Liga Primera: Juventus Managua - Real Madriz
huhtikuu 12,2020
03:00

Liga Primera: Juventus Managua – Real Madriz

Pitkävetokertoimet (Coolbet) 1.80 – 3.60 – 4.00

Stadion: Estadio Olimpico del IND Managua 

TV/Stream: –

Sunnuntaina aamuyöllä pelataan iso jalkapallo-ottelu, kun Juventus kohtaa Real Madridin. Tai siis se olisi varmasti jokaisen futisfanin yksi hartaimmista toiveista tällä hetkellä, sen sijaan todellisuus tarjoaa Nicaraguan Liga Primerasta ottelun Juventus Managua – Real Madriz.

Ottelu on maan pääsarjan pudotuspelitaiston kannalta iso peli. Liga Primerassa kuusi runkosarjan parasta joukkuetta jatkavat kautta pudotuspeleihin. Sarjaa on nyt takana 15 kierrosta ja otteluita on pelaamatta enää kolme kappaletta. Juventus Managua on juuri nyt sarjassa seitsemäntenä vain pisteen päässä sijasta 6. ja pudotuspeleistä. Real Madriz on vastaavasti sarjan kahdeksikko ja sekin omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet jatkopeleihin neljän pisteen erolla TOP 6 paikasta.

Juventus Managua kaimojensa tapaan vahva kotijoukkue

Juventus Managua on vahva kotijoukkue. Joukkue on kotonaan kuuden ottelun voittoputkessa eikä se oli hävinnyt 15 edellisestä kotipelistä kuin kaksi. Kolmesta edellisestä keskinäisestä ottelusta Juventus Managua ei ole hävinnyt yhtään. Kaksi tuoreinta kohtaamista ovat päättyneet tasan Real Madrizin toimessa isäntä ja edellisen kotipelin tässä otteluparissa Juventus Managua vei peräti 3-0.

Kerroinpoiminnat

Juventus Managua on ottelun ennakkosuosikki ja syystä. Real Madridz on kaikki kilpailut huomioiden jo seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa ja edellisen kierroksen ottelu Walter Ferrettiä vastaan päättyi rumasti 4-0. Carlos Albergosin luotsaaman joukkueen itseluottamus ei ole kovassa paikassa kohdillaan ja edessä siintää kauden päättyminen runkosarjaan. Real Madriz on voittanut 25 edellisestä vieraspelistä vain vaivaiset kolme. Emme usko voittotilaston kasvavan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Parhaat kertoimet otteluun tarjoaa Coolbet.

  • Juventus Managua voittaa – 1.82
  • Juventus Managua voittaa 1. puoliajan – 2.40
  • Tasoitus (3 way) 0-1, Juventus Managua voittaa – 3.40

Tilastofaktaa otteluun Juventus Managua – Real Madriz

➡ Edellisessä 31 keskinäisessä Juventus Managua on tehnyt keskimäärin 1.74 maalia per peli, Real Madriz 1.45

➡ Juventus Managua on tehnyt edellisen 12 kuukauden aikana kotipeleissä keskimäärin 2.18 maalia ja päästänyt 1.00

➡ Real Madriz on tehnyt edellisen 12 kuukauden aikana vieraspeleissä 0.63 maalia ja päästänyt 2.25

Kotijoukkue vie

Tässä otteluparissa Juventus Managua on vahvoilla kotikentällä. Kotivoitto vähintään kahden maalin erolla? Lyö vetoa Nicaraguan Liga Primerasta!

Aseta vetosi
BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä