Liga Primera: Municipal Jalapa - Chinandega 06.04.2020 klo 01.00 - Vihje ja Kertoimet

Nicaraguan Liga Primerassa pelataan 06.04.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Munincipal Jalapa - Chinandega. Lue vihje ja lyö vetoa!
Liga Primera: Munincipal Jalapa - Chinandega
huhtikuu 06,2020
01:00

Liga Primera: Munincipal Jalapa – Chinandega.

Pitkävetokertoimet (Coolbet) 1.59 – 4.46 – 5.08

Stadion: The Estadio Roy Fernando Bermudez

TV/Stream: –

Nicaraguan jalkapallon pääsarjassa Liga Primerassa pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaksi ottelua. Otteluista ensimmäisessä toisensa kohtaavat Municipal Jalapa ja Chinandega. Liga Primerassa pelaa kymmenen joukkuetta ja runkosarjan kuusi parasta jatkavat pudotuspeleihin. Illan ottelupari löytyy juuri sarjasta sijoilta 4. ja 7.

Jalapa vahva kotijoukkue

Kotijoukkue Municipal Jalapa on nyt hyvässä vireessä. Joukkue on hiipinyt sarjaneloseksi kahdella peräkkäisellä voitolla sekä kolmella voitolla edellisestä neljästä edellisestä pelistä. Jalapa on tykitellyt jokaisessa voitokkaassa ottelussa vähintään kaksi maalia.

Edelliskierrosten tehokkuudesta huolimatta isossa kuvassa Jalapa on pelannut pieni maalisia pelejä. Joukkue on tehnyt kauden 13 ottelussa yhteensä 15 maalia ja edellisestä yhdeksästä ottelusta kahdeksassa on tehty alle 2.5 maalia. Trendi on sama myös kotipeleissä, edellisessä kuudessa kotikamppailussa peräti viidessä on jääty alle 2.5 maalin rajan. Yksi selitys vähämaalisiin peleihin on Jalapan puolustuksen toimivuudessa. Jalapa on pitänyt kaikissa kolmessa voitossa edellisessä neljässä pelissä maalinsa puhtaana ja edellisessä kuudessa kotipelissä sen verkkoon on tehty vain kaksi maalia. Jalapa onkin kotikentällä kuuden ottelun tappiottomassa putkessa.

Kerroinpoiminnat

Jalapa on kova kotijoukkue, Chinandegan Akilleen kantapää sen sijaan on vieraspelit. Chinandega on 11 ottelun voitottomassa putkessa vieraissa, edellisestä kahdeksasta vieraspelistä se on hävinnyt kuusi ja viidesti joukkue on jäänyt nollille. Jalapa on nollanut Chinandegan kolmesti putkeen The Estadio Roy Fernando Bermudezilla pelatessa. Näin ollen lähdemme ottelussa kotijoukkueen kelkkaan.

. Parhaat kertoimet otteluun tarjoaa Coolbet.

  • Jalapa voittaa – 1.59
  • Jalapa -1 – 1.95
  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.82

Chinandega onnistui hyvin edellisessä mutta…

Chinandega on tällä hetkellä ulkona Nicaraguan Liga Primeran pudotuspelitaistelusta. Joukkue on sarjataulukon seiska, tosin vain pisteen päässä Juventus Managuasta. Chinandega on voittanut edellisestä viidestä kamppailusta vain yhden, kun se kaatoi edellisellä kierroksella kotonaan juurikin Juventuksen lukemin 4-0. Ennen tätä joukkue otti vieraissa pahasti pataansa sarja vitonen Ferrettiltä joka ryöpytti yön ottelun vieraita peräti 7-0. Ennen Ferretti peliä joukkue oli onnistunut kolmessa ottelussa vain kerran maalinteossa.

Kotijoukkue vie

Tässä otteluparissa Jalapa vahvoilla kotikentällä. Osusiko jopa tasoitusveto maaliin? Lyö vetoa Nicaraguan Liga Primerasta!

Aseta vetosi
BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä