Ligue 1: Lens - PSG 10.09.2020 Klo 22:00, Lens järjestää yllätyksen?

Ranskan Liiga eli Ligue 1 on täällä taas! Torstaina iso ottelu kun sarjanousija Lens haastaa mestarijoukkue PSG:n. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Lens - PSG
Syyskuu 10,2020
22:00

Ligue 1: Lens – PSG 10.09.2020 Klo 22:00

Ranskan jalkapallon pääsarja Ligue 1 on ollut jo tovin käynnissä mutta maansuurseura PSG aloittaa kotimaansa kauden vasta nyt. Pariisilaiset saivat pidennetyn loman pitkään kestäneen Mestarien liiga matkan johdosta. Vielä muutama viikko sitten tämän ottelun olisi voinut sanoa olevan selvää pässinlihaa ja PSG:n heiniä mutta asetelmat ovat muuttuneet viime aikoina rajusti. Olisiko sarjanousija Lensillä jopa mahdollisuus todelliseen yllätysvoittoon?

PSG väsynyt, pettynyt ja repalainen

PSG koki ison pettymyksen Mestarien liigan finaalissa, kun joukkue hävisi Bayern Münchenille 1-0. Joukkue ei ole pelannut tämän jälkeen yhtään ottelua yhdessä eikä Thomas Tuchelin miehistön motivaatio ole varmasti parhaimmillaan vierasottelussa Stade Bollaert-Delelisillä sarjanousija Lensiä vastaan. Normaalioloissa PSG todennäköisesti voisi kairata huonollakin motivaatiolla kovalla kokoonpanollaan rutiinivoiton mutta korovirus on sekoittanut pahasti PSG:n pakkaa.

Joukkueen tähtipelaajista Angel Di Maria, Leandro Paredes, Neymar sekä Kylian Mbappe on tiettävästi saaneet koronavirustartunnan. Edellä mainitun kolmikon positiivisista testituloksista uutisoitiin jo syyskuun alussa mutta pelaajien pitäisi olla karanteenissa Lens-ottelusta. Mbappe taas sai positiivisen tuloksen Ruotsi maaottelun jälkeen. Lisäksi Keylor Navas, Mauro Icardi sekä Marquinhos ovat jo aiemmin saaneet viruksen ja heidän pelaaminen on epävarmaa. Vaikka pelilupa tulisi mikä on miesten päivän kunto? Mittaavaan sairastuneiden listaan, kun lisätään se fakta, että Thiago Silva lähti Chelseaan, Edison Cavani on myyntilistalla ja Marco Verrattin pelikunto on loukkaantumisen vuoksi vahvistamatta niin ei hyvältä näytä PSG:n kannalta!

Lens painoi avausottelussa päälle mutta ei saanut tulosta

Lens on ehtinyt pelata jo yhden ottelun pääsarjassa, kun joukkue vieraili 23. elokuuta Nicen vieraana. Lens rakensi ottelussa peräti 17 maalintekopaikkaa mutta ja vei kulmapotkut nimiinsä 1-7. Viimeistely kuitenkin ontui ja Nice voitti ottelun lopulta 2-1. Lensin ainokaisen iski pilkulta entinen Chelsea-pelaaja Gael Kakuta. Tämän ottelun jälkeen Lens pelasi harjoitusottelun Charleroita vastaan, jossa Kakuta osui jälleen. 29 – vuotiaalta kongolaiselta odotetaan Lens-fanien keskuudessa tehoja myös PSG:tä vastaan.

Lens on varsin vahvakotijoukkue ja viime kaudella se hävisi vain yhden kymmenestä viimeisestä kilpailullisesta ottelustaan kotinurmella. Maaliero viimeisessä kymmenessä kotipelissä on Lensille mukava 17-6. Päästettyjen maalienmäärää nostaa surkea 1-4 tappio sarjassa 13. sijoittuneelle Caenille. Lensillä oli viime kaudella Ligue2:ssa sarjan parhaimpiin lukeutuva puolustus eikä se päästänyt kuin keskimäärin 0,85 maalia per peli. Nyt puolustuksella olisi hieno mahdollisuus nollata siipirikkoinen PSG!

Betsit peliin Lens – PSG

PSG:n voitolle tarjotaan tällä hetkellä jo jopa 1.90 kertoimia mikä on harvinaisen korkea luku Ligue1 ottelussa. PSG on rikkonainen, väsynyt Mestarien liigasta ja osa pelaajista on ollut vielä UEFA Nations Leaguessa maajoukkuepelissä. Tästä tuplamahdollisuus 1X Lens!

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡


Lyö vetoa PSG:n sarjakauden avausottelusta!

Ligue 1 palaa rytinällä isoille pelikentille Lyö vetoa yllätyksen puolesta! Kotivoitto tai tasapeli tuo sinulle panoksen takaisin lähes kaksinkertaisesti.

Aseta vetosi