Ligue 1: Monaco - PSG 15.1.2020 - Katseet Neymariin?

PSG on järjestänyt tällä kaudella monet maalijuhlat. Monta maalia ja kenen saapaasta nähdään keskiviikona? Lue vihje ja lyö vetoa!
Ligue 1: Monaco - PSG
tammikuu 15,2020
22:00

Ligue 1: Monaco – PSG, pelataanko jälleen tasan?

Keskiviikkona pelataan Ranskan Ligue 1:ssä mielenkiintoinen kamppailu, kun Monaco ja PSG kohtaavat toisensa toisen kerran kolmen päivän sisään. Edellinen ottelu päättyi sunnuntaina Pariisissa tasan 3 – 3. Samat lukemat myös Monacon kotiottelussa? Tulosvedosta kotiuttaisi tällä tuloksella Mobilet sivulta panoksen takaisin 30.00 kertaisesti!

Pitkävetokertoimet otteluun ovat selvästi PSG:n puolella 5.65 – 4.95 – 1.46. Sarjakärjen voittoon uskotaan vakaasti vierasottelussa ja edellisen ottelun tasurista huolimatta.

Monaco valmis yllätykseen?

Monaco lähtee kotiotteluunsa mukavassa kolmen ottelun kotivoittojen putkessa. Joukkue katkaisi sunnuntaina Pariisissa pelatussa keskinäisessä ottelussa pari pitkää putkea. Ensinnäkin Monaco oli hävinnyt peräti yhdeksän edellistä keskinäistä kamppailua PSG:lle joten tasapeli maistui varmasti siinä missä voittokin. Kolme edellistä ottelua ennen sunnuntain kohtaamista olivat menneet pariisilaisilla hurjin yhteismaalein 11 – 1. PSG oli myös ennen sunnuntaita kaikki ottelut huomioiden kahdeksan ottelun voittoputkessa, jonka Monaco niin ikään katkaisi. Saiko Monaco edellisestä ottelusta itseluottamus boostin joka voisi siivittää sarjassa vasta kahdeksantena olevan seuran laittamaan PSG:n uudelleen ahtaalle?

Icardi ja Neymar pelottavassa vireessä

PSG on jälleen kerran matkalla maansa mestaruuteen. Joukkue johtaa sarjaa juuri nyt kahdeksalla pisteellä. Joukkue on hirmu vireessä. PSG on tehnyt vähintään kolme maalia jokaisessa edellisessä kahdeksassa ottelussaan. Argentiinalainen Mauro Icardi on osunut noissa otteluissa viidesti, brassitähti Neymar sen sijaan on osunut seitsemässä peräkkäisessä ottelussa ja mies on tehnyt kymmenen maalia 11 ottelussa Ligue 1:ssä tällä kaudella.

Tässä edellisen ottelun tähtihetket!

Monaco – PSG yhteenveto ja kertoimet

PSG:n edellisestä kymmenestä ottelusta vain yhdessä on nähty alle 2.5 maalia kun joukkue voitti joulukuun alussa Lillen 2 – 0. Näiden kahden keskinäisissä on jääty viimeksi alle 2.5 maalin tammikuussa 2017. Icardin ja Neymarin vireet ovat myös sitä luokkaa, että ne kannattaa huomioida. Nostamme otteluun alla olevat Mobilebetin tarjoamat kertoimet:

  • Yli 2.5 maalia – kerroin 1.29
  • Yli 3.5 maalia – kerroin 1.74
  • Molemmat tekevät maalin, yli 2.5 maalia – 1.55
  • Molemmat tekevät maalin PSG voittaa – 2.15
  • Mauro Icardi tekee maalin – 1.90
  • Neymar tekee maalin – 1.90

 

Neymar vai Icardi?

Neymar, Icardi vai molemmat? Vai osuuko Mbappe vanhaa seuraansa vastaan? Ainoa varma asia on että maaleja tulee!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä