Lique 1: PSG - Nimes 11.8.2019, Neymar on sivussa - loukkaantuminen vai siirto?

Huhut vievät Neymaria takaisin Espanjaan. Onko mies nyt sivussa PSG:n kokoonpanosta siirron vai nilkkavamman vuoksi?
PSG - Nimes
Elokuu 11,2019
22:00

Neymar ei ole mukana PSG:n avausottelussa Nimesiä vastaan, ja tämän on tulkittu tarkoittavan sitä, että miehen siirto pois Pariisista on hyvin lähellä. On Neymarilla myös nilkkavammaa, saattaisi hän olla sivussa ilman mitään siirtohuhuilujakin.

Viime kaudella PSG taas voitti Ranskan mestaruuden, ja se oli seuralle kaiken kaikkiaan kahdeksas mestaruus. PSG voitti mestaruude keväällä 2013 ja sen jälkeen vain kerran titteli on lipsahtunut muualle. Keväällä 2017 mestariksi tuli Monaco.

Nimes oli viime kaudella sarjanousija, ja tuli Ligue 1:ssä hienosti yhdeksännelle sijalle.

PSG on tällä kaudella luonnollisesti ylivoimainen suosikki voitamaan jälleen kerran Ranskan mestaruus, eikä tätä edes hirveästi heilauta se, että missä Neymar lopulta pelaa. Viime kaudella Neymar pelasi loppujen lopuksi vain 17 liigaottelussa, ja silti PSG voitti liigan 16 pisteen erolla ennen Lilleä. Tähtiä PSG:llä riittää. Jos Neymar on sivussa, niin sitten Mbappe ja Cavani ottavat päävastuun hyökkäyksessä.

Viime kaudella PSG teki 38:ssa Ranskan liigan ottelussa peräti 105 maalia. Kärkipää ei missään nimessä ole PSG:lle ongelma.

Champions League tähtäimessä

Ranskan liigan voittaminen on PSG:lle jo sen verran arkinen juttu, että Mestareiden liiga lienee seuran ykkösturnaus tällä kaudella. Myöhemmin talvella tämä saattaa peluutuksen kannalta näkyä Ranskan liigan otteluissa, mutta ei vielä avauskierroksilla.

PSG on tällä kaudella jo ensimmäisen pokaalinsa voittanut. Ranskan Trophee des Champions -ottelussa se voitti Rennesin 2-1. Rennes teki ottelun ensimmäisen maalin, joten kyllä PSG joutui pelaamaan tosissaan. Mbappe ja Di Maria tekivät pariisilaisten maalit.

Vetomarkkinoilla PSG:n voitosta saa alle 1.10 -kertoimia, ja pelimielessähän ne ovat hyödyttömiä. PSG on hävinnyt kotikentällään Ranskan liigassa vain kahdesti 95 viime ottelusta. Viime kaudella Nimes meni nurin Pariisissa 0-3.

Viime kaudella Nimes hävisi PSG:lle kotonaankin 2-4. Kaiken kaikkiaan sen kausi oli kuitenki menestys, koska sarjapaikka varmistui jo hyvissä ajoin. Ennen kautta joukkuetta povattiin häntäpäähän. Saldo oli lopulta 15-8-15, ja pisteitä 53.

Uusia nimiä kokoonpanoissa

Hyvän kauden seurauksena kävi sitten niin kuin pikkuseuralle usein käy. Liuta avainpelaajia jätti Nimesin, muun muassa Savaier, Bouanga, Thioub, Bozok ja Alioui ovat nyt muualla. Uusia toki on hankittu Nimesiin, kuten Sarr, Doljevic, Stojanovski ja Ferhat, mutta saattaa viedä aikansa, ennen kuin uudistunut ryhmä saa homman toimimaan.

PSG:n joukkueesta sivussa on Neymarin lisäksi myös Manchester Unitedista kesällä tullut Herrera, joka loukkaantui Rennes -ottelussa. PSG:n hyökkäyksessä pelannevat Mbappe, Cavani ja Di Maria, eli kova ryhmä on mukana. Uusista miehistä Gueye ja Sarabia saattavat olla avauksessa.

Nimesillä on varmasti nippu uusia miehiä kentällä. Martinez pelannee topparina ja Philippoteaux sekä Ferhat kärkipäässä.

PSG:n mahdollinen avaus:
Areola; Kehrer, Silva, Marquinhos, Bernat; Sarabia, Gueye, Verratti; Di Maria, Cavani, Mbappe

Nimesin mahdollinen avaus:
Bernardoni; Alakouch, Landre, Martinez, Miguel; Bobichon, Paquiez, Valls; Ferhat, Ripart, Philippoteaux

 

Unibetilla kertoimet ovat 1.08 – 11.50 – 26.00. Alle 3.5 maalia saa kertoimeksi 2.28, ja kyllähän sitä on pelattava. Vetomarkkina odottaa, että PSG murjoo jokaisen vastustajansa Ranskan kentillä, mutta ei se varmastikaan ole niin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä