Torstai 22.3.2018 Ässät - Kärpät Porissa. Nyt on Ässillä se kuuluisa näytön paikka!

Onko Ässät saanut jo pudotuspelikoneensa käyntiin myös Kärppiä vastaan? Kertoimet ovat vieraille, mutta kummalle sinun vedot menevät?

Ässät – Kärpät klo 18:30 to 22.3.2018

Ässät hävisi pystyyn Kärpille Oulussa ensimmäisessä pelissä 4-1. Ehkä joukkueet olivat kuitenkin tasaisemmat kuin mitä tulos kertoo, toki kyseessä on maalintekopeli ja Ässien pitää olla kotikaukalossaan aktiivisempi. Onko Ässien bensa lopussa Lukko-pelien jälkeen? Yllättikö Kärppien peli jotenkin Ässäpakan Oulussa, vai mistä vaisuus johtui? Ja onko Bernardin kevään taso tämä, nyt vaaditaan lähes nappisuoritusta jos Kärpät halutaan kotona kaataa.

Kertoimet peliin ovat kuitenkin odotetusti vierasjengille, mutta nyt Ässät tulee ihan eri höngällä. Luvassa on taatusti yleisön sytyttäviä taklauksia ja intensiivisempää peliä. Totuus on kuitenkin Ässien osalta se, että se ei vaan riitä jos kotona pelaa hyvin. Vähintään kerran pitää Oulussa voittaa jos jatkoon mielii, jos tämä ottelu päättyy tappioon, niitä voittoja tarvitaan jo kaksi.

Ässä-johtajien herättävä pelaamaan

 Kärpillä on toki materiaalietu, se on selvinnyt jo kauden alussa budjettilukemista. Ässillä on kuitenkin laadukkaita pelaajia joukossaan, nyt täytyy vaan Jarnokärkien ja Teemutaimien alkaa pelaamaan pudotuspelien vaatimalla tasolla.

 Tähän otteluun laitetaan pelijenejä Ässille, sen verran houkuttelevia on jopa tasoitusvedot Ässien osalta. Ei Ässät ole kotona niin vaisu kuin Oulussa ja oli silläkin siellä omat paikkansa. Jäähyiltä pitää pysyä poissa, se on selvä, mutta Ben Blood ja muut muskeliveljekset voisivat nyt alkaa antaa hieman tummaa Kärppä-nahalle. Mustelmia ja kovuutta kehiin, muuten ei pohjoisen pojat kaadu.

Matsiin on taas mukavasti betsattavaa eri vedonlyöntitoimistoilla ja kertoimet suosivat tässä ottelussa Kärppiä. Uidaan kuitenkin hieman vastakarvaan ja povataan tätä peliä tasuriksi ja jatkoeräksi. No siellä tietty tapahtuu ihan mitä asioita tahansa, mutta nyt se kyllä vaatisi Ässien voiton jotta jännitys säilyisi tässä pudotuspelisarjassa. Tuskin tämä nyt ihan 4-0 Kärpille menee?

No siellä tietty tapahtuu ihan mitä asioita tahansa, mutta nyt se kyllä vaatisi Ässien voiton jotta jännitys säilyisi tässä pudotuspelisarjassa. Tuskin tämä nyt ihan 4-0 Kärpille menee?

Aseta vetosi