Liiga: Ässät - KooKoo 02.12.2020 - Viimeinen mahdollisuus Liiga-betseihin tänä vuonna?

Korona kurittaa jälleen Suomea ja jääkiekon pääsarja Liiga jää todennäköisesti tauolle. Ennen sitä viimeisen mahdollisuuden veikata tarjoaa ottelu Ässät - KooKoo!
Ässtä - KooKoo
Joulukuu 02,2020
18:30

Lähtökohdat otteluun Ässät – KooKoo

Joulukuun 2. päivä vuonna 2020 on todennäköisesti tämän Liiga-syksyn viimeinen peli päivä. Koronavirus laittaa yhteiskuntaa jälleen kyykkyyn ja urheilu kärsii luonnollisesti ottelutapahtumien perumisista. Suurin osa joukkueista on jo joutunut siirtämään joulukuun kotiotteluitaan hamaan tulevaisuuteen alueellisten rajoitusten vuoksi ja nyt näyttää siltä, että koko Liiga on menossa loppuvuodeksi tauolle. Mutta pelataan nyt vielä Ässät – KooKoo ja sammutetaan sitten vasta valot!

Ässät ja maalivahtiongelmat

Kotijoukkue Ässät lähtee Isomäessä pelattavaan otteluun sarjataulukon sijalta 10. Porilaisten marssi ei ole ollut kovin vakuuttavaa viime aikoina sillä alla on kolmen ottelun tappioputki ja yhteensä seitsemän tappiota edellisestä kymmenestä pelistä. Ässät on peräti 75. takaiskumaalilla sarjan eniten maaleja päästänyt joukkue eikä joukkueen maalivahtitilanne ole luvalla sanoen kehuttava.

Joukkueen ruotsalaisveskari Linus Söderström on sairastanut tai loukkaantunut eikä kokenut Sami Aittokallio ollut edes pukeutunut edelliseen otteluun. Edellisen TPS-ottelun aloitti Liiga debyyttinsä tehnyt Rasmus Korhonen, joka ehti olla kentällä vain 1 minuutin ja 20 sekuntia ennen kuin tilanne oli 2-0 ja edessä oli paikka luukkuvahtina. Tämän jälkeen torjuntavastuun otti Rasmus Tirronen joka Ässissä viikko kerrallaan lainasopimuksella. Tämän illan kokoonpanoon Tirronen on merkattu maalille ja Aittokallio kakkoseksi. Tänään pitää kiekon tarttua eikä helpot vedot saa upota mikäli porilaiset mielivät saada pisteitä!

Korhosen debyytti jää nuorelle miehelle varmasti mieleen… 

KooKoo tehoton viime kierroksilla

Kouvolan vieraat eli KooKoo lähtee tähän otteluun niin ikään kolmen ottelun tappioputkessa, kun sekä SaiPa, TPS ja Pelicans ovat olleet Jussi Ahokkaan suojatteja vahvempia. Isommassa kuvassa KooKoo on ollut vain piirun verran Ässiä parempi, kun joukkue on hävinnyt ”vain” kuusi edellisestä kymmenestä ja sarjataulukossa joukkue on yhden pykälän porilaisia korkeammalla sijalla 9. Edellisestä viidestä keskinäisestä ottelussa KooKoo on voittanut neljä ja muun muassa tästä syystä vieraat ovat nostettu ottelussa isoksi ennakkosuosikiksi.

Veikkaus Ässät – KooKoo

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun mollivoittoisessa vireessä, epävarmoina tulevaisuudesta ja peräkkäisiltä sijoilta sarjataulukossa. Edellisestä viidestä keskinäisestä peräti neljä on ratkennut maalinerolla ja Ässien kolmesta tappiosta kaksi on niin ikään tullut maalinerolla varsinaisen peliajan jälkeen.

10€ vedonlyöntibonuksen ilman talletusta tarjoava ComeOn! tarjoaa tähän otteluun mielenkiintoisia tasoitusvetokertoimia, jotka ovat meidän päivän pelivalintamme. Yksi tai kaksi maalia eteen Ässille ennen pelinalkua pitäisi riitää kääntämään ottelun porilaisille. Vaikka Ässät-puolustus vuotaa niin KooKoo on tehoton ja näin ollen ottelusta tulee pienten marginaalien peli.

ComeOn! Ässät 1-0, tasoitusveto @2.40

ComeOn! Ässät 2-0, tasoitusveto @1.80

Lyö vetoa Liigasta vielä kun voit!

Syksyn 2020 viimeinen Liiga-peli? Betsaa ja jännitä!

Aseta vetosi