Liiga-ennakko 2019-20 - TPS

TPS:n viime kauden parhaat pistemiehet ovat poistuneet. Miten turkulaisten käy? Lue ennakko ja katso vedonlyöntikertoimet TPS:n menestykselle!

TPS – Mitä on luvassa ilman Kaapo Kakkoa, Oula Palvea sekä Jonne Virtasta?

TPS:ssä aloitettiin muutamia vuosia sitten iso projekti, jonka tavoitteena oli vaatimattomasti ”palauttaa kunnia ja menestys takaisin” turkuun. Projektia lähti vetämään NHL-legenda Antero Niittymäki sekä Supercell miljonäärit Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja. Runkosarjasijoitusten osalta TPS on onnistunut mukavasti viime kausina mutta pudotuspelit ovat päättyneet tylysti ennen aikojaan. TPS lähtee kauteen 2019/20 ennakkoon heikoimmalla kokoonpanollaan vuosiin. Miten päättyy päävalmentaja Kalle Kaskisen kolmas vuosi TPS:n peräsimessä? Ja vaikuttaako mediassa nyt kovasti myrskyävä case Jonne Virtanen joukkueen henkeen TPS:n pukukopissa?

Mikä joukkue juhlii SM-Liigan voittoa?

TPS pelaajat

Konkarit Petteri Wirtanen ja Lauri Korpikoski ottavat terveenä säilyessään  TPS:n reppuselkäänsä?

TPS on menettänyt viime kauden hyökkäyksestään paljon tehoja, kun sekä Oula Palve että Kaapo Kakko ovat poistuneet kokoonpanosta. Palven lisäksi Petrus Palmu päätti lähteä uudelle Pohjois-Amerikan valloitusretkellä ja Otto Nieminen kokeilee miten pelit kulkevat Pelicans-paidassa. Mustavalkoisilla ei ole kuitenkaan syytä painaa paniikkinappulaa, sillä rosterista löytyy vielä sellaisia pelimiehiä kuten Ilari Filppula, Lauri Korpiskoski, Petteri Wirtanen, Zach Budish sekä SaiPa:ssa parhaalla kaudella yli 40 tehopistettä nakuttanut Topi Nättinen. Hyökkäys on siis nimivahva mutta ilmassa leijuu pelko loukkaantumisista. Filppulalla, Korpedolla sekä Wirtasella on ollut uran aikana paljon ikäviä loukkaantumisia ja yhdenkin kaverin tippuminen ringistä voi olla paha paikka.

TPS puolustus – Vain peruspakki puuttuu

TPS:n puolustus on muuttunut paljon viime kaudesta. Joukkueesta on poistunut viime kauden jälkeen kova pistelinko Ilkka Heikkinen, 26 tehopisteen Lucas Ekeståhl-Jonsson sekä yleispuolustaja Elmeri Eronen. Tilalle on tullut muun muassa ruotsalaiskaksikko Filip Windlert sekä Henrik Larsson, joilta odotetaan tehoja nimenomaan hyökkäyspäässä. Pakistoa täydentävät muun muassa Santeri Lukka ja Aleksi Salonen jotka ovat niin ikään kiekollisia puolustajia. TPS:ltä puuttuukin ennen kauden alkua selkeä oman maalin edessä vastustajat kenttään tuuppiva peruspakki. Jenkki Joe Piskula on perinteinen puolustava puolustaja mutta hyökkäysosaston konkareiden tavoin miehen yllä leijuu loukkaantumisriski. Ei olisikaan suuri yllätys, jos TPS:n kokoonpano vielä täydentyisi kauden alun jälkeen niin sanotulla perusluudalla.

Mestiksen paras maalivahti

TPS:n maalinsuulla pelasi viime kaudella Henrik Haukeland, joka päätti vaihtaa maisemaa jokilaivojen värittämästä Turusta betonikuutioiden luvattuun kaupunkiin Kouvolaan ja KooKoo:n paitaan. TPS on napannut uudeksi maalivahdikseen mielenkiintoisen kasvon, Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi kahdesti peräkkäin valitun, Julius Pohjanoksan. Pohjanoksa saa taistella TPS:n paidassa peliajasta yhdessä, viime kaudella maajoukkueessakin debytoineen, Rasmus Tirrosen kanssa. Maalivahti peli pitäisi siis olla hyvissä uomissa Gatorade Centerissä.

TPS Twitter

Kuten kaikilla Liigaseuroilla niin myös TPS:llä on tietenkin oma Twitter-tili. Turkulaiset tekevät tilillään erittäin hyvää jälkeä ja TPS:n Twitter on yksi Liigan ehdottomasti parhaista. Tutustu TPS:n Twitteriin WorldWideWebissä.

TPS vedonlyöntikertoimet

Peliyhtiö NordicBet tarjoaa paljon mukavia vedonlyöntikertoimia alkavalle Liiga-kaudelle. Alla poimittuna muutama TPS-jengiä koskettava vedonlyöntikohde kertoimineen. Joukkueen suomenmestaruudelle tarjolla oleva kerroin on melkoisen suuri. Olisiko tässä mahdollisuus pelata mustaa hevosta ja napata reilusti täytettä rahapussiin? Tampere – Turku asetelma on myös mielenkiintoinen, TPS-fanien silmissä TPS:lle on varmaan Tapparaa vastaan asetetussa head to head vedossa melkoinen ylikerroin…

  • TPS:n suomenmestaruus – Kerroin 25.00
  • TPS Liigan TOP 3:ssa – Kerroin 4.25
  • TPS Top 8:ssa säälipleijarien jälkeen – Kerroin 1.50
  • H2H – Kumpi sijoittuu paremmin – HIFK, kerroin 1.15 – TPS, kerroin 4.70
  • H2H –   Kumpi sijoittuu paremmin – Tappara kerroin 1.15 – TPS, kerroin 4.70

 

TPS - Nouseeko joukkue TOP 3:seen?

4.. 2. & 2 - Siinä TPS:n kolmen edellisen kauden sijoitus runkosarjassa. Pudotuspeleissä homma ei ole kuitenkaan toiminut. Olisko tämä TPS:llä vähän parempi vuosi? TPS:n rynniminen mitalleille tulevalla kaudella tarjoaa kertoimen 4.25. Pienen panostaminen paikka?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä