Liiga Finaali 5: Kärpät - HPK maanantaina 29.4.2019 kello 18:30

Ryöstö Oulussa ja ryöstö Hämeenlinnassa! Liigan vuoden 2019 finaalit ovat nyt tasan 2 -2. Pystyykö HPK toiseen vierasvoittoon ja ottelupallon tuomiseen kotikentälle?
Liiga veikkaus
Liiga Finaali 5: Kärpät - HPK
huhtikuu 29,2019
18:30

Liiga Finaali 5: Kärpät – HPK, Hämeenlinnalaiset jälleen ryöstöretkellä?

Hetkinen, eihän Oulussa pitänyt enää tänään pelata Liiga-kiekkoa? Kärppien valkoisen kevään piti ennakkopuheiden perusteella puhaltaa niin kovaa ja armottomasti että finaalisarjan piti olla neljästä poikki. HPK:n on kuitenkin pelannut mahtavasti läpi kevään ja laittanut oululaiset ahtaalle. Tämä jos mikä on todella hieno juttu ja omiaan nostaman mielenkiintoa finaalisarjaa kohtaan! Kummallakin jengillä on nyt vyöllään ryöstöretki edellisestä vierasottelusta. Jatkuuko rosvoustrendi vai ovatko Kärpät tänään armoton isäntä Raksilassa? Niin tai näin, voittajalle luvassa ensimmäisen ottelupallo ja mahdollisuus finaalisarjan katkaisuun Vapun jälkeen.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Kärpillä iskun paikka kotilyleisön edessä

Kärpät lähtee maanantai-illan otteluun kertoimien valossa ehkä yllättävänkin suurena ennakkosuosikkina. Esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 1.97 – 3.80 – 3.40. Ei tasoero näin suuri ole. HPK on voittanut kolmesta edellisetä kamppailusta kaksi ja edellinenkin ottelu ratkesi Kärpille lopullisesti vasta tyhjän maalin myötä. Kärpät on saavuttanut ennakkosuosikin asemansa nimivahvalla joukkueellaan ja todella upealla runkosarjakaudella.

Kärppien kone on yskinyt savuja pihalle finaalisarjassa eikä jäällä ole nähty sellaista dominointia mitä odotettiin. Olisiko diesel nyt kuitenkin viimein lämmennyt? Täpötäysi Raksila tuottaa tänään varmasti melkoisen metakan ja kannustaa kotijoukkuetta kohti toista peräkkäistä mestaruutta. Tästä ottelusta suvereeni voitto ja HPK:n selkäranka poikki torstaiksi. Unibet tarjoaa Kärppien 4 – 2 sarjavoitolle kertoimen 2.90.

Näin finaalit ovat edenneet ja etenevät kohti päätöstä:

  • 1                           La 20.4.2019    17:00                  Kärpät – HPK   4-1
  • 2                           Ti 23.4.2019     18:30                  HPK – Kärpät    3-1
  • 3                           To 25.4.2019    18:30                  Kärpät – HPK   0-3                      
  • 4                           La 27.4.2019    17:00                  HPK – Kärpät    2-4                         
  • 5                           Ma 29.4.2019  18:30                  Kärpät – HPK  
  • 6                           To 2.5.2019      18:30                  HPK – Kärpät
  • 7                           La 4.5.2019       17:00                  Kärpät – HPK    (tarvittaessa)

 

HPK:lla tuhannen ellei miljoonan taalan mahdollisuus

Maanantai-illan liigafinaali numero 5. on HPK:lla vielä ehkä vielä tärkeämpi kuin Kärpille. Ritarilauma tietää, että he voivat ja pystyvät kaatamaan jättiläisen myös heidän kotikaukalossaan. Edellisessä vierasottelussa HPK jätti Kärpät lähes sensaatiomaisesti nollille ja tämä voitto tuo rinkelimäkeläisille varmasti itseluottamusta kello 18.30 alkavaan kamppailuun. Mikä sen mahtavampaa kuin ottaa vierasvoitto ja viedä ensimmäinen ratkaisu peli kotiyleisön eteen Hämeenlinnaan? HPK:n suomenmestaruudelle tarjotaan edelleen aika maittavan kokoista 2.45 kerrointa. Pitäisikö ottaa kiinni ennen kuin on liian myöhäistä?

HPK:n yksi kulmakivisitä on ollut maalivahti Eemil Larmi, joka on kiusannut hyvillä otteillaan Kärppä-pelaajia. Viimeksi kotijoukkue ei tehnyt yhtään maalia Raksilassa, jos Kärpät jäisi tänään esimeriksi alle 3.5 maalin niin kohteelle saa Unibetilta kertoimen 2.63. Ei kai tässä sarjassa mitään maalijuhlia yllättäen startata?

Nähdäänkö Liiga-studiossa tänään rintataskuissa jo tonninseteleitä?

 

Onnistumisia maalinteossa?

Oulussa tullaan näkemään tasainen vääntö ja ottelu saantaa kääntyä hyvin yllättäen suuntaan jos toiseen. Edellinen kamppailu oli ensimmäinen finaalikoitos jossa molemmat jengit onnistuivat kahdesti maalinteossa. Jatkuuko sama trendi? "Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia" palauttaa panoksen 2.28 kertaisesti.

PS. REKISTERÖI OPTIBET PELITILI - ANNA SPORT40 KOODI ja KUITTAA YHT 40€ RISKITTÖMIÄ VETOJA!

Aseta vetosi