Liiga Finaali 7: Kärpät - HPK lauantaina 4.5.2019 kello 17:00

Liiga päättyy nyt! Legendaarinen game seven ja ainoa sekä oikea tapa ratkaista Suomenmestaruus, kumpi jengi juhlii lauantai yössä?
Liiga veikkaus
Liiga Finaali 7: Kärpät - HPK
May 04,2019
17:00

Liiga Finaali 7: Kärpät – HPK, nyt ratkeaa Suomenmestaruus!

Suomalaisen jääkiekkoilun pääsarjan Liigan vuoden 2019 Suomenmestaruus on nyt toisen ja viimeisen kerran katkolla. 

Lauantaina se ratkeaa! Lauantaina poika saunoo ja sihijuoma virtaa. Jääkö poika Ouluun vai matkaako Kanada-malja Hämeenlinnaan? Kumpi joukkue on jääkiekon vuoden 2019 Suomenmestaruusjoukkue, Kärpät vai HPK? Tämä kaikki ratkeaa lauantaina kello 17.00 alkaen. Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien perusteella game sevenin ehdoton ennakkosuosikki on Kärpät (kuten jokaisessa edellisessä kuudessakin ottelussa), esimerkiksi peliyhtiö Coolbet tarjoaa otteluun seuraavanlaiset pitkävetokertoimet 1.92 – 3.70 – 4.20. Game seven on kuitenkin tunnetusti se players heaven jossa voitto on parhaimmillaan kiinni yhdestä pompusta.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Kärpät – HPK, näin finaalit ovat edenneet

Kärppien ja HPK:n välinen vuoden 2019 Liigan finaalisarja on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen ja tietyllä tavalla virkistävä kokemus kiekkofaneille jotka ovat tottuneet näkemään Tapparan vuosi toisensa perään finaaleissa. Finaaleja on nyt takana kuusi ottelua ja mikä mielenkiintoisinta otteluista puolet eli kolme kappaletta ovat päättyneet toisen joukkueen jäädessä maaleitta. Joukkueiden nuoret veräjänvartijat Veini Vehviläinen ja Eemil Larmi ovat olleet siis finaalisarjassa todella kuumaa kamaa ja seitsemäs finaaliottelu kulminoituu paljon heidän suoritustensa varaan. Larmi on tylsyttänyt Kärpät jo kahdesti nollille? Ei kahta ilman kolmatta? Peliyhtiö Coolbet tarjoaa peräti 10.00 kerrointa skenaariolle jossa Kärpät jäävät kotiottelussaan nollille. Vastaavasti vieraiden eli HPK:n jäädessä maaleitta kerroin on 5.00. Uskotko sinä sarjan neljänteen nollapeliin vai onko ottelusta luvassa Havaiji-kiekkoa?

Peukkua alas trokareille ja järjettömille hinnoille

Näin finaalit ovat edenneet ja etenevät kohti päätöstä:

  • 1                      La 20.4.2019    17:00                  Kärpät – HPK   4-1
  • 2                      Ti 23.4.2019     18:30                  HPK – Kärpät    3-1
  • 3                      To 25.4.2019    18:30                  Kärpät – HPK   0-3                      
  • 4                      La 27.4.2019    17:00                  HPK – Kärpät    2-4                         
  • 5                       Ma 29.4.2019  18:30                  Kärpät – HPK       2-0
  • 6                       To 2.5.2019      18:30                  HPK – Kärpät      1 -0
  • 7                           La 4.5.2019       17:00                  Kärpät – HPK

Kuka ratkaisee?

Kenestä pelaajasta on sitten suureksi sankariksi ja historiankirjoittajaksi? Nyt jos koskaan kumpikin joukkue kaipaa niitä kuuluisia kevään pelaajia jotka ensin syövät kiekkoja omassa päässään ja lopulta sylkevät limput vastustajan nuottaan. HPK:n kaksi edellistä finaalimaalia ovat viimeistelleet Teemu Turunen ja Valtteri Puustinen. Nimistä jälkimmäinen vasta 19 – vuotias Puustinen ei ollut finaalien alla se jota maalattiin ratkaisijaksi mutta niin vaan nuorukainen on tehnyt finaaleissa jo kaksi maalia ja vei sarjan seiskapeliin. Puustinen onnistumiselle lauantaina tarjotaan NordicBetilla kerrointa 6.70. Tehot 5 + 8 pudotuspeleissä iskeneen Turusen maalilla saa rahansa takaisin 4.30 kertaisesti.

Mitä tähän nyt sanoisi…

Kärppien kaksi viimeisintä kaappia on iskenyt Teemu Kivihalme sekä Otto Karvinen. Erityisesti Karvinen on niitä työmyyriä jotka tekevät maaleja silloin kuin niitä kipeimmin tarvitaan ja kuinka ollakaan mies on iskenyt koko pudotuspeli kevään aikana vasta yhden maalin. Toinen maali ja Unibet tarjoaa sinulle panoksesi takaisin 6.75 kertaisesti. Puolustaja Kivihalmeen maalille kerroin on huomattavasti pienempi, 4.30. Taitava puolustaja onkin tehoillut pleijareissa tilastot 4 + 5 mikä perustelee Karvista pienempää kerrointa.

Tyhjään rysään?

Seitsemäs finaali tulee olemaan kovaa vääntöä. Nähdäänkö ratkaisu vasta ottelun loppuhetkillä ja lyödäänkö viimeinen kiekko kenties tyhjään rysään? Coolbet tarjoaa tälle loppuratkaisulle kertoimen 2.80. Kumman joukkueen sinä uskot voittavan Suomenmestaruuden? Ja ratkeaako ottelu varsinaisella vai vasta jatkoilla? Betsaa!
PS. REKISTERÖI OPTIBET PELITILI - ANNA SPORT40 KOODI ja KUITTAA YHT 40€ RISKITTÖMIÄ VETOJA!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä