Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?
Tappara - Kärpät
huhtikuu 23,2018
18:30

Tappara – Kärpät klo 18:30 maanantai 23.4.2018

Tappara on nyt selkä seinää vastaan ja välissä on vielä pari puukkoa. Tappara on antanut Kärpille siimaa peräti kolmen pelin verran ja fakta on nyt se, että sen tulee voittaa loput neljä peliä, jos se aikoo ottaa kolmannen mestaruuden peräkkäin kuudennessa peräkkäisessä finaalisarjassa.

Kärpät on ollut todella tyly ja ehkä jopa yllättävänkin hyvä tässä finaalisarjassa. Tapparan peli on parantunut koko ajan, mutta Kärpät on ollut astetta tai kahta parempi. Maalivahtipeli on ollut myös ratkaisevassa asemassa. Erot ovat toki melkoisen pieniä, mutta Kärppä-vahti Vehviläinen on vaan yksinkertaisesti ollut parempi. Piste. Miten paljon tähän sitten vaikuttaa puolustus ja pelisysteemi, kaikilla näillähän on oma osuutensa.

Oulussa protestoidaan Tapparan korkeita hintoja. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan…

Näin on pelattu tähän mennessä, montako maalia Kärpät tällä kertaa Tampereella tekee? Viimeksi tuli neljä maalia. Nyt voi olla että tulee vähemmän?

Tiistai 17.4. Kärpät–Tappara klo 18.30, 3-0
Torstai 19.4. Tappara–Kärpät klo 18.30, 2-4
Lauantai 21.4. Kärpät–Tappara klo 17.00, 2-1ja.
Maanantai 23.4. Tappara–Kärpät klo 18.30, x-x

Tiistai 24.4. Kärpät–Tappara klo 18.30 (tarvittaessa)
Torstai 26.4. Tappara–Kärpät klo 18.30 (tarvittaessa)
Lauantai 28.4. Kärpät–Tappara klo 17.00 (tarvittaessa)

Kärpät – Tappara vedonlyönti ja kertoimet

Kaikki tietävät että se katkaisupeli on se kaikkein vaikein peli ja varsinkin kun tilanne on nyt 3-0. Tappiollakaan Tappara ei hengittele vielä niskaan ja seuraava mestaruusyritys olisi kotona. Ei Kärpät tätä peliä lähde häviämään, joten ratkaisu voidaan hyvinkin nähdä jo maanantain pelissä jos tasoero joukkueiden välillä säilyy tämänmoisena.

Kolmas ottelu oli Tapparalta parempi kuin kaksi edellisempää, olisiko se oikea taktiikka löytymässä sieltä? Ottelun peruskertoimet mm. Unibetillä ovat 2.35 – 3.75 – 2.75, joten Tappara on pelin suosikki. Ei näitä pelejä toki ole ennenkään kertoimien mukaan ratkottu, joten nyt se on hieman niin kuin pakkovoitto Tapparalle. Tuleeko se ja nähdäänkö finaaleja vielä ainakin tiistaina, jolle seuraava ja viides finaalipeli on aikataulutettu? Elämme jännittäviä aikoja, kummalle sinun betsit menevät?

Kolmannen finaalin parhaat palaset:

Unibetillä ovat 2.35 – 3.75 – 2.75, joten Tappara on pelin suosikki. Ei näitä pelejä toki ole ennenkään kertoimien mukaan ratkottu, joten nyt se on hieman niin kuin pakkovoitto Tapparalle.

Aseta vetosi