Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkeaa vai vieläkö mennään Ouluun?

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?
Tappara - Kärpät
huhtikuu 26,2018
18:30

Tappara – Kärpät klo 18:30 to 26.4.2018

Tappara kairasi Oulusta erittäin tärkeän voiton ja kavensi edelleen lukemia Kärppien kustannuksella. Tilanteesta 3-0 ei kovin moni jengi ole varsinkaan finaaleissa noussut, mutta nyt tosiaan Kirvesrinnat ovat sen tekemässä. Vaara ei ole vielä ohi, sillä Kärpille on edelleen tarjolla pari ottelupalloa, toinen vieraissa ja toinen kotona. Tosin mahdollisessa kotimatsissa ollaan jo tie-breakissa näin tennistermein, voittaja vie Kanada-maljan juhlien keskelle.

Oulussa on ollut mestaruussauna päällä jo pitkään.

Edellisessä ottelussa saatiin jo aikaiseksi finaalisarjan ensimmäiset kaksi ylivoimamaalia, lieneeköhän jatkoa luvassa tässä ottelussa, yhdeksän maalia finaalipeliin on aika paljon. Oletuksena on että tässä ottelussa maaleja tullaan näkemään vähemmän, sillä edellisissä neljässä finaalissa maaleja saatiin aikaiseksi 13 kappaletta. Eli ”Back to normal”, puolustukset kuntoon vaikka varaukoilla ja tiivistä ottelua odottamaan.

Tappara on se joka on selkä seinää vastaan, Kärpät on puolestaan se, jolla alkaa olemaan jo pissaiset paikat jos Tappara tässä voitot tasoittaa. Vaikka silloin seiskapeli on kotona, takaraivossa jyskyttää se fakta että tilkkutäkkipaidassa pelaavat tamperelaiset ovat raapineet viimeiset kolme voittoa.

Tappara – Kärpät vedonlyönti ja kertoimet

Vedonlyöntikertoimet otteluun lupailevat taas kotivoittoa ja sellainen tästä kaiken järjen mukaan tulee. Kärpät oli aneeminen viime Tampereen vierailulla, sitä se oli myös Oulussa kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa erässä se heräsi taistelemaan, mutta vaikka se tuli rinnalle, ei Tappara päästänyt sitä ohi.

Miten käy tässä ottelussa? Me veikkaamme että lauantaina juhlitaan vasta, mutta kumpi sitten juhlii, sitä ei taida tietää vielä kukaan. Matsista riittää mainiosti taas betsattavaa niin ennakkovedossa kuin livevedon osalta, joten jos haluat vielä maksimoida finaalijännityksen, laita betsit vetämään. Ei olisi ihme että sarja päättyisikin nyt torstaina, mutta ei olisi myöskään ihme jos pelattaisiin vielä lauantaina. Sen verran omituinen on tämän kevään finaalisarja ollut. Näin on pelattu:

 

Tiistai 17.4. Kärpät–Tappara klo 18.30, 3-0

Torstai 19.4. Tappara–Kärpät klo 18.30, 2-4

Lauantai 21.4. Kärpät–Tappara klo 17.00, 2-1ja.

Maanantai 23.4. Tappara–Kärpät klo 18.30, 2-0

Tiistai 24.4. Kärpät–Tappara klo 18:30, 4-5

Torstai 26.4. Tappara–Kärpät klo 18.30, X-X

Lauantai 28.4. Kärpät–Tappara klo 17.00 (tarvittaessa)

Edellisen ottelun parhaat palat:

Matsista riittää mainiosti taas betsattavaa niin ennakkovedossa kuin livevedon osalta, joten jos haluat vielä maksimoida finaalijännityksen, laita betsit vetämään.

Aseta vetosi